לכל החבר`ה

לכל החבר`ה

טוב אני רואה שיש כאן המון וויכוח על המאגיה האדומה והדבר היחיד שיש לי להגיד ... זה שבסוף אתם תגלו לבד את זה במיוחד אם אנשי מדיום... אני לא מתכוונת להחזיר עכשיו תגובות ולא יותר מיזה בזה סגרתי את הסיפור האורך איתכם רק כשתתחילו לגלות ולהיות יותר סובלנים תזכרו שמישהי פעם אמרה לכם על זה שלכם מכשפה אמיתית!!!!!

היי,סורי, מכשפה...

לא רציתי להיות פוגעת או משהו(אם הייתי)אני באמת רוצה ללמוד...אבל פשוט כל הקטע של המגיה האדומה אולי גם די בילבל...ז`תומרת למדתי שיש כח מסויים שנקרא מאגיה ושהו מתחלק לחלקים לבנה שחורה ואפורה...ופתאום את אומרת לנו שיש עוד סוג של מאגיה שהוא גם הכי חזק ונותנת לנו גם תאורייה למה וכ` ברור שישר חיפשתי חומר ובלה בלה ורציתי ללמוד על זה כי זה משהו שאני לא יודעת...אבל הבעיה הייתה המקורות, לא מצאתי שום מקורות לכן,את לא יכולה לצפות שלא יגיבו...ככה זה אם אנשים את לא יכולה לתקוף אותנו שאנחנו לא סבלניים כי ניסיתי ...באמת ניסיתי...

יקרתי אם היית עוקבת אחרי ההודעות

שלי היית שמה לב שאמרתי שדעתי היא שמאגיה אדומה ואפורה היא בעצם אותה מאגיה ושאותי הריגלו שזה נירקא אדום מגיל צעיר וככה העברתי אותה ... רציתי שאנשים יהיו יותר פתוחים לחיים שמיסבבם ולא יחפשו רק מה שמעניין אותם כמו כ-י-ש-ו-ף שכל פעם עולה פה מאנשים שפתאום החליטו שהם מכשפים ושהם כל יכולים ושהם יודעים כבר הכל בשביל לעשות כל דבר הקשור לכישוף תשאלי את אותם ילדים מזה כישוף ותיראי מה הם עונים לך נ-ב רשמתי בכוונה ילדים כדי להתגיש את המצב שלך מכשפה אמיתית

עוקבת ועוד איך עוקבת...

אבל לפי ההסברים שלך למאגיה אדומה היא בכלל לא דומה למאגיה אפורה!!! מאגיה אפורה היא מאגיה לבנה שביסודה טובה שהופכת לשחורה כי היא משמשת לדברים אנוכיים או פוגעים...זה לא איך שהגדרת את המאגיה האדומה.

יקרתי אם היית עוקבת אחרי ההודעות

שלי היית שמה לב שאמרתי שדעתי היא שמאגיה אדומה ואפורה היא בעצם אותה מאגיה ושאותי הריגלו שזה נירקא אדום מגיל צעיר וככה העברתי אותה ... רציתי שאנשים יהיו יותר פתוחים לחיים שמיסבבם ולא יחפשו רק מה שמעניין אותם כמו כ-י-ש-ו-ף שכל פעם עולה פה מאנשים שפתאום החליטו שהם מכשפים ושהם כל יכולים ושהם יודעים כבר הכל בשביל לעשות כל דבר הקשור לכישוף תשאלי את אותם ילדים מזה כישוף ותיראי מה הם עונים לך נ-ב רשמתי בכוונה ילדים כדי להתגיש את המצב שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
קודם כל לא אמרת את זה,

ואפילו בפורום שלך מישהו התרגז עלייך בגלל אותו העניין ואמר לך את זה, ואת אמרת לו שזה לא נכון.. ושזה שונה מאוד ויותר טוב או משהו.. ועל כל השאר אני פשוט יכולה לענות בשאלה אחת, מה הקטע שלך? את לכל מקום נדחפת עכשיו עם השטות הזו, כאילו גילית בזה את משמעות החיים.. איך זה קשור? למה את חושבת שבכלל אכפת לנו, אם כבר אמרת את זה כאן אלפיים פעמים בשבוע האחרון? מה לעזאזל קורה לך?

אני מעדיפה לא להתייחס לאנשים

חסרי סובלנות וסבלנות ואנטרסנטים לך יקרתי כנגד מימני יש המון בעיות בחיים וזה רק התחלה .... מצטערת יקרתי לפעמים האמת קצת כואבת אני עד עכשיו דיברתי בנימוס ובהגינות אבל דיי כמה אפשר לדבר אם מישהי שחושבת את עצמה לאלוהים והיא כל יודעת אם את יודעת הכל מה את עושה פה לאלף הרוחות???????? ונימאס לי לענות להודעות המפגרות שלך .... סורי אבל הזכות שלך להאמין במה שאת רוצה אני דוגלת בזכות של איש איש ואמונתו יחייה ואני שונאת יותר מכל אנשים שמזלזלים בדברים שהם לא מבינים לא יודעים ומפחדים לדעת ואת כל הדברים האלה יחד שלך מכשפה אמיתית

nepthys

New member
אוף, אבל על מה את מדברת?

את פשוט מוציאה כל דבר מהקשרו שזה מדהים.. אי אפשר להבין אותך ולכן אני פשוט לא יודעת מה לענות!

ברור שאין לך מה לענות

הרי סוף סוף התחלת לחשוב ולהבין כמה שאני צודקת וכמה שאת טועה אני בדרך כלל לא אוהבת להתגאות אבל ה``גאווה`` שלך בכלום שלך הורגת אותי...

תישמעי...

אומרים ששתיקה שווה זהב במיקרה שלך היא שווה יהלומים תשתמשי בא היא לא מזיקה היא רק מועילה... שלך מכשפה אמיתית

הקריאה למכשפים אמיתיים בלבד!

קטונתי... אני אמנם רק מכשף מזוייף ואיני יודע לעשות קסמים רבי כוח השייכים למאגיות בשלל צבעי הקשת, אך לפחות אני יודע על מה אני מדבר. אה כן, אני גם יודע לכתוב את זה בלי שגיאות כתיב ובתחביר והיגוי נכונים. אני חושב שבספרי המאגיה הכחולה עם השוליים הצהובים, יש כישוף שיכול להפר דיסלקציה, אבל כדאי לשרטט מעגל הגנה חזק, משום שאחרת רייסטלין וכרמון מרומח הדרקון יבואו לאכול אותך. ראי הוזהרת. :p

למעלה