לכל החכמולוגים

אשכולון

New member
לכל החכמולוגים

תבינו דבר אחד. שמעון ניסה לעזור כי הוא הבין שבעוד שבוע זה יכול להשליך גם על מכבי. תקדים ריאל לא יתבטא רק ביורו ליג אלא גם בסופר ליג. ברגע שהמצב כאן יתחמם עוד קצת אז גם לתל אביב לא ירצו לבוא!!! גם ריאל הסכימה לבוא ולשחק בתל אביב. אתם כלל לא מבינים את הבעייתיות שבעניין. מרחוק זה נראה הרבה יותר גרוע. מבחוץ ירושלים נראית כאזור מלחמה. שמעון שלא כמוכם הבין שזה יכול מחר להקיש גם על תל אביב. הוא שלא כמוכם לא ניסה ללעוג לירושלים אבל אתם חבורת צרי עין לא הבנתם את מה ששמעון הבין. היום זה ירושלים מחר זה מכבי ת``א.

MegaYellow

New member
כמה צפוי ופאתטי....

כמובן שלא תודה לשמעון על המאמצים - הנה הפתרון: שמעון רק דואג למכבי, ``כי היום זה ירושלים ומחר זה תל-אביב``. יקירי, זה שריאל הייתה מוכנה לבוא לת``א רק מפריך את הטענה שלך. מעבר לזה, אני מבטיח לך קבל עם ועדה שמה שקרה באול``ב לא יקרה עם פיב``א. קבוצות יבואו לת``א, בדיוק כפי שלולאה נמצאת בה היום, ובדיוק כפי שלאשקו הייתה בגליל אתמול, אראד בר``ג היום, וכך גם קבוצות הנשים הטורקיות והקפריסאיות ששיחקו היום ברונקטי מול אליצור חולון ורמה``ש - כולם כמובן במסגרת המפעלים של פיב``א. ההבדל פשוט ביותר - פיב``א זו התאחדות הכדורסל, שיש לה שיקולים מעבר לעניין הכסף, שזה הדבר היחיד שיש באול``ב ובליגה שלה. לכן חמש קבוצות מגיעות לישראל במסגרת הגביעים של פיב``T, בעוד האול``ב מורה לריאל לא להגיע לירושלים. כל-כך כואב לכם לומר תודה, הא? חס ושלום, עוד יתברר ששמעון מזרחי הוא ייצור חיובי...גוועלד!!

leeno

New member
מסכימה!

מה פתאום שאוהדיי ירושלים יגידו תודה לשמעון מזרחי ה``מאפיונר``?!?!! חס וחלילה! הרי הנה כמה קבוצות 6? 6! 6!!!!! קבוצות שמשחקת תחת פיב``א באו לארץ אבל ריאל מדריד אשר שולטת ביול``ב לא תבוא. לא אני לא מאמשימה אתת ריאל אלה את ירושלים שהצטרפה לליגה הזאת רק שהשם שלה יהיה כתוב בליגת היול``ב ולא חשבה אחרת אלה רק על הכסף מה אני יגיד כבר אמרתי כמה נדפקתם.

לא מסכים.

אין קשר בין ירושלים לת``א. משרד החוץ הספרדי המליץ לא להגיע רק לירושלים , לא לישראל כולה ולכן למזרחי אין סיבה לחשוש מה עוד שפיב``א היא גוף הרבה יותר רציני מיולב כך שגם במקרה של סכנה בטחונית , קרוב לוודאי שהיתה מאלצת את הקבוצות שתחת חסותה להגיע לארץ.

בפיב``א זה לא יקרה

ראינו בשבוע שעבר סיינה לא רצתה להופיע, (אולי כי היא ידעה את התוצאה?), ובכל מקרה פיב``א חייבה אותה להופיע. כי זו ליגה רצינית, ולא רק כסף. ולגבי סדר קבלת ההחלטות של דני קליין, וסדר העדיפויות שלו, כבר דברנו מזמן, שהוא צריך בנושא זה לחזור לבית הספר.

אני לא כל כך בטוח...

אני דווקא נוטה להסכים עם ``צהוב עולה``. יש להבין, פיב``א בעבר כבר הסכימה עם קבוצות שחששו להגיע למשחקים באזורים מסוכנים וביגעה להסדר כלשהו בין הקבוצות..

leeno

New member
אורן,אתה לא חושב ככה אני כן.

אורן,יש לך הרי עובדה סיינה לא רצתה להופיע ופיב``א חייבה אותה אותו דבר הייתה חייבת לעשות הנהלת היורוליג אבל כמו שאמר חברנו זאת ליגה של כסף ששולטות בה 2 קבוצות בעיקרון ריאל מדריד ופאף בולוניה לא כמו בפיב``א.

למעלה