אורלינה
אני עובדת במשרד נדל"ן בירושלים ובימים שכאלה אין עבודה ומה שיש לעשות זה לדבר בטלפון והרבה, אבל זה ממש לא נעים לנפח לבוס את חשבון הטלפון, אז נכון להיום אני לא מדברת עוד , עד להודעה חדשה כמובן. אני בסדר פחות או יותר, לא יודעת, קורה לי משהו מאוד מוזר, משהו שאי אפשר להסביר אותו במילים. תקציר קטן בשבילך (כדי שתקבלי תמונת מצב) שנה וחצי היה לי חבר, הפרידה הייתה מלפני שנה ו-7 חוד´ מאז לא נפרדנו, היינו בקשר ויותר מזה ויש לציין שאני אוהבת אותו (פרט קטן), כבר 3 שבועות שהקשר בנינו התנתק מתוך רצון של שנינו ומאז הבנתי שאיתו אין לי עתיד משותף והחלטתי לחיות את חיי ולהמשיך הלאה והאמת הצלחתי בזה. יצא שהכרתי מכר שלו, (חבר משותף שלנו נפטר אז יצא לי להכיר אותו בשבעה), ומאז השבעה ועד היום שזה כבר 3 שבועות אני ו"המכר" בקשר, יוצאים מבלים ונהנים. האקס שלי והבחור לא חברים, אבל יצא להם לבלות ביחד . אבל אני מרגישה לא טוב עם זה, אני מרגישה שאני אפגע באקס שלי, ההרגשה הזאת התחילה רק ביומיים האחרונים והבטן מהתפכת לי. טוב לי עם הבחור מאוד, הוא נותן לי להרגיש נפלא ומלאת בטחון, אבל האקס פתאום מתחיל לצוץ לי בראש, אני לא רוצה שההרגשה הנפלאה שחוויתי לאחרונה תתפוגג, מזמן לא הרגשתי כ"כ טוב ואני מאוד זורמת עם הקשר (למרות שנראה לי שהבחור לא רציני, אבל מה אכפת לי כל עוד הוא עושה את העבודה שלו בזה שאני אשכח את האקס שלי) וואאאוווווו בטח שיגעתי אותך. הייתי חייבת לשפוך את זה. אוהבתתתתתתתתתתתת אותךךךךךך ריקי