לכל המנחים

מיטליי1

New member
לכל המנחים

כול הבנות כותבות על מורן ירדות או כדומה בגלל קנאה אז את יודעת מי את ואיפה את עומדת וכולן תתחייוו ותסבלו חח אריק אתה חתיך!! ליאון גם אתה ראפיק רק אתה רציני בתושובות חייפ גם אתה נורא מושך ואנחנו אוהבית תעצות שלך ראשיקה חמודה ועדינה וכל הבנות האלה שירז טל ואלה מאיפה הם באו פיתאום כולן נחמדות חזאת מההיא הבלונדינית הפוסטמה שחושבת שהיא ס-ו-פ-נ-י-ת אז לחדש לך מותק את מזה לא אז חח תהיי את ותשתקי את תפאורה וזהו

את מתנשאת מפגרת!!!

ולא דיברתי על אף אחת מהבנות!!! דיברתי על מי שרשמה את זה!!! כמו שאת אמרת לפי דעתי את מדברת מקנאה!!! אני לא מכיר את כל הבנות אבל אני רואה שהם חמודות ומשתדלות והשתפרו מאוד מתחילת השנה ומעצבן אותי איך שאנשים מדברים... אז הבנות שם לא בשביל תפאורה והם אחלה בנות. ותחשבי קצת לעצמך ותביני שאת מדברת מקנאה למשל שירז טל..... היא יפה,מצליחה בעולם נחשבת לטופמודל עושה צילומים בשביל מאות אלפי דולרים היא מיליונרית, יש לה בעל שאוהב אותה, היא גם לא ממש טיפשה לפי מה שאני יודע היא לומדת מנהל עסקים ומצליחה בזה מאוד. היא יו"ר מחלקת שיווק ב"אהבה ים המלח" בקיצר החיים הטובים! אז אולי את מקנאה וגם אם לא את יכולה להתבטא יותר יפה ולא להיות כזאת ביקורתית ומגעילה

למעלה