לכל המעוניינים...

הבדידות

New member
לכל המעוניינים...

טופ אז לכל השואלים והשואלות... אני לירז בת 15 מראשון! אני אוהבת את השירים של אביב גפן ולא את אביב בתור בן אדם... יש לי איי סי קיו-122829140 למי שיש איי סי קיו שיכתוב אותו... ולמי שבא שיכתוב כמה מילים על עצמו שאני אכיר אותו... :) עכשיו יש לי עוד משהו אני צריכה שאולי מישהו ייעץ לי איך ללמוד לקח מטעויות שעשיתי בעבר ואני חוזרת עליהם...מי שרוצה פירוט אני אסביר לו... אוהבת לירז

yellow cheese

New member
לירז......

חיברתי אותך לאייסיקיו שלי. PEACE GIRL זו אני...
"ספרי לי מה כבד עלייך- את כל מה שחבויי בך ונרדם, אני אמחה את דמעותייך, ורק שלא תבכי עוד לעולם" תכל´ס.....ספרי מה שבא לך! אני איתך!!! שלך, שירלי

לירזוש

טוב אני אכתוב לך עוד פעם אני בת 14.5 מקרית אונו אני אוהבת לכתוב שירים ולהלחין אותם ולשיר אותם !!! אני אוהבת לשנות ואיכפת לי... סך הכל אני כמו כל בן אדם יש לי עיניים פה אף ורגש... כמו כולם

הבדידות

New member
לא הבנתי!!!

מה את אוהבת??? לשנות?! רגש? אני לא בטוחה שלכל בן אגם יש רגש ואני מדברת מתוך נסיון

בדידות

אני אוהבת לשנות ולהרגיש שעשיתי משהו... אבל אני לא אוהבת להרגיש בדרך כלל כי משום מה רוב הרגשות שלי כואבים... אני יודעת שקשה להאמין אבל לכל בן אדם יש רגש... כל אחד... לא כולם יודעים להראות את הרגשות שלהם אבל כולם מרגישים בין אם הם רוצים ובין אם לא... הם בני אדם- הם אנושיים... זה לא ממש בשליטתם... זה כמו להגיד לילדה מאוהבת להפסיק לאהוב... קצת טיפשי לא? הרי זה בלתי אפשרי

הבדידות

New member
נכון...

בקשר לאהבה זה ממש נכון הרבה פעמים אומרים לי: "רדי ממנו, הוא לא בשבילך"... וזה מעצבן כי קל להם לדבר אבל בואו נראה אותם מיישמים את זה!

אז עזבי אותך מהשטויות שאנשים

אומרים תעשי מה בראש שלך האנשים האלה לא יבינו למה את לא יכולה לרדת מאותו בן אדם עד שהם יהיו באותו מצב...

למעלה