לכל החכמים בנינו...

לכל החכמים בנינו...

הבטחתי שאני אמשיך להביא שאלות קשות והנה השאלה הבאה... מה פתאום הפלסתנאים קוראים לעצמם פלישתים? מחכה לתשובה מצדיק בתפוז ;)
 

זה ממכר

New member
אולי אולי

בשביל יענתו להגיד שהם היו פה לפנינו? כי הפלישתים היו בארץ לפני עם ישראל והם משחקים אותה יענתו שהם הצאצאים של הפלישתים בשביל שיקבלו זכות להתיישב בארץ נראה לי זאת הסיבה שמעתי את זה פעם מהמורה שלי נראה לי אגב אני בטוח שאפולון יודע
 
הפלשתים בכלל מתקופת שמשון גיבור

הוא כיסח להם תצורה ..אוי פעם ידעתי ושכחתי
אני עוד יזכר
 
אחים שלי כנסו...

צר לי לבסר אבל התשובות שקיבלתי אינן נכונות ;*) תודה על כל המאמץ אבל בכל זאת אני עדיין מחפש את הצדיק... תודה מראש..
 
עדי אני לא מסכים לך לספר עליי

מה שהיה פעם זה כבר נגמר...אני לא רוצה שיבואו לגזור לי את השיער שוב
 
חחחחח בוקר טוב עדי

נכון שאתה רוצה לחיות? יערית עוד תגמור עליך אם תעיז חחחחחחחחחח
 
אוי אני מחכה לתגובות מיערית../images/Emo10.gif

היא לא נותנת בעעעעעעע רק בבלוג שאני נכנס היא מתחילה לקלל אותי חחחחחחחחחח
ואל תתחמק נכון שאתה רוצה שאני יטפל לך באמ האממ
 
עדי, חבל עלייך אתה צעיר...

חבל למות בגיל צעיר כ"כ לא? תיזהר ממני ושמור על הבולבול שלך טוב ותתרחק משימייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הבנת?! יופ טוב יערית! חחחחחחחחחחחח מתה עלייך נשנש
 
איך ידעתי שתצוצי פתאום ../images/Emo6.gif

ישר עם האיומים של רוזנששטיין יש לי שיטה כל פעם שאני צריך אותך ולא מוצא. אני הולך לשימי
 

koby55

New member
מנסה תמיד אפשר :)

הפלשתים החזיקו בחמש הערים: עזה, אשקלון, אשדוד, עקרון וגת, ביחד עם רצועת החוף של איזור הדרום אולי הם מנסים בזה שהם קוראים לעצמם פלשתים להראות שהשליטה שלהם היתה די מזמן והמלחמות בינינו התחילו די מזמן :)
 
אתה לא טועה.

"שמעון בר כוסבא הנסי על ישראל" - זהו השם באותיות עבריות שנמצא על המגילות שנמצאו במערות נחל דוד. שמעון בר כוסבא (או בר כוכבא או בר כוזיבא בשמות בכתובים אחרים) היה נשיא ישראל, מנהיג "המרד השני" נגד הרומאים ונהרג בקרב בביתר. מרד זה (בין השנים 132-135 לספירה) התחיל 62 שנה אחרי המרד הידוע יותר- בין השנים 66-70 לספירה הנוצרית שהסתיים בסיפור הגבורה של מצדה ובנפילת ממלכת יהודה. לשמות המשפחה השונים יש הסברים מספר: כוכבא מלשון כוכב - כאות לגבורה מטעם תומכיו או כוזיבא מלשון כזב מטעם אויביו כי הוא נכשל במרד והכזיב. מי שרוצה להתעמק ולקרוא 2 ספרים על התקופה, 2 המרידות והתגליות אני ממליץ על ספריו של פרופ' יגאל ידין "מצדה" ו "החיפושים אחרי בר כוכבא". פרופ' ידין היה הרמטכ"ל השני של מדינת ישראל, ארכאולוג ומדינאי, והספרים מענינים ומרתקים.
 
למעלה