לכל המדריכים

לכל המדריכים

לכל המדריכים שעדיין לא הבינו,אין להצטרף לארגון בפסטיבל כרמיאל ,נותרו עוד יומיים להצטרפות מי שלא יעשה זאת כעת יוכל להצטרף לארגון רק בשנה הבאה,והנושא כולל את התשלום לפדרציה, המדריך יצטרך להסדיר את התשלום לפדרציה בעצמו. בברכת חברים טריקי יגראל פלאפון 0522452825

יגאל, נדמה לי שטעית במקצת

אני לא בטוח אבל נראה לי שלהצטרף לארגון אפשר תמיד, לפני הפסטיבל, בזמן הפסטיבל וגם אחריו. נראה לי שהתכונת לכך שהצטרפות לאחר המועד שאמרת (סוף חודש מאי) לא תאפשר למצטרף המאחר להשתף כמרקיד בפסטיבל. תקן אותי אם אני טועה.

rak dan

New member
להשתתף "כמרקיד" בפסטיבל ?

זה טוב ליהודים ? יש צ'ופרים ? מאחינו יעקב (שיהיה לנו בריא במהרה!)הבנתי שהכל שם ב-פסטי בתנדבות? מי שלא ירשם לפני לא יוכל ליתנדב אחרי ? מי שלא ירשם ובכל זאת ירקיד ב-פסטי, יוכל לישתתף באירוע ההוקרה מטעם העמותה ? ירון למה לתקן אותך בשביל דב ובשבילי אתה כבר אחלה . גדי בחו"ל וכאן מתקתקים עינינים. שאפו !

גם דברים הנעשים

בהתנדבות, ללא תמורה כספית, עושים טוב למתנדב. האמת, שכמעט כולם רוצים להתנדב בפסטיבל, זו הרגשה טובה מאד וגם לא צריך לרוץ לשים כרוזונים על המכוניות כדי להביא את הרוקדים להרקדה וגם לא צריך לשלם כסף לפרסם באתר "רוקדים" וגם לא צריך להתנצח עם המנהלים הדפוקים של הפורום על עוד פרסום כאן בפורום - בקיצור המון יתרונות...
אני בטוח שאתה מודע לכיף שבעשייה כזו ולא ממש התכוונת לזה שלא מקבלים כסף.

אפשר להתנדב

אני יחסית מעט בריקודי עם, אבל עם מוטיבציה גבוהה. אני בטוח אהיה בכרמיאל, ואני ורוצה להתנדב. מה אני צריכה לעשות ? למי לפנות ?

אינני יודע אם אתה מדריך

ואם חבר ארגון. להרקיד יכולים רק חברי ארגון והרוצים להרקיד הם רבים יותר מהאפשרויות שהפסטיבל מציע... אם רצונך לעזור לארגון המרקידים, אני בטוח שיוכלו למצוא לך תעסוקה כי יש המון מהלעשות ולעזור. תפנה ליגאל במסר אישי והוא כבר ינתב אותך. ירבו כמוך.

להצטרף עכשיו

ירון לא טעיתי ,קבענו בישיבת המזכירות מועד אחרון להצטרפות לארגון בלי קשר לכרמיאל.מי שמצטרף עד סוף חודש מאי ,טוב מי שלא יעשה זאת בשנה הבאה.

למעלה