לכל המפקפקים..........

לכל המפקפקים..........

אני גרה בפריס כידוע, ומגיעה לקיץ לארץ. מה לעשות אני כבר לא ילדה קטנה וחודש שלם בלי פרטיות זה קשה, ולמי בכלל יש כסף לשם חודש מלון. אז מצאתי דירה, בתל אביב, רחוב חברון, יש בה טלויזיה עם כבלים, מזגן, ומחשב מחובר לרשת מהיר. שלא להזכיר שני מטר מהים. אז מה רע?. האיש שגר שם מגיע לפריס לחודש והוא יגור בדירתי. חודש בפריס בחינם וכולם מרוצים. אז בתור מנהלת הפורום זה מה שנקרא דוגמה אישית. למה לא תציעו דירותכם להחלפה בארץ ובעולם, מי יודע אולי תפול לידיכם הזדמנות מגניבה.

אלעד 4

New member
אני חייב להבין משהו......

איך עובד כל העניין הזה של החלפת הדירות ? את פוגשת אותו בשדה תעופה ומביאה לו מפתח ? איך את יודעת שהוא לא יגנוב לך דברים מהבית ויעלם ? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד , כי זה די מעניין אותי... תודה.

דוקא די פשוט

יצא לי פעם אחת כבר לפגוש בשדה התעופה אבל זה יצא לגמרי במקרה וגם זו היתה הפעם השניה שהחלפנו. חוץ מזה יש כמה דרכים. אם זה בארץ אפשר לשלוח בן משפחה או חבר לעבור בבית של ה"מתחלף", לקחת מפתח, לברר איך מדליקים את המערכת ואיפה נמצא הבויילר ואח"כ שאתה מגיע מעבירים לך את כל החומר. אם זה בחו"ל ואין מישהו קרוב שיכול לעזור אז אפשר לבקש ממתחזק/ת הבניין, במידה ויש כזה לפתוח את הבית לאורחים החדשים. ואם אין אז לבדור את אופצית השכנה או החבר. בכל אופן אם אין מי שיכול לבדוק אם הדירה "בסדר" אפשר להחליף תמונות. זהו, זה עובד. ועובד טוב. יש לי הרבה נסיון. מילה של ברטה.

למעלה