אכן (צודק?) אבל המסיכה מורכבת גם על GSים ומתאימה להם.
I ixmix New member 23/4/03 #33 אכן ../images/Emo45.gif (צודק?) אבל המסיכה מורכבת גם על GSים ומתאימה להם.
A Asterix New member 23/4/03 #18 רק בשביל הידע ... מה אפשר, אבל לא צריך .... ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?
A Asterix New member 23/4/03 #20 עוד ... גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
ר רוכב על שחור New member 23/4/03 #27 ואני גם יצטרף ל-WOW גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
D Dust Air New member 23/4/03 #28 בקרוב מגיע ה GS500RR שלי.... גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
בקרוב מגיע ה GS500RR שלי.... גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
ר רוכב על שחור New member 23/4/03 #29 מה זה????../images/Emo12.gif גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
מה זה????../images/Emo12.gif גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!
R ROCKr New member 23/4/03 #31 מאיפה התמונות האלו ? גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!