לכל הכותבים פה: קראו את נהלי הפורום:

שלילת הומיאופתיה על פי הכלים המדעיים- לא נכון

לא נכון בכלל זו הכללה גסה וסילוף והטיית עובדות ישנם מחקרים רבים: http://www.organon2001.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=362&Itemid=433 חוסר יכולת של המדע להוכיח מחקרית מה עובד ברמדי ההומיאופתית היא נקודת חולשה למדע ומראה על הצורך לפתח את המדע כדי שיהיה מסוגל לחקור דברים קיימים , כגון ריפוי הומיאופתי. עד אז כפי שאמרתי ההומיאופתים יחשבו כקדושים= מחוללי ניסים. אבקש מכולכם להפסיק את הוויכוח על הנושא המדעי, האמת היא בעיני המתבונן גם בתחום הזה. הודעות נוספות ימחקו.

מי שהודעתו נמחקה ללא עוול בכפו

יקבל את התנצלותי .. כאשר מוחקים הודעה כל הרשור הנלווה נמחק תודה לכל הכותבים !

WhiteBear

New member
איך את יכולה לומר בשני משפטים

שגם אי אפשר לחקור. וגם שיש מחקרים? תחליטי, אין טעם לחקור, או שיש?

WhiteBear

New member
אגב, אני לא יודע אם זה יעניין מישהו

אבל המטא-אנליזה שמופיעה במאמר אליו קישרת (שטוען שהמסקנות של המטא אנליזה היו בעד הומיאופתיה). מופיע לקריאה כאן: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1668980/?tool=pmcentrez ומה שהוא כותב זה: CONCLUSIONS--At the moment the evidence of clinical trials is positive but not sufficient to draw definitive conclusions because most trials are of low methodological quality and because of the unknown role of publication bias. This indicates that there is a legitimate case for further evaluation of homoeopathy, but only by means of well performed trials.

WhiteBear

New member
וואו, הרגע קלטתי

שמה שכתב הבחור שכתב את המאמר אליו ציטט הוא ש: ההוכחות המוצגות בסקירה זו כנראה שיענו על הדרישות כדי לקבוע שהומיאופתיה היא שיטה טיפולית ברת-תוקף עם אינדיקציות רפואיות ספציפיות'. זה מאד מצער אותי לראות שמסלפים את המילים שמופיעות במחקר באופן כזה. כלומר, אני לא יודע אם זה מצער עוד מישהו בפורום הזה חוץ ממני. אבל אותי זה מצער.

נועה, יש שני דברים שאני ארצה מההומאופתים

השני הוא לגבי איך היא פועלת. לדעתי היא לא. אבל הראשון הוא להראות שהיא בכלל פועלת. כל המחקרים עד היום מצביעים חזק לא על "עושי ניסים" אלא על מטפלים בפלאצבו. אם תראו שזה פועל, אתחיל להתעניין יותר באיך. כרגע, אין לכם אפילו הוכחה שאתם יכולים בכלל לרפא משהו יותר מאשר תעשה זאת כוס מים, ולכן מטריד אותי שאתם חושבים שראוי ואחראי שתחלקו כאן עצות בריאותיות שסותרות את דעות הרופאים.

למעלה