לכל המתגייסים,

Rotema3

New member
לכל המתגייסים,

שאלה, בשיא הרצינות, בשביל מה אתם מתגייסים? בשביל מי אתם נלחמים?

KatyRose

New member
כלומר, חוץ מבשביל המשפחה, החברים

, בשבילנו ושאר מדינת ישראל?

Rotema3

New member
ככה לימדו אותך לחשוב.

תסבירי לי בפרוט ובצורה מקורית, איך את חושבת שזה יעזור? איך את חושבת שזה יגן עליהם?

KatyRose

New member
בתור התחלה,

נערכיםמבצעים לחיסול מעבדות , תשתיות טרור ומבוקשים\ בנוסף, החיילים ששומרים- שומרים שאף מחבל לא יכנס לתחומי המדינה ויבצע פיגוע כמובן שלא כל החיילים מבצעים פיזית עבודות אלה, אבל כל חייל תורם בדרך שלוף (וגן, צריך גם מי שיפעיל את הממטרות בבוקר וכאלה)

Rotema3

New member
וזה יגן עליהם?

ככה כל דור ודור, כל תקופה ותקופה, אנשים יוולדו ויילחמו, יוולדו ויילחמו, הרי כבר הוכח ומוכח, שלמחלמה אין קץ, והיא תמיד תוביל לאחת נוספת. לא עדיף לעקור את הבעיה מהשורש?, מאשר להסוות אותה 'בהגנה' שרק מחמירה את המצב? אני שואלת שוב, למה את מתגייסת?

KatyRose

New member
ואני עונה שוב,

כי אני רואה בצה"ל גוף המגן על האזרחים ואיך את בדיוק מציעה לעקור את הבעיה מהשורש? את אמרת בעצמך שזה מוכח שלמלחמה אין קץ. אז השורש הוא.. אממ.. להשמיד את האנושות?

noamgk

New member
נו באמת, רותם...

את יכולה לשפוך חכמה שמאלנית הזויה וסהרורית כמה שאת רוצה על גבי הפורום, אבל עד עכשיו נמנעו 95% מהפיגועים רק במחסומים, וגם אם נצא מכל המדינה הזאת הטרור ימשיך לפגע בנו, ומזה קצת קשה להתעלם. ואם כבר את שואלת, תשאלי בגדול: למה מתגייסים באמריקה ובסין? מה קרה, אותם לא צריך לשאול את זה? למה יש בכלל צבאות בעולם?

noamgk

New member
אני גולש מהפלאפון עדיין...

והמסנג`ר פה די בעייתי. אבל עוד חודש (פחות או יותר, מן הסתם יותר) אנחנו צפויים לעבור לחמגשית, ושם בעז"ה גם יהיה לי אינטרנט במחשב...

KatyRose

New member
בעזרת השם..

כן.. לצערי זה באמת יהיה יותר זה ממש לא בסדר מצידם

xxMichaelxx

New member
אני מתגייס

בשביל לשמור ולהגן על מי שיקר לי..על המשפחה,על החברים...וגם בשביל לשמור על מי שאני לא מכיר בכלל. לפני היו כאלה שהגנו ושמרו עלי (ואני חייב להם את חיי),ועכשו זה תורי לשמור גם עליהם... כמובן שאני גם מתגייס בשביל לשמור על מי שלא כ"כ מעריך את העבודה שצה"ל עושה,את למשל. גולני שלי! 16 יום למנאייק!!!
נ.ב נדמה שקאתי היקרה היא קול השפיות היחיד בפורום הזה. קאתי,קבלי ח"ח על הפעילות שלך בפורום הזה.

KatyRose

New member
כותבים קטי, ותודה ../images/Emo13.gif

גיוס נעים ובהצלחה!
לי נשארה עוד שנההה להתגייס...

NAS00

New member
אם הייתי יודע

שאני שמרתי וקרעתי את התחת בשביל להגן עלייך ועל אנשים כמוך, אז אולי בכלל לא הייתי מתגייס. ועכשיו כשאני חושב על זה, בשבילך ושאר כפויי טובה בפורום הזה, אני סיכנתי את החיים שלי?? את פשוט בושה.

ענבל טל1

New member
הבהרת נקודה:

"סרבנות-בעד ונגד" הפורום-כשמו כן הוא. גוף וירטואלי להבעת דיעה והתבטאות אישית. הדרך בה בחרת שגויה. לא תצליח להשיג את מבוקשך כך.

למעלה