לכל החבר`ה !!!!

ב א ר י

New member
לכל החבר`ה !!!!

קודם כל,תודה רבה לכם על שיריכם היפים. ישבתי מול המחשב היום בערך כארבע שעות על מנת לקרוא את כל השירים והחיבורים שכתבתם. אני מאוד שמח שאתם כותבים כאן,הפורום הזה נכתב למען כך ואני שמח לראות כל כך הרבה יצירות מדהימות. הפורום הזה קיים כמעט שבוע וכבר קצרנו ארבע הצלחות יפות. נבחרו ארבע הודעות נבחרות מפורום זה. כל הכבוד לכותבים. המשך כתיבה פורייה לכולנו. תודה לכם/ן !!! בארי ידידכם.

ב א ר י

New member
עוד משהו ששכחתי....

לכל אלו אשר מנסים לשלוח הודעות ולא עולה בידם לעשות כן. אנא ליחצו על ``הקודם`` ואז שילחו שוב. אם בפעם השנייה זה לא נשלח,ליחצו על ``רענן``,נסו לשלוח שוב. לא עלה בידכם שוב לשלוח את ההודעה. צאו מהדפדפן וכנסו שוב לפורום. בדרל כלל זה עובר בפעם השנייה. יש קצת בעיות עם הממשק החדש והוא יסודר בימים הקרובים. מצטער על אי הנוחות הזו. בארי.

ב א ר י

New member
עוד משהו שאני רוצה לומר לכם !!!

ראשית כל: כל אלה שכותבים כאן שירים של זמרים מהארץ ומחו``ל,אבקש לרשום ליד השיר את שם המבצע . אנא מכם שימרו על תהילתם של הזמרים כאילו הייתה שלכם. שנית כל: שוב אני מבקש,הודעות שאינן קשורות באהבה בין זוג אוהבים והרומנטיקה שבכך,לא מקובלות פה. אני מצטער אבל זו החלטתי. ואנא מכם,קיראו את הודעת המנהל מחסוך הרבה אי נעימויות בעתיד. המשיכו לכתוב,לקרוא ולהגיב. תודה לכם. בארי

למעלה