לכל המבינות

איה1910

New member
לכל המבינות

מכיוון שלא נקלטתי החודש ויש לי עוד קצת זמן,אשמח לקישור שממנו אפשר להזמין בדיקות הריון מאיביי :)

elinoket

New member
שבוע שעבר שאלתי את זה על בדיקת ביוץ

וקיבלתי קישור נהדר. הגיעו הבדיקות תוך שבוע.
הוא גם שולח בדיקות הריון וממש זול תחפשי פה קצת אחורה :)

איה1910

New member
אחפש...

ואם כבר זה לוקח שבוע,אז אזמין גם מקלוניי ביוץ ואשמח לדעת ממתי מתחילים לבדוק איתם,אין לי ניסיון בזה...

elinoket

New member
לפי ההוראות שיש לי (בדיקה מהארץ)

מתחילים לבדוק ביוץ 17 יום לפני הוסת העתידית (ואם זה המחזור זז יום לפה יום לשם אז מחשבים לפי המחזור הכי קצר מתוך ה3 האחרונים).

איה1910

New member
לא ממש הבנתי...

חשבתי יותר בכיוון שלאת השיטה חלב לפי הווסת העתידית?!? אם זה 17 יום לפני הווסת אז זה בערך 3 ימים לפניי הביוץ,שהרי יש בניהם 14 יום.אבל זה לא מדע מדוייק ולפני מה שכתבת זה כן.אז למה לבדוק אם התאריכים ידועים?? חשבתי יותר בכיוון של כמה ימים מסיום המחזור או משהו בסיגנון... :)

haych

New member
זה באמת לא מדע מדויק, מדובר על ממוצע

אם מחזור ממוצא הוא 28 יום, ובמחזור כזה וסת ממוצעת מופיעה 14 יום אחרי הביוץ, אז בדיקה 17 יום לפני הוסת נונת לך טווח בטחון למקרה שהביוץ יקדים, שלא תפספסי.
גם 17 זה לא מדע מדויק והאמת שלא שמעתי על המספר הזה, אבל חישבתי עכשיו ואני מתחילה לבדוק 18 ימים לפני, כלומר 10 ימים אחרי תחילת הוסת.
שוב, מדובר על אורך מחזור ממוצע. אני מציעה שעד שתלמדי להכיר את הדפוס שלך תתחילי לבדוק מוקדם יותר ותנהלי מעקב במשך מספר חודשים. אם את רואה שאת מתחילה נגיד לבדוק מהיום השביעי לוסת ומבייצת באופן קבוע ביום ה-12 נגיד, אז תוכלי להתחיל לבדוק יותר מאוחר (אבל עדיין להשאיר כמה ימים למקרה שיקדים).

איה1910

New member
אוקיי

עכשיו הבנתי :)
האמת שדי קל לי לזהות את הביוץ,יש לי כאבים בצד שמבייץ שאי אפשר לפספס ויש לי הפרשות שקופות.אני אתחיל לספור לפי מה שכתבת לי ואבדוק עם מקלוני ביוץ.תודה על ההסבר המפורט!!! :)

haych

New member
לא יודעת, אבל לא רואה שום סיבה לקנות מהארץ

כשהמחיר גבוה במאות אחוזים.

elinoket

New member
ערכת הריון תספיקי

כי זה מגיע תוך שבוע ככה...
לגבי ערכות ביוץ הכי זול שמצאתי בארץ זה 44 שקלים ל10 בדיקות :/
סתם להשוואה, הזמנתי מחו"ל 20 בדיקות ביוץ ב25 שח כולל המשלוח

איה1910

New member
מקלוני הביוץ

פחות חשובים לי,אני מרגישה מתי הביוץ שלי מגיע וגם משתמשת באפליקציה שעד היום הוכיחה את עצמה ב100% הצלחה ב3 הריונות.תודה על התשובה וההתייחסות,אזמין בראשון בדיקות הריון ויאללה,בע״ה הפעם זה יהיה זה!! אמן לכולן!!! :)

איה1910

New member
אולי במקום

להזמין מאיביי,אקנה ממך את מה שיש לך ולא הספקת להשתמש ;)

טודובום

New member
אני תכף אצרף לך קישור

של בדיקות מעולות שהזמנתי והגיעו ממש מהר, פחות משבועיים !!

למעלה