לכל הממליצים!

Shai_z

New member
לכל הממליצים!

אז נכון ביקשתי המלצות לספרים כדי שיהיה לי למה להחליף את הספר שקיבלתי? אז בסוף לקחתי זיכוי ואיתו ואם התלושים שקיבלתי אני כניראה יקנה את הארי פוטר 5 ואולי גם את הספרים שיוצאים חודש הבא... אבל ההמלצות לא היו לשווא-לפני ``הארי פוטר`` קראתי מלא ספרים וגם עכשיו אני קורא-ושאני יסיים את הספרים שאני תכננתי ליקרוא-אני יבדוק את ההמלצות שלכם/ן... תודה רבה שי

Prongs

New member
איזה ספר אתה מחליף?

ודרך אגב אפשר כבר להזמין את הספרים החדשים באמאזון זה רק 4 דולר כל אחד

Hermione

New member
יש לי שאלה בקשר לספרים

הספרים האלה- ``קווידיץ` בכל הזמנים`` ו``חיות הפלא מרבצן``- יתרגמו אותם לעברית? ובכלל- יהיה אפשר לקנות אותם בישראל? (באנגלית או בעברית?)

Shai_z

New member
לפי השמועות זה הולך להיות מצער...

לפי השמועות-שני הספרים ימכרו רק באר``הב ובריטניה ולמשך זמן מוגבל בלבד. אם הם לא היו למזן מוגבל,וימכרו מחוץ לארצות שציינתי, אז סביר להניח שיהיה אפשר למצוא אותם גם בתרגום לעיברית.

Shai_z

New member
אבל המישלוח...

4 דולר אומנם לכל אחד אבל המישלוח יעלה גם ככה... אם כבר להזמין מאמזון-אז ניראה לי שכדאי להזמין מאמאזון בריטניה-ככה אולי המישלוח יעלה פחות... ודרך אגב-הכריכות יהיו אותו דבר!

Shai_z

New member
זה אומר שהכריכות יהיו אותו דבר בשתי ההוצאות...

כמו שאתה בטח יודע-ישנן שתי גירסאות לסיפרי הארי פוטר באנגלית- 1-הגרסה האמריקאית (שהוצאת הספרים שלה ניקראת Scholastic )ונימכרת באר``הב. 2-בגרסה הבריטית (שהוצאת הספרים שלה היא Bloomsbury ) ונימכרת בבריטניה וגם כאן בארץ. וגם שני הספרים שיוצאים בחודש הבא יוצאו לאור ע``H שני הוצאות הספרים האלה,רק שבניגוד לספרים הרגילים,הכריכות יהיו דומות.

Prongs

New member
זה לא מה שאני הבנתי...

לפי מה שאני הבנתי ההוצאה שמוציאה את אלה תהיה קומיק רליף ולא בלומסברי או סקולסטיק אבל זה לא עד כדי כך חשוב. מה שחשוב זה מתי, כי באמאזון כתוב פברואר וגם בharrypotter.co.il אבל באתר של בלומסברי ובראיונות ע םרולינג אמרו מרץ אז מתי?

Prongs

New member
כן....

לכל מי שהזמין מאמאזון אז תיבדקו אי מייל כי ההזמנה בוטלה למה?! אתם שואלים? כי הזמן בהזמנה אחת שני ספרים (קווידיץ` וחיות) אבל עכשיו אמאזון החליטו שאי אפשר להזמין לחוד ושזה בא ביחד בתוך אריזה מיוחדת כזאת אז תחדשו את ההזמנה! כל הקודם זוכה! Prongs

למעלה