לכל המתקשים

ronitizaks1

New member
לכל המתקשים

נותחתי ניתוח טבעת לפני בערך שנה וחצי.סגורה על 3.ירדתי מאז 52 קילו.32 מחנוכה עד יום כיפור ומאז עוד 20 קילו. בהתחלה כמובן הקילויים נשרו.אבל אחר כך הקצב נהיה איטי.הרבה פעמים נתקעתי ,לפעמים עליתי אבל בסיכומו של דבר גיליתי שירדתי השנה (שעוד לא נגמרה)20 קילו. למדתי בתקופה הזאת לאהוב ולהכיר את גופי.להבין שגופנו מכונה משוכללת ביותר שיודעת מה היא צריכה לעשות אם מקשיבים לה. אני עושה כל יום ספורט במשך שעה וחצי:הולכת ,מתעמלת על מכשירים בגינת הספורט,רצה ויש ימים שגם שוחה.אני מרגישה כל יום איך גופי מבריא מההזנחה שהיזנחתי אותו במשך 20 שנה(שבהם עליתי 60 קילו). תאהבו את עצמכם ,אל תפחדו להתאמץ ותלמדו להנות מהתהליך

איזה הודעה מקסימה ומדהימה! תודה לך

זה ממש מעורר אותי ומעודד אותי אני 3.5 חודשים אחרי וירדתי מעט 8 קילו..היו לי ציפוים אבל אני כנראה חייבת לשלב התעמלות ..וגם לסגור יותר (עכשיו סגורה 8) כל הכבוד לך על ההתמדה ירידה של 52 קילו זה המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאחלת לך להנות מכל רגע!

WOW..... אני זוכרת אותך עוד בתחילת הדרך....

איזה יופי אני גאה בך!!! איזה הישג מדהים! כל הכבוד לך.... הרבה בריאות הצלחה ואושר בדרכך בע"ה !!!

ronitizaks1

New member
הנצחון הגדול

עשיתי בדיקות דם היום והתוצאות הם הנצחון הכי גדול:סוכר-ירד מ175 ל86.הכולסטרול ירד מ265 ל160.

תספרי עוד....בבקשה

האם את יכולה לספר על כל התהליך שלך בהרחבה? (אני חצי שנה אחרי טבעת וירדתי רק 3 קג') איך הצלחת לרדת עם סגירה של 3 בלבד? (אני עם סגירה 7 ואוכלת יפה מאוד...) יש לך טיפים איך מתחילים ספורט? (למי שממש אבל ממש שונאת ספורט) תודה תודה

ronitizaks1

New member
לאביגיל

בסגירה הראשונה שאלתי את ד"ר אבינוח כמה סוגרים בד"כ והוא ענה לי ש5.מכיוון שהרגשתי סגורה עוד לפני שהידקו את הטבעת ביקשתי שיסגור לי רק 2.5.ואכן כך הייתי כמעט שנה.שבהם הורדתי בסביבות ה30 קילו.לאחר מכן שראיתי שאני מתחילה לעלות ולא מצליחה להוריד סגרו לי ל-4.במשך כמה חודשים הורדתי עוד 15 קילו ואז החלטתי שאחרי 45 קילו מותר לי לאכול בקלות יותר.ופתחו לי ל3.מאז יש לי תקופות של עליה מעט והורדות .עובדה שירדו מאז עוד 7 קילו.כנראה שהקיבה שלי מכתחילה לא היתה רחבה,גמישה ולכן מספיק לי רק מעט CC .כי גם ב-3 יש ימים שאני ממש סגורה. הגישה שלי היא לא להתנזר מכלום(לחם אני לא יכולה לאכול).אבל כמובן הכמויות ירדו מאוד .והפינוקים הם לא כל יום.(למרות שאני כל יום מתפנקת על שקית בייגלה וחטיף בריאות שנכנסים לי הכי טוב). הטיפ הכי טוב לגבי ספורט זה פשוט להתחיל.לאט לאט .בהתחלה תלכי קצת וכל יום תגלי פתאום שאת יכולה יותר.בהתחלה הייתי הולכת 1.5 קילומטר .היום הליכה יומיומית היא לפחות 5 קילומטר.ושעה לפחות של ספורט בגינת הספורט.מיום ליום אני רואה איך השרירים נבנים מחדש ואיתם הכוחות.והבדיקות דם מוכיחות שאכן זה עובד.מאחת שלקחה ארון תרופות כל יום והיום התוצאות כל כך טובות שווש כל המאמץ.הימים הקשים שיש מדי פעם ואפילו ההקאות שעדיין יש לפעמים.אני מצרפת תמונה שלי מטפסת על הרים .מי היה מסוגל לזה,גם ללכת על מדרכה כאב לי כל צעד. כדאי שתתיעצי עם דיאטנית שמבינה ,כדי שתביני למה ירדת רק 3 קילו.זה נשמע מוזר מאוד... המון הצלחה בהכל.תאמיני בעצמך,תאהבי את הגוף והתהליך ואני בטוחה שתתחילי להצליח

נראה שגם בעלך ירד במשקל?

הצטרף לספורט?
שינוי התזונה בבית? (אצלי כל בני הבית - הבעל והילדים - כולם צריכים לרזות... כנראה שאני אשמה)

ronitizaks1

New member
לאביגיל

בעלי אף פעם לא סבל מעודף משקל במיוחד.בד"כ אם הוא עלה מעט הוא מיד תפס את עצמו והוריד.זאת פעם ראשונה בחיי הנשואין שלנו (23 ב"ה)שאני שוקל מעט פחות ממנו. ילדי חלקם רזים וחלקם מלאים.יותר נכון גדולים .הגדולים כולם 180 ומעלה.ביתי שהיא השמנה ביניהם עושה כרגע דיאטה בקצב שלה.

שמחה37

New member
רוניתוש יקירה

כמה שאת מדהימה וכמה תובנות. תמשיכי באהבה העצמית שלך יש לך כ"כ הרבה מה לאהוב את מקסימה יקירתי ואני נהנית לקרוא את ההודעה
שמחה

2יהודית5

New member
מתי מותר להתחיל לעשות ספורט

אני אחרי ניתוח טבעת עשיתי לפני שבוע וחצי רציתי לדעת עים אפשר לעשות רכיבה על אופנים אחרי חודש אני אחשב בחופש מחלה ואני חוזרת לעבודה בתאריך24.7

ronitizaks1

New member
קודם כל מזל טוב

אני לא מומחית לנושא.אני התחלתי לעשות ספורט מתי שהרגשתי שאני מספיק חזקה.(זה לוקח זמן).אני בכלל בגישה של פחות לשמוע מה אחרים עושים ויותר לשמוע לגוךף שלך ולראות מה מתאים לך. ושוב מזל טוב ובהצלחה בתהליך ...

למעלה