לכל המתנדבים.....

taz512

New member
לכל המתנדבים.....

אחרי שאני רואה כל כך הרבה אנשים שמחפשים איפה להתנדב החלטתי לכתוב את זה. אתם צריכים להבין למה אתם נכנסים. אני נכנסתי באותה דרך ובתאכלס עם הייתי צריך לעשות הכל מההתחלה הייתי עושה את הכל בדיוק אותו הדבר. אבל אני אתן סקירה קצרה בכל זאת. מה שאתם צריכים להבין שמדובר בעבודה קשה. לרוב לא מדובר בהברשת סוסים וגירוף. מדובר בניקוי חרא והרבה ממנו וזה מתיש. ועד שרואים גב של סוס מלמעלה לוקח הרבה זמן.וניקוי החרא זה רק אחד הדברים זה לאכף לאנשים סוסים ולנקות מסביב ולסחוב דברים ולצבוע וכו´ וכו´ בקיצור מי שמוכן להשקיע והרבה צריך ללכת לזה וזה לא שאני אומר למישהו לא ללכת לסוסים כי אני אומר כמה שיותר יותר טוב. אבל רק שתדעו למה אתם נכנסים. בכל מקרה זה מה שהיה לי כשנכנסתי לעולם הסוסים ואני לא כל כך יודע מה הולך כיום. אבל אני יכול לאחל לכם רק בהצלחה. טאז שד שנותן לכם את האמת בפנים

מריושי

New member
צריך

לשים בקישורים למעלה קצת פרטים שיהיו תמידית ולא נצטרך לענות עליהם כל הזמן בנושא עבודה עם סוסים

shotgun

New member
תוך כמה זמן נותנים למתנדבים בכלל..

לעלות על הסוסים ולרכב????????

זה תלוי..

בניסיון שלהם ברכיבה, בד"כ. אם מישהו יודע לרכב יאפשרו לו לעלות יותר חופשי, ואם צריך ללמד אותו צריך למצוא זמן. העניין הוא שככל שאתה מתפתח בחווה שאתה עובד בה יש לך יד חופשית לעשות יותר דברים על דעת עצמך, ופחות עבודה פיזית לעשות כי תמיד ייכנסו אנשים חדשים שהעבודה היותר קשה תוטל עליהם..

מריושי

New member
ותלוי גם

ברמת האמון שנותנים באותו עובד אנשים רציניים שאפשר לסמוך עליהם יוכלו לעשות יותר

למעלה