לכל המרחפים גם לאלה שאינם חברים

לכל המרחפים גם לאלה שאינם חברים

אתמול העלתי לדיון את נושא דמי החברות לאגודה . (רצוי לציין שאיני חבר באגודה משום שאיני רוצה לתת לגיטימציה להמשכיות של דברים שלא מוצאים חן בעיני ועל כך אפרט בהמשך )ומאז תוקפים אותי על שאני ממצי דברים על שאני נהנה על חשבונם של אחרים (טוב הבהרתי כבר שאני טס רק ברכס ) וכמו שכינו אותי פרזיט . מרחפים יקרים שאלה לי עליכם : אם אתם מרחפים דרגה 1 +2 מדוע אתם צריכים לממן משלחות לחול ? מדוע לא מתקנים את המעוות ומוצאים מרחפים דרגה 1+2 (שאינם משתתפים בתחריות)ומקטינים להם את דמי החבר . דעתי היא שועד האגודה וחבריהם נהנים מזה שעצם יציאתם לחול (משלחת ) תהיה עלחשבון כל החברים אפילו אם אינם משתתפים בתחריות . קחו לדוגמה אותי : אני טס רק בנתניה מדוע אני צריך לממן משלחת ? האם אין זה מוצדק שמי שמארגן תחרות מן הראוי שלא ישתתף בה ? (אילן תשובה אירגן את עוד יאיר השחר 2002 וזכה כמובן שבזכות ולא בחסד אבל זה לא ניראה טוב )ואלא שטוענים שאילן לא היה המארגן אז כדאי מאוד שיקיץ משנתו ושיבדוק בקלטת שצולמה. אודה לכם אם תגיבו (אין צורך בתגובות לא אובייקטיביות של חברי הועד ) רחפו בהנאה .

בילי ג

New member
אילן תשובה לא זכה בתחרות ולא אירגן

סופית,בדוק,אילן לא אירגן-הוא עזר כמו מספר חברים נוסף-הוא היה יום יום ברכס,חיפש נקודות בעייתיות,ניסה את ההטלות מכל מיני מקומות-ולכן גם צבר ניסיון רציני בשבוע האחרון לפני התחרות.די הופתעתי שהוא לא זכה באחד המקומות הראשונים. "מרחף להנאתו" יקר,למה לא תזדהה בשם? הרי אין שום סיבה שבעולם שזה ירדוף אותך.יש אנשים עם דעות מסויימות שצודקים ויודעים לשכנע אחרים בטעותם.די קשה להתייחס לאחד ללא שם. חוצמזה-כולנו מרחפים להנאתנו,אחרת אני בספק אם היינו מרחפים. לגבי הטיעון של כמה כל אחד משלם-מה אני אגיד,הכיס שלי סובל נורא בזמן האחרון,ושקלתי לא לשלם השנה את דמי החבר,(ביטוח אישי יש לי דרך סוכן ביטוח שלי) אבל מעבר לביטוח צד ג´ - שנראה לי מאוד חשוב (אני מוגנת ע"י קסדה וריתמה,אלה שמסתכלים עלי מלמטה ומסתובבים באתרי הרחיפה עם ילדיהם חשופים לחלוטין לפגיעות מצידי)יש את העיניין של להתקדם הענף הריחוף. נכון,אני לא רואה את עצמי טסה בליגות בשנים הקרובות,אבל מי יודע?אם היית מציע לי לרחף שנה לפני שהתחלתי אני חושבת שהייתי דוחה את הרעיון! בקיצור,מי יודע מה ילד יום? מוטב לי לשלם עכשיו,להיות מוגנת במקסימום שאני יכולה,ואולי בעתיד לקצור פירות...(=להשתתף בליגה ולצאת לחו"ל ע"ח האגודה,כן אני יודעת,יש השתתפות עצמית) מה קרה לאודי? לא ראיתי אותו כבר הרבה זמן (מאז שהוא עזר לי לנחות ברוח חזקה,כשכל החברים שלי-שהם חברי אגודה-לא שמו לב...) ךמי שיש קשר איתו-נא מיסרו לו ד"ש ממני. ולסיום-כמו שאמנון אמר בחוכמה וזכה לגיבוי של רבים וטובים-אנא הקם אגודה נוספת! יתכן שהאגודה השניה תיתן דברים שהאגודה הזו לא נותנת,אבל לדעתי-אני תמיד במיעוט-חבל,תצטרף לאגודה הזו,ידידי,ובוא תשנה אותה מבפנים.

gal-b

New member
דמי חבר לרשיון ממ"ג

כחבר חדש, יחסית, ברצוני להעלות כמה נקודות: 1. מעולם לא הובאו לידיעתי, כחבר חדש, פעילויות האגודה בתחום הממ"גים. 2. אני מבין שהאגודה משתתפת באחזקה ותחזוקת מנחתים, האם יש מימון גם למנחתי ממ"ג ואם כן היכן? 3. מדוע צריך חבר האגודה (ממ"ג ממ"ר או רחפן) לממן נסיעות יחידי סגולה לתחרויות בח"ל? לדעתי כל מי שרוצה להתחרות בארץ או בחול יכול לעשות כן על חשבונו. 4. אולי יש להפנות משאבים לקיום הפנינגים משפחתיים בהם יוכלו להשתתף כווווולם ולא המתחרים בעלי הנסיון והמקצוענות שיזכו בפרסים יקרי ערך ונסיעות לתחרויות בחו"ל 5. אישית, אני חושב שאגודה זה דבר טוב למען ייצוג מול הרשויות וגופים המספקים שרותים (כגון ביטוח) ולא להתפזר לכמה ארגונים (ממ"גים ממ"רים וכו..). 6. האגודה צריכה להתייחס לכל סקטור שבה לפי צרכיו ואין סיבה שסקטור הממ"גים יקבל הכי פחות וישלם הכי הרבה...

נא הפנה שאלותיך אלה בפורום ממ"גים

נא הפנה שאלותיך אלה בפורום ממ"גים http://www4.diburim.co.il/cgi-bin/forumsdb/intraforum_db.cgi?forum=7452&alias=

שאול- מי בדיוק יענה לו על זה בפורום

שאול- מי שמנהל את פורום הממ"גים זה רון גפני (אגב על חשבונו, חשבון זמנו וללא תקציב של שקל אחד מהאגודה) ואין לו שמץ של מושג ומידע המתחייחס לשאלות הנ"ל. מי הנציג בוועד של עניני הממ"גים ? מי הם האנשים בהנהלת האגודה שמטפלים בתחום הזה ? תודה אהרון.

gal-b

New member
פורום ממ"גים

שאול שלום, פורום ממ"גים אינו עוסק בעניינים שבין האגודה לחבריה, אגב העליתי את העניין שם בעבר אך נותרתי ללא תשובות. עובדתית, אין לי מידע על תמיכה כלשהי של האגודה בסקטור הממ"גים שהינו בעל משקל לא קטן מבחינה כמותית גל

כתובת לפניות בנושאי הממ"גים

בנושאים הקשורים לממ"גים, נא פנו בבקשה לבני רבינוביץ, לא בטלפון, אלא בפקס´ 5716401 - 03 בנוסף, נתבקשתי ע"י בני להזכירכם (אנשי הממ"גים) שביום 17.10.02, בשעה 19:30 תתקים בבית העם בכפר-סירקין אסיפה כללית של הממ"גים ואפשר יהיה להעלות שם את הדברים.

למעלה