לכל המעוניינים משחק המכות החדש של DBZ לPS2 יצא ב4 לדצמבר. ו..זהו.
K king kazabubu New member 14/11/02 #2 מעוניין!!! אתה יודע אולי אם זה יצא גם למחשב או אם יש אימולטור שיפעיל את זה על המחשב?? ראיתי את הטריילר של זה וזה נראה ממש יפה
מעוניין!!! אתה יודע אולי אם זה יצא גם למחשב או אם יש אימולטור שיפעיל את זה על המחשב?? ראיתי את הטריילר של זה וזה נראה ממש יפה
T TotoGuy New member 14/11/02 #3 זה יוצא רק לPS2 ואין שום אמולטור לPS2 כרגע וגם לא יהיה לפחות בשנתיים הקרובות..
P Prophet New member 14/11/02 #6 לא הגיוני ! תאמין לי אני מבין בדברים האלה לא יצא שום אמולטור לפלייסטשן 2 ושום בטיח !!! יצא רק לפלייסטישן רגיל וגם שם חייבים דיסק ...
לא הגיוני ! תאמין לי אני מבין בדברים האלה לא יצא שום אמולטור לפלייסטשן 2 ושום בטיח !!! יצא רק לפלייסטישן רגיל וגם שם חייבים דיסק ...
B BLASTERx New member 15/11/02 #7 אתם הדפוקים...כנראה שאתם לא יודעים למצוא..יש לי את האימולטור הזה כבר איזה חצי שנה אם לא יותר.
א אלעד ר New member 15/11/02 #8 גם אם יש וגם אני די בטוח שיש - צריך סופר מחשב כדי להעלות בכלל משחקים לקונסולה הזו וגם אז הם לא יעבדו חלק. איזה מחשב יש לך?
גם אם יש וגם אני די בטוח שיש - צריך סופר מחשב כדי להעלות בכלל משחקים לקונסולה הזו וגם אז הם לא יעבדו חלק. איזה מחשב יש לך?
B BLASTERx New member 15/11/02 #11 באמת לא עובד ממש חלק... אפשר לשחק ובקשר לגרפיקה זה המרה דיי טובה יחסית להמרה מפס2 למחשב... והמחשב שלי דיי טוב 1.4 ghz Gforce 2 32mb 128 ram אבל למשל במחשב של חבר שלי שהוא בערך אותו דבר רק שיש לו ג´י פורס 2 64 מגה כמעט הכל עובד חלק..
באמת לא עובד ממש חלק... אפשר לשחק ובקשר לגרפיקה זה המרה דיי טובה יחסית להמרה מפס2 למחשב... והמחשב שלי דיי טוב 1.4 ghz Gforce 2 32mb 128 ram אבל למשל במחשב של חבר שלי שהוא בערך אותו דבר רק שיש לו ג´י פורס 2 64 מגה כמעט הכל עובד חלק..
P Prophet New member 15/11/02 #9 הלו הלו, בלי שמות גנאי ../images/Emo108.gif חוץ מזה שאני בטוח ב100% שאין תאמין לי... ניסית ופועל לך שאתה מדבר ??? אם כן אני רוצה הוכחות חבוב...
הלו הלו, בלי שמות גנאי ../images/Emo108.gif חוץ מזה שאני בטוח ב100% שאין תאמין לי... ניסית ופועל לך שאתה מדבר ??? אם כן אני רוצה הוכחות חבוב...
B BLASTERx New member 15/11/02 #10 הפעלתי כמה משחקים ל ps 2 של חבר שלי וחוצמזה מה אני חייב לך? אני לא מחפש שתאמין לי...רק אמרתי. נ.ב הבן אדם האחרון שהזכיר את המילה הזאת ח-ב-ו-ב נמצא כרגע במוסד לגמילה מבננות...תיזהר ממנה
הפעלתי כמה משחקים ל ps 2 של חבר שלי וחוצמזה מה אני חייב לך? אני לא מחפש שתאמין לי...רק אמרתי. נ.ב הבן אדם האחרון שהזכיר את המילה הזאת ח-ב-ו-ב נמצא כרגע במוסד לגמילה מבננות...תיזהר ממנה
K king kazabubu New member 15/11/02 #12 מה רע בחבוב?!??! תיכף יגידו לי שגזעי ומדליק זה לא במודה... חבוב, אחוק, אחא, דוד ויענקל´ה כולם כינויים שווים!!
מה רע בחבוב?!??! תיכף יגידו לי שגזעי ומדליק זה לא במודה... חבוב, אחוק, אחא, דוד ויענקל´ה כולם כינויים שווים!!
P Prophet New member 15/11/02 #13 מה רע בחבוב באמת? כשאני אומר חבוב אני מתכוון dude אבל לדעתי זה מגעיל להגיד בעברית מילים אנגליות למרוד שאני אומר לפעמים...
מה רע בחבוב באמת? כשאני אומר חבוב אני מתכוון dude אבל לדעתי זה מגעיל להגיד בעברית מילים אנגליות למרוד שאני אומר לפעמים...
P Prophet New member 16/11/02 #18 אני יודע מה הפרוש !!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט לא יודע מה הקשר בין evil לחבוב או באנגלית dude נ.ב מה הקשר צבי הנינג´ה ??
אני יודע מה הפרוש !!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט לא יודע מה הקשר בין evil לחבוב או באנגלית dude נ.ב מה הקשר צבי הנינג´ה ??
P Piccolo New member 17/11/02 #19 זה הולך להיות כמו פיינל בואט הזה? כי אם כן אז חבל כי זה פשוט לא... איך אני אגיד את זה... זה פשוט לא כמו רייבל סקול ואני מקווה שאתה תבוא בשבת
זה הולך להיות כמו פיינל בואט הזה? כי אם כן אז חבל כי זה פשוט לא... איך אני אגיד את זה... זה פשוט לא כמו רייבל סקול ואני מקווה שאתה תבוא בשבת
T TotoGuy New member 17/11/02 #20 ממה שראיתי זה יהיה דומה לFinal Bout קצת יותר סגנון טקן כזה, ונראה הרבה יותר טוב. אבל כמובן שזה לא רייבל סקול ואני אבוא בשבת אם הפעם תטרחו לומר לי בדיוק מה הכתובת ואיזו שעה -_-
ממה שראיתי זה יהיה דומה לFinal Bout קצת יותר סגנון טקן כזה, ונראה הרבה יותר טוב. אבל כמובן שזה לא רייבל סקול ואני אבוא בשבת אם הפעם תטרחו לומר לי בדיוק מה הכתובת ואיזו שעה -_-