לכל המעוניינים

TotoGuy

New member
לכל המעוניינים

משחק המכות החדש של DBZ לPS2 יצא ב4 לדצמבר. ו..זהו.

king kazabubu

New member
מעוניין!!!

אתה יודע אולי אם זה יצא גם למחשב או אם יש אימולטור שיפעיל את זה על המחשב?? ראיתי את הטריילר של זה וזה נראה ממש יפה

TotoGuy

New member
זה יוצא רק לPS2

ואין שום אמולטור לPS2 כרגע וגם לא יהיה לפחות בשנתיים הקרובות..

Prophet

New member
לא הגיוני !

תאמין לי אני מבין בדברים האלה לא יצא שום אמולטור לפלייסטשן 2 ושום בטיח !!! יצא רק לפלייסטישן רגיל וגם שם חייבים דיסק ...

BLASTERx

New member
אתם הדפוקים...כנראה שאתם לא יודעים

למצוא..יש לי את האימולטור הזה כבר איזה חצי שנה אם לא יותר.

אלעד ר

New member
גם אם יש

וגם אני די בטוח שיש - צריך סופר מחשב כדי להעלות בכלל משחקים לקונסולה הזו וגם אז הם לא יעבדו חלק. איזה מחשב יש לך?

BLASTERx

New member
באמת לא עובד ממש חלק...

אפשר לשחק ובקשר לגרפיקה זה המרה דיי טובה יחסית להמרה מפס2 למחשב... והמחשב שלי דיי טוב 1.4 ghz Gforce 2 32mb 128 ram אבל למשל במחשב של חבר שלי שהוא בערך אותו דבר רק שיש לו ג´י פורס 2 64 מגה כמעט הכל עובד חלק..

Prophet

New member
הלו הלו, בלי שמות גנאי ../images/Emo108.gif

חוץ מזה שאני בטוח ב100% שאין תאמין לי... ניסית ופועל לך שאתה מדבר ??? אם כן אני רוצה הוכחות חבוב...

BLASTERx

New member
הפעלתי כמה משחקים ל ps 2 של חבר שלי

וחוצמזה מה אני חייב לך? אני לא מחפש שתאמין לי...רק אמרתי. נ.ב הבן אדם האחרון שהזכיר את המילה הזאת ח-ב-ו-ב נמצא כרגע במוסד לגמילה מבננות...תיזהר ממנה

king kazabubu

New member
מה רע בחבוב?!??!

תיכף יגידו לי שגזעי ומדליק זה לא במודה... חבוב, אחוק, אחא, דוד ויענקל´ה כולם כינויים שווים!!

Prophet

New member
מה רע בחבוב באמת?

כשאני אומר חבוב אני מתכוון dude אבל לדעתי זה מגעיל להגיד בעברית מילים אנגליות למרוד שאני אומר לפעמים...

Prophet

New member
WTF ???

חבוב= dude מה הקשר ל- evil ??

Prophet

New member
אני יודע מה הפרוש !!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט לא יודע מה הקשר בין evil לחבוב או באנגלית dude נ.ב מה הקשר צבי הנינג´ה ??

Piccolo

New member
זה הולך להיות כמו פיינל בואט הזה?

כי אם כן אז חבל כי זה פשוט לא... איך אני אגיד את זה... זה פשוט לא כמו רייבל סקול
ואני מקווה שאתה תבוא בשבת

TotoGuy

New member
ממה שראיתי זה יהיה דומה לFinal Bout

קצת יותר סגנון טקן כזה, ונראה הרבה יותר טוב. אבל כמובן שזה לא רייבל סקול
ואני אבוא בשבת אם הפעם תטרחו לומר לי בדיוק מה הכתובת ואיזו שעה -_-

למעלה