לכל הנבחנים

mikshiri

New member
לכל הנבחנים

ברצוני להביע את הגועל נפש שיש לי מהחברה הזו. נבחנתי ביום שני באדם-מילוא. תאמינו לי לא משנה מה תכתבו בשאלון ולא משנה כמה זמן עבדתם בשירות או לא זה פשוט לא מעניין אותם. אני שכל חיי עבדתי במלונאות ושירתתי אנשים והשפה האנגלית היתה שפת יום יום במלון לא הצלחתי לעבור 3 דקות ראיון באנגלית. אתם קולטים את זה??????????????? ישבו שני נציגי אלעל כמו ועדת תרבות ואיזה בוחנת באנגלית שעוד מעט ען המבטים שלה היתה מפשיטה אותי ובודקת את האנגלית אחרי 10 דקות אומרת לי צר לי אתה לא ממשיך איתנו!!!!! לכן לא בדקו קורות חיים לא בדקו שאלונים לא בדקו כלום אל תתרגשו מהשאלונים מהתעודות מהמכתבים מהממליצים זה לא מעניין אותם ה 2 דקות שתדברו באנגלית זה מה שיעשה אותכם דייל טוב!!! ולאלעל לא רוצה לספר לכם על כל הפעמים שטסתי אל על ובושה לאנגלית של הדיילים שלכם ש שדיילים אפילו לחמניה לא יודעים להגיד באנגלית אהה שכחתי מילים קפה או תה זה ממש אנגלית 5 יחידות בהצלחה לכולם מיקי

עברתי את אותה חוויה

גם כן נפלתי בראיון למרות שהאנגלית שלי מצוינת והוא בכלל לא איתגר אותי. השאלות היו פשוטות מאוד ולכן התאכזבתי כאשר הודיעו לי שלא אעבור לשלב הבא. למרות האכזבה הגדולה, זכותה של אל על לקבוע מהם הקריטריונים הנראים לה. ברור שאל על לא מחפשת דוברי אנגלית וגם הניסיון המקצועי וההמלצות לא משחקים תפקיד בראיון. לפי התרשמותי הם מחפשים אנשים בעלי ביטחון עצמי, שנראים טוב ושיכולים להרשים ממבט ראשון. אולי בעבר הקריטריונים היו אחרים, כיום נדמה שזה הפרופיל המבוקש וזכותו של המעסיק לבחור עובדים על פי הקריטריונים האלה

las vegas

New member
למי שעבר את הראיון

איזה שאלות שואלים בדיוק??אם תוכלו טיפה יותר לפרט אני אשמח ואיך בדיוק מתנהל היום מיונים שלהם

m a y a m a y

New member
ושוב על האנגלית.........

אין להם פורמט קבוע, הם מנתבים את השיחה לפי הקורות חיים. עבודה, סביבת מגורים, צבא - אם זה קרוב לגיל, אם אין הרבה בקורות חיים הם יכולים לשאול על הסרטון שרואים בתחילת יום המיונים, שיחת חולין. חשוב להם ביטחון באנגלית ושיחה זורמת . הם לא בודקים מילה במילה ולא קורה כלום אם שוכחים מילה ואומרים אותה בעברית. לא לשכוח שבין היתר בודקים גם הופעה. ובפעם המיליון בדיקת גובה סרטון על חיי דיילת באל על..... מבחן על מחשב: אנגלית, סדרות, ידע כללי, הבנת מטלות דינמיקה קבוצתית ב ה צ ל ח ה

שירלי1235

New member
אנגלית

אתמול הייתי ביום מיון באדם, בשלב האנגלית בודקים גם הופעה. כמה שזה מעליב או מקומם, יכול פשוט להיות שנפלת על הופעה ולא על האנגלית. אין מה לעשות, הם ביקשו במפורש לבוש עיסקי אז מי שיבוא עם חולצת טריקו או ג'ינס פשוט מאוד לא יעבור את השלב הזה. אתמול כל מי שהגיע לשלב של הדינמיקה היה לבוש בחולצה מכופתרת ומכנסיים מחוייטים.

למעלה