לכל הנרדפים....

לכל הנרדפים....

לכל משתמש יש מספר משתמש, ומספר IP מספר IP הוא מספר שניתן לכל USER בכל התחברות לרשת אפשר לבדוק בהנהלת תפוז (מנהל הפורום ראשי לקבל זאת) ולבדוק האם לIP אחד יש מספר שמות! ישנם אפשרויות שונות לברר מספר IP אך זנ ניתן לידענים. לגבי מספר משתמש:זהו מספר שניתן בזמן ההרשמה ונשאר צמוד לנייק (שם המשתמש) לתמיד.זהו מספר סידרתי שכל משתמש חדש מקבל,במידה ותעבירו את הסמן על שם המשתמש תוכלו לראות בתחתית המסך את מספרו. מספרי הוא 142840 וניתן לי בשנת 98 ועל פיו ניתן ללמוד את וותק הגולש. לא אוותר בכזאת קלות על מספר (רכב אספנות) תרתי משמע! כך שיכולים להאשמיני בהמון דברים שוודאי מוצדקים אבל על מספר זה אשמור מכל משמר ואין לי כל צורך להשתמש בנייק אחר!

ושוב העניין המרכזי...

מבקר יקר ,אני מניח שאתה איש חביב שאוהב ורוצה את טובת היישוב, למרות קשיי השפה. אתה מרבה לציין כשלונות של גופים שונים ועקב כשלונום בעבר אינם ראויים לאמון מחודש!!! גישתך החיובית והדמוקטית מעוררת בי תיקווה שניתן להביא שינוי ללפיד ולהחליף נכשלים באנשים אחרים שאולי יצליחו לקדם את היישוב. צודקים אותם חברים שטוענים שנאלץ לחיות יחדיו באותו ישוב גם אחרי הבחירות ולפיכך כדאי שגם מעוררי המחלוקת יזוזו ויתנו לכוחות חדשים שאולי יצליחו לשפר ולו במעט את ישובנו המסכן! תמיד אפשר להרים טלפון(או בכל דרך) ולהבין שאינני שונא איש !!! אפילו שסגנוני בוטה מידי לעיתים! למען הסר ספק: אמנם אני "טרול" ובתור שכזה לעולם אינו עוסק בשיפור תדימית! ואין לי כל כוונה להתחנחן לשנות תדמיות! אז אל "תטעו ואל תפלו במלכודות"!

הכל טוב ויפה...אלא אם אתה מחזיק

יותר ממחשב אחד...... רק שים לב חביבי כמה הרבה אנרגיות אתה והאחרים כאן משקיעים במלחמות האישיות וכמה מעט אתם משקיעים בהצעות קונקרטיות לפתרונות. כמו בכנסת, הרבה בלה בלה ומעט תוכן. אולי אדוני ינסה להתמודד לא עם השאלות הפרסונליות אלא עם השאלות העקרוניות? למי יש הצעות לפתרון בעיית התשתיות בלפיד ומה הן הצעותיו? מי מוכן להסביר איך פותרים את בעיות עורקי התחבורה בלפיד? למי יש הצעות לפתרון בעיות התקציב, ומה הוא מציע? מי מוכן להסביר איך ומתי ניתן להקים כאן בריכה או קאנטרי קלאב? וכך הלאה בנושאי חינוך וחינוך לא פורמאלי ומבנים לגנים במקום קראוונים ועוד ועוד. כאילו, למה זה צריך לשנות לנו מי יהיה בועד ומי במועצה אם אף אחד לא מציע משהו רציני כפתרון למגוון הבעיות שלנו? לא איכפת לי שכולכם כמעט מסתתרים כאן תתחת שמות מיסתור שונים ומשונים, אבל בואו תנסו להפסיק ליממה אחת להתווכח כמו תינוקות ונראה אתכם מתמודדים עם השאלות הרציניות. בקצב הזה עוד מעט קט גם אתם תפסיקו לקחת את עצמכם ברצינות.

נבהלת חמודי!....

"אולי אדוני ינסה להתמודד לא עם השאלות הפרסונליות" פתאום הסתובבת ביישוב ושמעת קולות וצלילים לא נעימים והבנת מי הפרסונליטי חבריך! שאלות רציניות אתה מעלה:למי יש הצעות לפתרון בעיית התשתיות בלפיד ? למי יש הצעות לפתרון בעיות התקציב? מי מוכן להסביר איך ומתי ניתן להקים בריכה או קאנטרי קלאב? וכך הלאה בנושאי חינוך וחינוך לא פורמאלי ומבנים לגנים במקום קראוונים ועוד ועוד... באמת שאלות חדשות וחדישות ורציניות, שאלות שלא עלו בבחירות הקודמות, תשובות שהדרדסים התמודדו בהצלחה בתקופת "מנהיגותם" פנו את הדרך לכוחות אחרים!!!!!!

מתוק שלי, זה עושה לך טוב?

תראה כמה חזק וגדול אתה בלהגיד כאן כלום, ועוד תחת מסווה. אולי הגיע הזמן שנגלה לכולם מי הגיבור....?

אלדד היקר

לצערי, נכון יכול להיות שהועד לא פעל כראוי או לא פעל בכלל כצפוי וכמצופה. אך אל תשכך... כל חברי הועד הנבחר בקדנציה החולפת היו נציגיו של טימי ומרשימתו. כאשר טימי זכה בכיסא במליאה, הוא השאיר להם לפעול בועד. כאשר טימי נזרק מתפקיד בשכר במועצה, כבר היה מאוחר מבחינתו להיכנס לועד וכל מה שהוא עשה זה לתקוע להם מקלות בין הרגלים. ראה, כאשר עדי קדושביץ נשמה שאין מספיק מילים לתאר את פעילותו כאן בישוב, הודיע שהוא עוזב, אירגנתם מיד התכנסות שאליה לא הורשו להיכנס חברי הועד, זומנו מספר תושבים, העלו שאלות, ניתנו תשובות לקוניות, וראה מה פלא, נשלח מכתב למשרד הפנים שהועד לא פועל חוקית - כלומר החברים בו לא לפי התקנון (גם אתי סיאני, אילן גדות ואשתך אורנה שלחו מכתבי התפטרות עוד לפני פרישתו של עדי) ופתאום הועד לא חוקי??? בגלל שרצו להכנס אנשים אחרים ברשימות שהם לא ממחנהו של טימי??? כולם כאן יודעים מי שלח את המכתב!!! ולגופו של עניין, אם הועד לא פעל כראוי והיה מורכב מאנשיו של טימי - סימן שגם טימי וגם אנשיו צריכים לפנות את המקום לאחרים.

אלדד אלדד

כמו חברך מבקר לרגע, אינכם מוכנים להפנים את העובדה שאני "צופה לפיד מהצד" והרב באגד אינם אותו אדם!!! יכול מאד להיות שגם אני וגם הרב באגד מובילים אותו רעיון כאן בפורום ובטוח שישנם עוד אנשים טובים כמונו כאן בישוב החושבים כך. יכול להיות שדברינו מדירים שינה מעינכם... עלו והתווספו כל אלו החושבים כמונו, אולי זאת הדרך שתגרום לכם אלדד וחבר מריעיו לפקוח עיניים!!! אנחנו אמורים להמשיך ולחיות כאן בישוב גם לאחר הבחירות מה אנו רוצים? במה אנו מעוניינים? בטוח שלא בעוד קדנציה כמו זאת שחלפה לה וטוב שהיא מגיעה לסיומה

ומתי אתה תתחיל לעשות משהו? ../images/Emo4.gif

נו נו מר אדר היקרת נו נו מר אדר היקר, אני כבר הרבה זמן נמנעת מלהגיב למוסר שאתה מטיף כאן לכולם בפורום. רציתי לשאול אותך אם חוץ מלהיות דובר מטעם אתה גם עושה משהו? והאם אחרי 50 ימים כבר יש לך תוכנית מגובשת מה אתה רוצה לעשות כאן אחרי ה-27 בינואר???? כי להטיף מוסר זה נחמד! גם להכין מצגת בPP זה יפה במיוחד אם אתה משיג מקרן ומציג כמה שקפים של Marketing השאלה היא תמיד ןמה אחר-כך??? מכיוון שאני מכירה אותך (לצערך אתה לא מכיר אותי) אני יודעת שכולך דיבורים! האם אתה מופיע ברשימה לועד החדש? האם מישהוא מבין כל מרכזי הועדות שלך מופיע ברשימה? למה אתם מסתירים את האנשים שלכם? חוץ מטימי משה דוד ומר עובד שטח יש עו מישהו??? למה רק סוסן על סדר היום שלך??? מה יקרה אם סוסן יפסיד בבחירות? עןד פעם נצטרך להיגרר למלחמות של טימי וסוסן? ומי יפסיד באמת? לפיד וכל התושבים!! למה אתם כל הזמן רק נגד??? נגד ג'קי! נגד הועד! נגד טוביאנה! נגד עידן! נגד הדתיים! לא כל מי שלא חושב כמוך מר אדר הוא פסול!! זכור "פוסל במומו פוסל" אני לא מצפה לתגובה ממך למרות שהיא בודאי תגיע כי אתה חייב להגיד את המילה האחרונה...... אבל אולי תשנה את הגישה? תחשוב על זה!

kiyossi

New member
אהלן אהלן...שמח שהצטרפת אלינו

ד"ש ל מ. עכשיו את יודעת.

eldad at far

New member
נו, באמת....

מה אני אמור לעשות עכשיו? לענות לכל שפנפן שחושש מהצל של עצמו (עצמה), מלכלך עלי בפומבי ומסתתר תחת שם כינוי? מה אני אמור לענות לך? שאין לי אחות? שאני חושב שמחוץ לועד פעלתי ואני פועל הרבה יותר ממרבית חברי הועד הפורמאלים? שנתחיל כאן התנגחות ברמה של גנון מי עשה ומי עושה יותר? את הרי יודעת הכל, אז למה לענות לך? כבר קבעת שאני מסתיר ואני רק סוסן ואני ואני....נו, באמת. תתבגרי, או שתמשיכי לדאוג. הכי מצחיק זה שבסופו של דבר, אני יודע בדיוק מי הוא מי בפורום הזה. (למעט אחד - שגם אותו הרי בסוף אזהה). תצאי מהארון גברתי הגיבורה, אשת האשכולות והמעש, ואז אשקול האם להתייחס ברצינות לקשקוש הזה ולנסות לנהל איתך איזה שהוא שיח אינטלגנטי.

אלדדי היקר

מזכיר לי אתה את חברותי שבישיבה שנלחמות בצבאות השם כך גם אתה מעניק לכולם רוחניות ומרומם רעיונות עוזר לישם רעיות שאתה תומך בהם -גם אם הם לא לטעמי אבל רצון טוב יש בך -ורצון לתת כתף. על זה ועוד ישר כח. מי שמכיר אותך טוב לא ישאל השאלות ששאל/ה הגבר/ת. אז כנראה שאותו אדם כאשר ניסית לעזור לוועד הנוכחי זכר לך חסד, אבל כאשר אתה עוזר לאדם שאתה מאמין שיכול להצעיד את הישוב קדימה...או לא -עד כאן ,פתאום לא מתאים לי. אז כך בקלות ידידי את השטויות של כולם והמשך כך - בתקווה שיחד נעשה לכולם רק טוב. שלך השניה משמאל.

למעלה