לכל הנעלמים

o r l y s

New member
לכל הנעלמים ../images/Emo35.gif

ניקולי, ריקי, גסיקה איפה כולכם? מה כבר שכחתם אותנו? דווקא היום יש לי קצת זמן אז אני משגעת אתכם. מקווה לשמוע מכם. אוהבת אורלי

mariana

New member
אני כאן זה לא מספיק לך?????

ריקי יש לה ישיבה בהנהלה, בטח המנהל צועק עליה עכשיו למה היא מדבר בלי סוף בטלפון ג´סיקה בטח עסוקה בפורום אחר שלה בוואלה ניקול בעבודה והיא לא יכולה לגלוש משם כי המנהל שם עליה עין. וזהו אני כאן האם התחלת בתהליכים? או שאת לא חושבת על זה? אוהבת מרין

@@

New member
שלומלום לך אורלינה

מה קורה? לי הייתה ישיבה בבוקר וכמו שמרין אמרה קצת "חטפתי" על השיחות בטלפון (הגיע חשבון של 8,000 ש"ח). חוץ מזה חזרתי עכשיו מצהריים, פתחו מקום חדש של בורגר, מקום פיצוף , אז עכשיו אני קצת עייפה מהאוכל אבל חוץ מזה, שבח לאל אין תלונות. יש חדש? אוהבת ריקי

o r l y s

New member
../images/Emo140.gifהיי ריקי

היי ריקוש, אין שום חדש בינתיים, אני מנסה לארגן את הדבים ולעשות אותם הצורה נכונה ומדוייקת. חוץ מזה, מה שלומך? איפה את עובדת (איזור יספיק). מרינוש, את מספיקה לי בהחלט ואת מקסימה. כיף לדעת שיש אנשים/חברים מקסימים כמוכם שאפשר לדבר על הכל איתם. אוהבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבת מאאאאאאאאאאאאאאאאאאוד, אורלי

@@

New member
אורלינה

אני עובדת במשרד נדל"ן בירושלים ובימים שכאלה אין עבודה ומה שיש לעשות זה לדבר בטלפון והרבה, אבל זה ממש לא נעים לנפח לבוס את חשבון הטלפון, אז נכון להיום אני לא מדברת עוד , עד להודעה חדשה כמובן. אני בסדר פחות או יותר, לא יודעת, קורה לי משהו מאוד מוזר, משהו שאי אפשר להסביר אותו במילים. תקציר קטן בשבילך (כדי שתקבלי תמונת מצב) שנה וחצי היה לי חבר, הפרידה הייתה מלפני שנה ו-7 חוד´ מאז לא נפרדנו, היינו בקשר ויותר מזה ויש לציין שאני אוהבת אותו (פרט קטן), כבר 3 שבועות שהקשר בנינו התנתק מתוך רצון של שנינו ומאז הבנתי שאיתו אין לי עתיד משותף והחלטתי לחיות את חיי ולהמשיך הלאה והאמת הצלחתי בזה. יצא שהכרתי מכר שלו, (חבר משותף שלנו נפטר אז יצא לי להכיר אותו בשבעה), ומאז השבעה ועד היום שזה כבר 3 שבועות אני ו"המכר" בקשר, יוצאים מבלים ונהנים. האקס שלי והבחור לא חברים, אבל יצא להם לבלות ביחד . אבל אני מרגישה לא טוב עם זה, אני מרגישה שאני אפגע באקס שלי, ההרגשה הזאת התחילה רק ביומיים האחרונים והבטן מהתפכת לי. טוב לי עם הבחור מאוד, הוא נותן לי להרגיש נפלא ומלאת בטחון, אבל האקס פתאום מתחיל לצוץ לי בראש, אני לא רוצה שההרגשה הנפלאה שחוויתי לאחרונה תתפוגג, מזמן לא הרגשתי כ"כ טוב ואני מאוד זורמת עם הקשר (למרות שנראה לי שהבחור לא רציני, אבל מה אכפת לי כל עוד הוא עושה את העבודה שלו בזה שאני אשכח את האקס שלי) וואאאוווווו בטח שיגעתי אותך. הייתי חייבת לשפוך את זה. אוהבתתתתתתתתתתתת אותךךךךךך ריקי

o r l y s

New member
תמשיכי לזרום!!!!!!!

ריקוש, ממש שמחתי לקרוא את התקציר שלך. לא שיגעת אותי בכלל. לפי דעתי על תתייחסי לאקס פשוט תזרמי עם הקשר בייחוד מפני שאת חושבת שהבחור לא רציני ורק גורם לך לשכוח את האקס. חוץ מזה, במידה וזה היה הפוך והוא היה מכיר איזו חברה רחוקה שלך אני מאמינה שהוא היה משתדל לשמור על הקשר ב"שו שו" כדי לא לפגוע בך אבל הוא לא היה גומר את הקשר. תעשי תמיד רק מה ש ט ו ב לך ואת זה אני אומרת מניסיון מרוב שניסיתי לרצות את כל העולם ובייחוד את בעלי ומשפחתו תראי לאן הגעתי. תתחשבי קודם כל ברגשות, רצונות ובצרכים שלך אח"כ תחשבי על כל השאר. אוהבת אורלי.

@@

New member
את כ"כ צודקת

זה מה שהיה לי כל הזמן, את ריקי שמתי בצד, כל הזמן דואגת ומנסה לרצות אותו, ומה איתי? איפה ריקי בכל הסיפור? הרי הוא לא חשב עליי ודאג לי שהייתי פגועה ונותרתי פגועה וכואבת ממנו. אז שילךךך לאלףףףףף עזאזל אני זורמת וכל עוד שטוב לי , אז מה רע? כמובן שאני לא עושה את זה בכוונה, עובדה הוא עדין לא יודע ואני גם לא רוצה שהוא ידע אין צורך כרגע. תודה אורלינה, טוב לדעת שיש אנשים טובים בדרך כמו כל שאר החברים פה. אוהבת ריקי

@@

New member
ג´ס אני לא מאמינה, איזה כייף לך

אני מתה לישון, הלכתי לישון ב- 5 לפנות בוקר וישנתי רק 3 שעות. למה לא עבדת היום? את מרגישה טוב? או שפשוט התחשק לך להתפנפן?

למעלה