לכל המתעניינים

eitam02

New member
לכל המתעניינים

כאמא חד-הורית לילד קטן, שלאחרונה פוטרה מעבודתה (עקב חילופי בעלות) וכעת בחיפושים, עשיתי מחקר קטן בזמן אמת. אני וידיד (גבר) מחפשים באותו תחום ושלחנו קורות חיים עבור אותן מודעות. אגב, הניסיון שלי בתחום המקצועי הרבה יותר נרחב משלו. בקיצור ולעניין, על כל 20 תגובות שהוא קיבל, אני קיבלתי בממוצע 1! נשמע מוכר לכן בנות יקרות? welcome to Israel. אפילו לא הגעתי לדלת כדי לבקש שעות עבודה נוחות. רק ציינתי את הגיל ואת המין שלי.

א ש לי

New member
שאלות: ../images/Emo163.gif

א. האם אתם באותו הגיל? ב. האם אתם באותו מצב משפחתי? (מי בעל חזקה של ילדים)? ג. האם בחלק מהעבודה היה צורך בעבודה פיסית? ד. האם הוא שלח תמונה בקורות החיים שלו?

eitam02

New member
הקלות הבלתי נסבלת

א. הוא צעיר ממני בשנתיים ב. אני גרושה עם ילד, הוא נשוי (אבל זה לא מצויין בקורות החיים) ג. העבודה היא בתחום הפרסום, לא נדרשת עבודה פיזית ד. אף אחד מאיתנו לא שלח תמונה ה. יש לי ניסיון העולה על שלו בחמש שנים ו. הוא כבר התקבל למקום מכובד, אני עדיין מחפשת בנרות ז. גם אם שעות העבודה שלי מוגבלות יחסית (אני לא אעבוד כל יום עד 20:00, בשעות העבודה שלי התפוקה לא נופלת מזו של אחרים ולהפך) ושוב, שעות העבודה שאני רוצה אינן מצויינות בקורות החיים ולכן אינן אמורות להוות מכשלה בזימון לראיון לכאורה לא?

א ש לי

New member
שלא תביני אותי לא נכון.

חיפשתי עבודה הרבה זמן חיפשו דוברי רוסית חיפשו צעירות נשים גם נשואות ללא ילדים גברים לעבודה פיסית כל זה בשושו שחור על גבי לבן נימצא במגירה של הפקידה שהייתה לי חברה, ואני? נפלתי לי בין כל הכסאות מאוכזבת ומפוחדת.

החתולית

New member
אין בזה חדש, לצערי

בהרבה מקומות יעדיפו גבר על-פני אישה, וגם ישלמו לו יותר בדיוק על אותה עבודה. בהרבה מקומות יעדיפו אישה צעירה על-פני אישה מבוגרת יותר, למרות הנסיון שהמבוגרת מביאה עימה. בהרבה מקומות יעדיפו רזים על-פני שמנים, בלי שייכות ליכולות. זה מוכר ולא נעים.

למעלה