לכל הנעלמים-

l a h a v100

New member
לכל הנעלמים-

אייל, אור, מיכאל, מאי, מעין, ליטל, גל, מיטל, נופר, הנכם מתבקשים לשוב ולהציף את הפורום. משעמם פה תחת. בינתיים רק גנגואית, גבי,ספיר, ואני פה
יאלה אתכם בהמות!

a n g l o

New member
לדעתי הוא מתכוון למשתנים

ואולי אפילו לכרמ או רחמנא הליצן למרץ

כולם רוצים לצרף את דוד לקבוצה

וגאידאמאק אמר עכשיו ב10 שמבחינתו יכול להיות שחקן ערבי בביתר כבר מחר: זוגות זה בתיבת נוח. מחר השוק יעשה סדר בעוד כמה רוכשי הגנות, שכותבים נוח בשבע תעויוט. "" הכבשים גלשו אל השוקת על שפתי מפלי שיער חלילים התחילו למשוך את קו הרכס הרץ במעלה ההר בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה אחשדרפן, לדוד שלי מעולם לא היה חרב, הוא אינו זקוק לה.

a n g l o

New member
מצדי שיצרף את נינת תייב לביתר

לשיר היא לא יודעת נראה אותה לבעוט אני על כדורים פה על הפאתא לא סדר ולא סוודר בנקודת התורפה שבין השוער להגנה לא יעזרו שום חרבות

אתה חולה?

ואל תלכלך על נינה. זה שהיא לא בהוליווד עדיין (גם כזמרת וגם כשחקנית), זו טעות שתתוקן במהרה. לפעמים הצי צודק

a n g l o

New member
לא מלכלך. אומר את דעתי באומץ לב ראוי לציון

היתה יכולה להיות פקידה מעולה מינוס לא מעניין אותי הרוב דומם מנוע כבר מזמן

אתה קנאי ותו לא!!! והלשנתי על עצמי לשמה

זה זמן ציתותים? פרסי קבל שיעור השלמה: "מישהו יכול לתת לי סיבה ולו אחת,מה הייתה הסיבה לצאת עם קולים ביום ה' למעט הימור?" תגיד לכם שיודעת קנתה ולא בגלל הימור אלא בגלל שהתבלבלה בכדורים. מתתתתתתתתתתתתתתתתתהההההההההההההההה הטבח הצטמצם בחצי ל 1050 -1100 גם כי כבר יש מעט (יודעים להם) לטחון. ולחובבי הזמר העברי (מאיר אריאל ודני סנדרסון): "" בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה על מרבד עלי עשב רוח שם ישבנו לראות שקיעה והייתה תחושה של תפוח והיינו כל כך קרובים לנגיעה בשדה ירוק, על גבעה תלולה בושם אהבה נודפת וטלולה בשדה ירוק על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה הכבשים גלשו אל השוקת על שפתי מפלי שיער חלילים התחילו למשוך את קו הרכס הרץ במעלה ההר בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה בין הרים השמש שקעה לה וירח עוד לא עלה יפתי פתאום פחדה לה אל תהום פעורה - כאילו צללה היא נתנה לדעת לדעת היא הפליאה להיוודע ואני צמא דעת לגעת עד לקצה הידיעה, אל תוך הלא נודע בשדה ירוק על גבעה תלולה במקום רחוק, סוף דרך לא סלולה בשדה ירוק, על גבעה תלולה אהבת חיי ליפול עוד עלולה

a n g l o

New member
זאת בכלל לא השאלה

ואני מתפלא עלייך בתור יודעת לשאול השאלה היתה ואני מצותת : • מישהו יכול להסביר לי פעם אחת ולתמידו uziz ו 20:57 | 18/08/07 מה זה הערכה אוביקטיבית ? זה אחד שיודע לשאול במקומך הייתי שולח לפחות את ינתי פ. לענות אותו

עשיתי קופי לפני שקראתי את הודעתך זאתי. כרגיל

מקדימה, וחותכת בעצמה... הערכה אובייקטיבית זה... כשמישהו כותב "אין לי מושג" למעשה כולם פה אובייקטיביים, למרות שלא מראים את האובייקטיביות שלהם כלפי חוץ (צניעות גרידא)

השאלה כמה זמן אני אתאפק לא לקחת

או שפשוט יביאו לי בפתיחה קטרה, וייאלצו אותי לעבוד טורבו מה שקורעים, גברת עם סלים. ה. ואם הוא שקרן, הוא בטח יודע לו מעט מעטטטטטטטטטהההה

a n g l o

New member
קחי את זה בקלות

יש לך איזה מסמך רשמי שכתוב שבקרוב הקזינו יהי פתוח עד 18:30 ?

a n g l o

New member
מבין אנגלית כן. למה ?

מה למה אני שואל ? אני לא יודע לשאול טוב או מה ?

a n g l o

New member
שמועות חזקות אבל לא ראיתי מסמך רשמי

למי יש כח למרתון כזה ? אם כבר שיפתחו ב 16:30 יותר טוף

a n g l o

New member
אפשר להציע לו תרופה ?

שיכנס קצת אצל דוביט להתאמן נראה אותו שמה בין הגדולים באמתהההה

להציע תמיד אפשר

תמרת 100 ש"ח למילה אני יכולה לנסות לשכנע אותו. (למילת שיכנוע שלי. כמה הוא ידרוש שמה?, זה כבר בינו צדיק). אילן רואה כוכב נולד, אתה רק הד... - מעטטטטטטטטטטטהההההה וכולללם ביחד: זה הגדול קטן יהיה *4

למעלה