לכל הסקפטים....

gggrrr

New member
לכל הסקפטים....

קראתי פה הרבה אנשים שדיברו על זה שהיא כבר לא כמו פעם וההצלחה רחוקה ממנה. לא רק שהדיסק החדש נשמע מצויין(שמעתי את רובו) הוא גם הולך להצליח בענק!!!

גם הדיסקים של בריטני מצליחים בענק.

נכון שזה יהיה נחמד אם הדיסק יהיה להיט, אבל הרבה יותר חשוב שהוא יהיה איכותי. עוד לא שמעתי ממנו שירים, אז באמת שאין לי מושג איך הוא. מקווה ומצפה לטוב.

gggrrr

New member
מעניין...

ממה ששמעתי הוא מצויין אולי הכי מעניין מאזsfij אני באמת חושב שאלאניס היא הזמרת היחידה שאני מכיר שכל דיסק שלה היה שונה מקודמו לחלוטין אבל מצויין לפחות כמוהו

j u n k

New member
פחחח לא קשור לעניין

הרגע זפזפתי לי והגעתי לערוץ E! ולמטה לפעמים יש להן מן כתוביות רצות כאלה שבהם הם כותבים חדשות וכו ממש במקרה ברגע שזפזפתי היה כתוב ממש במילים אלה אלאניס מוריסט חושפת "אני אוהבת להסתובב ערומה בבית"|סהדגש| תודו שזה מצחיק

Lotzifer

New member
חחחחחחח....

אבל נראה לי שהיא אוהבת להסתובב ערומה לא רק בבית......

הציטוט

Alanis Morissette says she likes to walk naked around her home. The singer, who appeared naked in the video Thank U, said: “I walk around naked all the time. I’m a leave-the-bathroom-door-open nudist, which is sometimes disconcerting for my friends.” And her parents shared her habit. “We all walked around naked when it was appropriate, there wasn’t a lot of shame to it.”

Rוית

New member
../images/Emo6.gif

אני מניחה שהיא לא צחקה שהיא אמרה i reccomend walking around naked in your living room מה..

מלכוש

New member
ראאאאססממייייייייייי

חחחחח יווו כ"כ נכון דרך אגב- היה את הציטוט הזה בדיוק, רק בעברית, בעיתון הארץ->גלריה. אח שלי הראה לי את זה וצחקתי אבל וואלה רוית, בכלל לא קישרתי ליו לרן חחחח זה ממש ממש מצחיק אותי =) מה אתם חושבים על זה? אני אישית, לא אלך בבית ערומה... אתם?

למעלה