לכל המשיבים

karinamit

New member
לכל המשיבים

תודה על כל החיזוקים,והאמת שהחלטתי אתמול את המחשב לאחר התיחסותי האחרונה. הייתי טעונה וכואבת לאחר שכל רצוני לה בהודעת הפתיח היה להביע את עמדתי אשר לא צלח במבחן המציאות. אך לאחר התנצחויות שלא במיוחד נעמו לי. הגיעו תגובות ממשתתפים שונים שאותם למען האמת קראתי היום הצהריים. תגובות אלו חזקו אותי מאד וגרמו לי לעשות חושבים בכל הקשור להמשך השתתפותי בפורום זה כשלכל אחד מאתנו לבטח יש מה לתרום. כרגע הנכון מבחינתי הוא לקחת מעט נשימה ולחזור ולהתשתתף בפורום כפי שהרגשתי אתמול שלשום . תודה לכולכם ואני מסיימת במילים אלו כשאני מעט חנוקה מדמעות ואחזור לכאן לאחר מנוחה קלה.כנראה שאני זקוקה לה .

מילה לכל קוראינו הנשאים הסטרייטים...

אני קורא לכל הנשאים הסטרייטים שעוברים פה בפורום וחושבים, "מה לעזאזל אנחנו עושים פה ?" להתחיל לפעול לשינוי המצב. אתם חשובים לפורום ביותר. תכתבו, תגיבו, תתחברו לרגשות שעולים במכתבים של אחרים. פה אתם באמת יכולים לחשוף את רגשותיכם ולהיות גלויים. יש הרבה דברים משותפים בחוויה של הנשאות, בין אם היא נשאות הומוסקסואלית ובין זו ההטרוסקסואלית, דברים שאתם יכולים להוסיף לדיונים המתקיימים בפורום. מעבר לזה יש הרבה דברים שהם ייחודיים לחיים של הנשאים הסטרייטים. ואני כגיי הייתי מאוד שמח לשמוע גם על היבטים כאלו. ספרו לנו על חייכם. אני בטוח שהחברים ההומואים ידעו לקבל אתכם ... כמו שאתם...
תנו לנו את ההזדמנות להיות שותפים בחייכם. אנחנו כולנו קהילה אחת המורכבת מהרבה אנשים מאוד מורכבים. (חלקם עם משקל עודף של ציניות). תדעו לקחת גם את מה שאומרים לכם בפרופורציות ולא מיד להיפגע... שיהיה לכולנו טוב, בלי קשר להעדפה מינית. נשא הדגל

pozpaz

New member
הסערה חלפה..

אני שמח שהחלטת להישאר איתנו... אני רק יכול לקוות שמעכשיו הדברים יראו וישמעו שונה ממה שהיה עד כה. קחי את כל הזמן שבעולם שאת זקוקה לו ותתחזקי. אנחנו פה - מחכים לשובך המהיר. אני מאוד מקווה שקראת את ההתנצלות + שהשארתי בעבורך. יום טוב... פוזפז.

play boy5

New member
שמח מאד שהחלטת להשאר איתנו karinamit

בס"כ כולנו אחיות כאן חחחחחחחחחחחח תחיכי
תתחילי ליזום דברים חדשים שקשורים לחיים שלך קצת שינוי חיובי לשים מטרה מול העניים לשיפור איכות החיים אשמח מאד לתת לך חיבוק חם מכל הלב
הייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי רוצים אותך איתנו

למעלה