לכל החדשים

לכל החדשים

שלא קיבלו עוגיות - הכנתי עכשיו עוגיות ג'ינג'ר ושקדים מדאימות
הכנתי גם סלט פירות יש תה וחליטות בערך עשרים סוגים שונים, ומיץ גויאבות נפלא למי שמעדיף. תשורות תקבלו רק בסוף השבוע או בתחילת השבוע הבא מסיבות טכניות - אבל פיקסי (וגם האחרים) מוזמנים בהחלט להעניק תשורות במקומי. ברוכים הבאים לביתינו הנעים. תתנהגו יפה הא?

עכשיו אני מבינה למה כתוב שאת המארחת

ומה זה התפקיד המוזר הזה - את המפתה של הפורום. מפתה במעדנים ומיני מתיקה, מעניין מה יהיה השלב הבא - מסקרן ומגרה ביותר. תודה על קבלת הפנים. ואם אני כבר פה יש לי שאלה - האם מקובל לפרסם פרסום כפול, גם פה וגם בבלוג?

אייבורי

New member
ברוכה הבאה

כל אחד שיעשה מה שבא לו כולל להיות וניל סקרן כולל ללקק כפות תמרים או כפות רגליים רק להיות מנומסים, פתוחים וקשובים. ואם את רוצה אפשר גם אפשר לפרסם קטעי בלוג.

מנומסים פתוחים וקשובים

נשמע כמו שלוש מילות מפתח לקשר נעים בין בני אדם, נכון? תודה אייבורי על קבלת הפנים החמה והפירגון המידי.

אני מפתה?

טוב רק את נריסה.. ואולי גם את זוד, אבל הוא לא שם עלי. ורק כדי להבהיר, אני התפקיד שלי לחלק עוגיות ושתיה בכניסה, לקבל יפה את הבאים ולעסות לזוד את העורף. קשים חיי המנהל... ואני פה כדי להקל עליו קצת. ובעניין פרסום כפול? כל עוד זה משהו שלך - פרסמי חופשי בכל מקום שתבחרי. ואם את מביאה מדברי אחרים - צייני רק מהיכן וכד'. יש? ברוכה הבאה.

nerissa

New member
מה יש?! אין!

אין נשיקה על הבוקר אין חיבוק אין איזו אורגזמה קטנה

nerissa

New member
תגיד לה אייב!

אין לה מושגגגגגגגגגגגגגגגגגגג איזה חלום רטוב היה לי כשהיא מככבת בו. נראה אם אצליח לשחזר ולהעלות על הכתב את זה. אני מרטיבה רק מחלק התמונות הצרובות לי בראש מהחלום הזה חבורה עליזה של אנשים השתתפה בחלום.. בערב המיילדום המתקרב אלינו :) אוףףףףףף

תגידי את נורמלית?

את מכירה את איילת השחר בכלל שאת כבר מתחילה לחלום עליה חלומות מוצפים כאלה? חוצמזה, מאיפה יהיה למישהו מושגגגגגגגגגגגג (גם את התחלת לצרוח פה?) אם את שותקת כמו דג זהב מקסים אבל בלי קול? ובכלל.. איך היה אתמול?

ועוד משהו על אייב.

אני מצפה לקיום הבטחות.. כך שאל תסמכי עליו מי יודע מה שיגיד לי..

nerissa

New member
אהמממ..

לגבי איילת השחר - no comment
אבל זה נאמר עליך. צ'מעי.. אתה יפה שם בין הירכיים כמו שאני חולמת כל הזמן??? ואל תעני לי על זה!
<עוד אני אצטרך להאבק כאן על חסדייך בסוף..>

אני אעזור לך..

יש שתי דרכים - 1. יש לי ממליצים (אבל תצטרכי לקרוא אנגלית) 2. אני יכולה לדאוג להראות לך. מה את מעדיפה?

nerissa

New member
לא לוקחת סיכונים

תגידי ל"ממליצים" שיבוא לבקר אותנו קצת! שיהיה באנגלית. אני אוהבת לקרוא אותו (במיוחד כשהוא מדבר עליך.. אני נמסה..) ואחרי כן בקרוב אני אבדוק את העניין לעומק ומאוד מאוד מאוד מאוד מקרוב. רק כדי לוודא סופית.. לא בשביל משו אחר.

Z o d i a c

New member
אוי העורף...

לא רק את העורף אלא גם את הכתפיים וכפות הרגלים...

מניין לך?

אולי גם אותי הצלחת לפתות? וזאת כמובן ללא תחרות בנריסה, זכות הראשונים היא שלה ואין תחליף לפנטזיות המרטיבות שלה :))

המממ... וואללה יש צדק בדברייך..

אבל לפחות כוונה מראש לפתות יש לי רק אליה (בינתיים.. טוב? אחרת היא תתחיל להיכנס לחרדות על זה שהיא תצטרך להתחנך לחסדיי, ובכלל האמת היא שאני מצפה לחסדיה..)

למעלה