לכל המומחיות

• פותח הנושא a17
  • פורסם בתאריך

a17

New member
לכל המומחיות

האם ניתן לבדוק הריוןולקבל תשובה פחות או יותר אמינה ביום ה- 10 מההחזרה ?

a17 - אני מבינה שאת רוצה לקבל תשובה

כמה שיותר מהר... אבל תלוי בטיפול - אם קיבלת כוריגון.... זה יכול בשלב זה לבלבל את תשובת ההריון. לדעתי כדאי לחכות עוד קצת (אפילו שזה קשה..) ולעשות בדיקת דם ביום המיועד (ולא לקנות מקלות מקולקלים...
)

a17

New member
לא קיבלתי כוריגון אבל אני מקבלת

בתחום ההורמונלי : 1. גסטון 2. אנדומטרין 3. פרוגינובה מה את אומרת אני יודעת שזה גובל באינפנטיליות קיצונית...

a17 ../images/Emo39.gif

לגבי גסטון, מכירה אותו ולדעתי הוא לא מבלבל את הורמון ההריון... אבל לא יודעת לגבי אנדומטרין ופרוגינובה... אני קיבלתי כל מיני דברים אחרים... (ממש מבחר יש לנו לא?
) בכל מקרה נראה לי עדיין מוקדם מידי... אינפנטיליות
- האם את מכירה מישהי שעוברת את הטיפולים האלה ללא שום אינפנטיליות או מוזריות....... חלק ממה שעושה לנו הטיפלים (ואצלי גם בשלבים שאני בהפסקות)
בכל מקרה מאחלת לך המון המון
וכמובן מחזיקה לך

a17

New member
תודה ../images/Emo8.gif ../images/Emo153.gif

ובהצלחה לך מכל הלב

חן123

New member
קודם כל זה לא גובל בשום דבר

המתח הזה יכול לשגע פילות. אבל לדעתי בשלב הזה גם אם יש הריון תתקבל תשובה שלילית. קשה קשה קשה קשה, אבל תחכי עוד קצת.... פשוט כי אין ברירה.

נועם@בת

New member
התשובה תהיה פחות או יותר אמינה

את מוכנה לחיות עם הספק? אם לא קיבלת כוריגון והתשובה חיובת- זה הריון ללא צל של ספק, ובכל מקרה צריך לחזור אחרי יומיים על הבדיקה כדי לראות שהתוצאה הכפילה. בשלב הזה התושבוה יכולה להיות שלילית למרות שזה הריון, וסתם תתייסרי עוד יומיים עד היום ה12. עוברים מופשרים נותנים לפעמים תוצאות נמוכות, כך שאם זה ארטיק שהופשר אל תנסי בכלל. התמיכה שאת מקבלת לא משפיעה על הבדיקה. מחזיקה לך אצבעות מועדים לשמחה נועם

os15ar

New member
מה זה כבר ישנה ?

למה למהר ? מה כבר יקרה ? זה לא יברח לשום מקום. אם תעשי בדיקה ותקבלי תשובה חיובית אזי ייתכן שהיא מושפעת מכל הדברים שקיבלת (שאני עוד לא מכירה אף אחד מהם) ולכן היא לא מהימנה ותאלצי לחזור עליה ואם תקבלי תשובה שלילית אז גם זה לא אומר כלום כי ייתכן ועוד אין השפעה על ההורמונים ותאלצי שוב לחזור עליה בעוד כמה ימים. אז, בבקשה, תמתיני. אני כבר מזמן הבנתי, שעם כל שנות הטיפולים עוד יום או יומיים, לא יזיקו לנו. חבל לנו על המתחים והבדיקות החוזרות. אנחנו מחוררות מספיק. השתדלי להירגע ולהבין שכבר שום דבר לא ישנה את העובדה. או שאת בהריון או שאת בהריון !!! שיהיה לך ימבה הצלחה.
אסנת.

שיר5520

New member
עזבי אותך,

תנשמי עמוק וחכי בסבלנות. כל הבדיקות המוקדמות האלה יכולות רק לבלבל. תעשי בדיוק מה שהרופאים אומרים לך. חבל... כבר היו מקרים של נשים שקיבלו תשובה חיובית בטעות וגם להיפך. שווה לחכות. אני מחכה איתך, אם זה עוזר.

רועיבת

New member
גם אני איתך../images/Emo45.gif

והופ, כבר עבר לו עוד יום... שיר, מה שלומך? איך השיפוצים מתקדמים?

שיר5520

New member
השיפוצים הסתיימו בשלום!

ועכשיו כשהבית מוכן אין ברירה - חייבים למלא אותו. אני בדרך לרומניה בקרוב. מה אצלך?

רועיבת

New member
אין הרבה חדש...

(אני כבר מתביישת לכתוב את זה...). מזל טוב על השיפוצים, תגידי, למה רומניה דווקא (או שזה שיקול להמשיך עם המדיקל סנטר?)

שיר5520

New member
פשוט החלטתי ללכת על טריים

ולתת את המקסימום, אז אני נוסעת עם המדיקל, שלא ממש עשו את זה עד עכשיו (כלומר לא הטיסו נשים לשם)

רועיבת

New member
כן אבל למה דוקא רומניה

השוות אופציות לעומת קפריסין והבאת עוברים טריים ("בשיטת אסותא")?

שיר5520

New member
אני לא יודעת הרבה על שיטת אסותא,

חוץ מזה שזה התחיל לא מזמן ואני מעדיפה שהם יוכיחו קודם כל שיש תוצאות. אני לא יודעת, את כבר שמעת על הצלחות שלהם? מה הסיפור עם האינקובטורים? זה באמת כמו טריים? זה באמת טוב לעוברים להיות כמה שעות במעברים, טיסות, טמפרטורות שונות. לא יודעת... אני רוצה פעם אחת לתת את המקסימום וללכת על טריים. לא יודעת מה נכון לעשות ותאמיני לי שממש לא בא לי לעבור טיפול בחו"ל, אבל שוב, אני רוצה לתת את המקסימום אחרי 3 אכזבות מקפואים. ובקשר לרומניה, אני פשוט נשארת בינתיים עם המדיקל וזו ההצעה שלהם. אני ביקשתי לנסוע והם הסכימו, למרות שהם בדר"כ לא עושים את זה.

רועיבת

New member
אין לי מושג../images/Emo12.gif

אני מניחה שהעוברים מגיעים באינקובטור, ששומר אותם משינויי טמפרטורות ו"תזוזות לא רצוניות" (אני מקווה לפחות...), אבל למען האמת לא ממש התחלתי לברר. מחזיקה לך אצבעות, יאללה לרומניה ונגמור את הסיפור!

למעלה