לכל המזריקות

סנונית 1

New member
לכל המזריקות ../images/Emo124.gif

אתמול הייתי בשרות אחות לקחת אמפולות ותוך כדי סיפרתי לאחות על הפורום והיא ביקשה ממני לבקש מכן המזריקות שלא לזרוק את המזרקים לפח אלא להביא אותם לסניף הקרוב של שרות אחות ושם יש השמדה מבוקרת מאחר וזו פסולת רפואית שחלילה יכולה לפגוע אפילו באוסף הזבל, בילדים ובבעלי חיים. אז בשמה אני מבקשת מכן לאסוף את המזרקים ולמסור אותם להשמדה בקופת החולים. תודה.

פּוֹנְג

New member
יפה מצידה על האיכפתיות ../images/Emo13.gif

לי הסבירה האחות שאת המזרקים אוספים לתוך בקבוק זכוכית/פלסטיק/פחית משקה. משהו שאפשר לסגור ורק כך זורקים לפח. רצוי מאד שזה לא יהיה שקוף על מנת שזה לא יקרוץ לכל מיני מזריקים מהתחום האחר. לחזור למרפאה? נו מילא אני שם כל כך הרבה פעמים
...

אפרסקה

New member
תופסת טרמפ ושואלת- מי באה למפגש?

סנוניתי מקווה שלא אכפת לך שתפסתי עלייך קצת טרמפ... אחרי שהחלטתי להתגבר על הביישנות והחששות החלטתי רישמית להגיע למפגש מחר. אני מחכה בקוצר רוח לפגוש ולהכיר את הבנות המקסימות שמסתתרות מאחורי הכינויים. קצת פוחדת להרגיש בצד כי אני עוד לא כ"כ מכירה...
אבל בטוחה שיהיה בסדר!!
אז מי באה בסוף? להתראות, אפרסקה מסמיקה (קצת ממבוכה... לא נורא)

ליזט2

New member
גם אני באה ....

ואני ישמח להכיר אותך !!! אהה ..... והחששות שלך הם בדיוק כמו שלי.... ואני מאמינה שגם כמו של כולם ...

bapi

New member
../images/Emo41.gif איזה יופי שהעלת את הנושא ../images/Emo45.gif

כי בדיוק תהיתי איפה אני אשרשר את הבקשה הבאה: אני אשמח אם כל אחת תשלח לי במסר את הכינוי שלה ואת השם האמיתי כי אני רוצה להכין מדבקות עם השמות (מניסיון העבר זה מסתבר כיעיל ביותר במפגשים). זה לא חובה
אם מישהי לא רוצה להחשף בשמה האמיתי זו זכותה המלאה. ותופסת פה טרמפ להתנצלות כללית
על שאני שותפה הרבה פחות פעילה ממה שהייתי אך אני עדיין נמצאת פה מאחורי הקלעים כל הזמן
מחכה לפגוש את כולן

יעליק27

New member
מאוד מקווה להגיע המפגש יצא רחוק

מאוד מירושלים
ואני לא מצליחה למצוא טרמפ
, אז אם אצליח למצוא או לחילופין להשיג אוטו אגיע, וכמובן שאמח מאוד מאוד לפגוש את כולן
אלה שכבר פגשתי ואלה שעוד לא. וחוץ מזה קוראים לי יעל...

bapi

New member
מק../images/Emo78.gif איפה כולן ../images/Emo35.gif

מחכה לכל השמות למפגש

ליזט2

New member
באפי אני חושבת שכדאי לפתוח הודעה

חדשה כי הכל נראה נורא מבלבל .... "28 שעות למפגש"

osi28

New member
מישהי צריכה טרמפ?

אני יוצאת מדרום ת"א, ויש לי מקום לעוד 2 בנות

רומי 007

New member
טיפ קטן בעניין המזרקים

לרופאי משפחה יש פחים בצבע אדום - צהוב מפלסטיק שהם מקבלים מחברות התרופות. אלו מיכלים לזבל מסוכן כמו מחטים ושברי אמפולה. אפשר לבקש אחד הביתה (הם מקבלים את זה בחינם ובכל מפנים מהם 3-4 כאלה מלאים). לך זה יספיק ליותר משנה (שלא תצטרכי, כמובן) אם תקפידי לפרק את המזרק ולזרוק פנימה באמת רק את האמפולות והמחטים.

אפרסקה

New member
את יודעת משהו רומי

נדמה לי שכבר המלצת על זה, ואתמול בקופ"ח ראיתי את הפח הזה אז שאלתי את האחות על זה. היא לא כ"כ שיתפה פעולה, אמרה שאני יכולה לקחת סתם בקבוק פלסטיק ובמילים יפות אמרה לי משהו כמו "בבקשה אל תבלבלי את המוח". אבל העיקר הכוונה...

רומי 007

New member
כן המלצתי על זה אבל לא זוכרת אם כאן

בפורום או במקום אחר. צריך לגשת לאחות שמחבבת אותך ולבקש. זה לא עולה להם גרוש וחבל שמתקמצנים

babywishing

New member
bapi גם אני מגיעה../images/Emo13.gif, מציעה טרמפ

מצומת אשדוד, מי שזקוקה שתיצור איתי קשר במסרים.

למעלה