לכל המלאכים שלי

לכל המלאכים שלי

כן, כן... מזל טוב, מזל טוב....האומנם?! איחחסססההה של יום הולדת רק בכיתי ובכיתי... :-( לא נמאס תמיד יש עוד ועוד דמעות ד-י! קצת אושר....רק טיפי.. וחוצמזה מה אסור לי לשנות מצבי רוח!?!? מה מתנפלים עליי ``את מתהפכת תוך שניות...`` אווווווףףףףף הינה חזרתי עם הפסימיות שלי... מבאסת את כולם! :-( אבל אני לא שווה הרי...הורסת לכולם את החיים... מצטערת מראש! ואמא גולי.... יותר אני לא מתקשרת להעיר אותך אני!?!??!?! לא, לא , לא.... אני אשאר כאן... אחכה לך.... אבל איפה את? ולכל מי שזכר ואמר מזל-טוב.... העיקר הכוונה לא?... ;-) מתתתתתהההה על כולכם! עדנה הפרה המיואשת...

גם אם אמרתי,

וגם אם לא.. יש שתי אמרות, מדברי חז``ל `כל המוסיף, גם גורע`, `כל המוסיף - הרי זה משובח` על ברכות, ואיחולים, חל הכלל השני....

:p

כשלי יש יומהולדת לא אומרים מזל טוב... זה לא עובד...חבל על המאמץ.. אני חולת נפש פסיכית כלום לא עוזר רק מוות...

עופרי-

New member
אקסון!1

אתה ממש מדהים אותי. אורך הרוח שבך, מחזק אותי. ללילה זה.

עופרי-

New member
קודם כל : מ--ז--ל ט--ו--ב

חוץ מזה, יש אנשים שאפילו דמעות כבר אין להם. לבכות זה טוב לפעמים. זה פורק.

אלמוגית

New member
יום הולדת

מזלללללללללל טוווווווווובבבבבבבבב מזל טוב מזל טוב והנה חיוך ענק בשבילך לשיפור המצב רוח........... :)))))))))))))

אהההה B-(

אמרתם לי כבר!!!! אני יעלי! :-( אנשושים...זה היה אתמול אבל מצבי רוח... אז לא נכנסתי... שיט! מחר יש לי פגישה עם הפסיכולוגית מהבי``ס! עלו על הדיכאונות שלי מה עושים!?!?

כבר אמרו חכמים..

שהשקר הכי טוב, הוא האמת... אז... קדימה.. לצחוק לגורל, להסתכל ישר לתוכו, ובצעד אמיץ, ללכת דרכו....

אלמוגית

New member
תהיה אופטימית

אופטימיות זאת הגישה תהיה חזקה תחיכי בבוקר שאת כמה תראי איזה יום יפה בחוץ ותראי איך היום שלך יהיה ורוד........... קצת לחייך

נעמה!

New member
פפרררההה שלי!!!!!!!

מתוקה! מה קורה? כ``כ התגעגעתי... היום היה היום הגרוע בחיי, אבל בכל זאת אני אעלה חיוך על שפתיי רק בשבילך :) מממממזזזלללל- טוב מתוקהההההה אוהבת נעמה

@tagel

New member
ממתקית שלי...

עוד לא למדת שאני קוראת כל הודעה כאן את לא יודעת שאת חשובה לי? אני שמחה שיש לך ייעוץ מחר זה פשוט מעולה, נצלי את הזמן אצל הפסיכולוגית, כדי לבדוק כמה דברים על עצמך כיצד היא תסייע לך להתמודד כיצד את תסייעי לעצמך יעלוש, אם רק תסכימי לשיתוף פעולה קטן תוכלי לחוש בשיפור הגדול שחל בך אני מחזיקה לך אצבעות תעדכני אותי אוהבת אותך יותר מכל אמא ווירטואלית, גולי

למעלה