לכל החדשים!!!

לכל החדשים!!!

קיבינימאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאט שתחנקו כולכם וביחוד "מתעלל בפורום A" או איך שלא קוראים לך אתם חבורה של אנשים חסרי חיים חסרי אינטיליגנציה אינפנטילים בטרוף וחסרי כבוד בטרוף אתם שאנחנו נכנס לפורומים שאתם כותבים בהם דברים רצינים ונציף אותם? אנחנו יכולים בכל פורום להציף שטויות ותאמינו לי יש לנו הרבה אבל זאת לא הנקודה אנחנו דנים בפורום הזה על נושאים קריטים(כמו למשל האם לגבינה צהובה יש טעם צהוב או ירוק) ולוי!!! אתה משת"פ אתה משתף איתם פעולה!!!! אתה בוגד!!!! תאמינו לנו אתם יכולים להציף וזה לא יזיז לנו אנחנו פשוט נחכה עד שימאס לכם להציף ואז אנחנו נציף!!!! אני קור לעדן ליאור דור וכל שאר חברי פורום a המקוריים!!! להצייייייייייייייייייף עדן את מציפה מוסמכת כמו שזכור מפורום "גבינה צהובה" תציפי!!!! ליאור תציף!!! דור תעשה קפה!!!! ועוד משהו לחדשים תחנקו!!!! כוס אמא שלכם יא מוצצי זין של כלבים מיוחמים מאנטרטיקה הדרומית על המצבה שלכם יכתב"נולד מחור בגומי ומת מחור בגומי" אם אתם מציפים עוד פעם את הפורום אני פרוץ לתפוז יוציא את הפרטים שלכם ואז וואי וואי וואי רחמים עליכם

למעלה