לכל המשצים

chezaguy

New member
לכל המשצים

שלום לכולם .. אני גיא מש"צ מב"ש ורציתי להזמין אותכם לקהילת פורומים חדשה שפתחתי בנתיים אין הרבה אבל בעזרת אנשים חדשים ורצניים נוכל לפתח ולהפוך אותו למשהו טוב.. בנתיים קיים פורום אחד בו תוכלו לדבר על הכל אך השאיפה היא לפתוח מספר רב של פורומים בתחומים שונים בניהם גם פורום מש"צים ברגע שאני יראה שיש קהילה גדולה של מש"צים שהצטרפו נוכל לפתוח את הפורום. אני ישמח להצעות ניהול לפרום המש"צים ולפורומים נוספים שיראו בהם עניין תודה גיא כתובת הקהילה: http://www3.diburim.co.il/?forum=100439

Spidi man

New member
בשביל מה כל כך הרבה פורומים ?

היי גיא. בשביל מה כל הפורומים ? יש את הפורום בתפוז, שהוא הארצי, ולנו, במחוז דרום יש את האתר שלנו (במיקרה ואתה לא מכיר או יודע), אז בשביל מה עוד פורום ? מה זה נותן או יתן ? - שום דבר... אתה מוזמן לאתר המשצים של מחוז דרום, אם במיקרה אינך מכיר אותו.

חח עוז צודק

יש גם את האתר של מחוז ירושלים שגם אליו אתה מוזמן להכנס www.mamy.org.il נראה לי שמחוז צפון זקוק לאיזה פורום קטלני אבל שיהיה באתר משצים

chezaguy

New member
היי

הזמנתי אותכם לפורום בכללי, ובין היתר אמרתי שאם תהיה הענות נפתח גם פורום משצים... אז אני יבעיר את עצמי מחדש, אתם מוזמנים לבקר בפורום ולהגיב וסתם לשוחח בכל נושא שבעולם.

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

אני אגיד לך משהו באופן כללי. בשביל מה כל כך הרבה פורומים ?, יש עשרות פורומים כאלה ברשת. אני אומר לך בתור אחד שמתעסק עם זה המון (בנית אתרים וכו'). יש המון שירותים חינמיים שנותנים פורום בלחיצת כפתור (כמו שלך למשל) אבל מישהו פעם חשב בשביל מה צריך כל כך הרבה פורומים בנושאים כלליים ? הכל פשוט חוזר על עצמו. בכל מקרה, זו דעתי לכל עניין הפורומים האלה. דרך אגב, אשמח אם תוכל ליצור עימי קשר במסרים או במייל לגבי משהו. בהצלחה !

למעלה