לכל הסקייטרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא TIS
  • פורסם בתאריך

TIS

New member
לכל הסקייטרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבליידרים מתרבים בקצב הולך וגדל. אני אומר לדכא את כולם עכשיו, ומהר. כל הבליידר הילוד, היאורה תשליכו. וכל סקייטר תחיון. (אמן) אני זוכר את הימים היפים שהיו פה רק סקייטרים. אני קורא לכל הסקייטרים למלחמה בבליידרים. מי לאדני אלי?!! GOD BLESS THE FLIP

puckman

New member
מה הקטע?

90% מהסקייטרים בארץ הם posers. חוצמזה אני לא מבין למה את\ה כלכך נגד הבלידרים? הם עוזרים להגדיל את "הסצנה" של כל האקסטרים וכו´. אני אישית בליידר ואני לא סובל כלכך סקייטרים כי רובם posers. אבל אני מקבל את העובדה שזה גם משרת חלק מהאינטרסים שלי (סקייט פארקס חדשים וכו´) אז אני מנסה לסבול אותם. תראו טיפה יותר סובלנות אחד כלפי השני.

Tequila Sunrise

New member
מה עשינו לך רע ?!

אנחנו סך הכל אנשים ! עצמות ובשר ! בדיוק כמוך, אם נחליק לא נהנה ?! אם נפול לא נכאב ?! אנחנו לא חיות ! אנחנו יכולים לחיות באהבה ואחווה ואחדות !!

Tequila Sunrise

New member
מה עשינו לך רע !?

אנחנו סך הכל אנשים ! עצמות ובשר ! בדיוק כמוך, אם נחליק לא נהנה ?! אם נפול לא נכאב ?! אנחנו לא חיות ! אנחנו יכולים לחיות באהבה ואחווה ואחדות !!

ים סוף

New member
אתה דפוק(בלי להעליב)

אתה חרא מה יש לך נגד בליידרים? אני אישית סקייטר אבל אחד החברים הכי טובים שלי הוא בליידר צריך להשמיד אנשים ששונאים אנשים אחרים כי הם מקור הבעיה

RBlade

New member
עירא יא בוגד חרא...

דבר ראשון: אתה כזה מסכן וחטפת את היבוש הכי גדול בחיים שלך... בטח חשבת שכולם יגיבו לך שהם שונאים בליידרים אבל להיפך... חחחחח...חחחחח...חחח... (עכשיו בטח בגלל שכתבתי את זה כל הסקייטרים יגיבו) אני וטל כבר נטפל בך... בליידרים לנצח... אחים, אחים, אחים...

Wantad

New member
סקיטרים ובלידרים

בואו למודיעין פה כולם נוסעים יחד זה לא משנה סקייטר או בליידר ולמה סתם לעשות מריבות בין סקייטרים לבלידרים? אבל דעתי האישית היא שסקייט הרבה יותר טוב ורולר זה לעצלנים

TIS

New member
רון טועה

אני לא אמרתי להשמיד את כל הבליידרים, ואישית אין לי שום דבר נגד בליידרים. אבל אני זוכר ימים ישנים שבהם הסקייטרים שלטו בפורום וכל בליידר שהגיע אמרו "אל תטפלו בו עדיין. תנו לו להתרבות ואז נקרע לכל הבליידרים את הצורה במלחמה מה יותר טוב: סקט או רולר" אז לדעתי הבליידרים יותר פעילים פה מהסקייטרים (יש יותר הודעו בלייד מסקט) ואני רוצה לראות את "המלחמה הגדולה" שצריכה להיות פה. זה צריך להיות מעניין

RBlade

New member
בליידרים פעילים?

אתה ממש טועה. יש פה הודעת רולר פעם באיזה כמה ימים... ובטח לא פעילים כמו הסקייטרים. אף בליידר חוץ ממני לא מעז לפתוח פה את הפה כי הוא מפחד שיעיפו אותו מפה.

למעלה