לכל החברים

moshavnikit

New member
אין לי בעיה עם זה ששמים להם פרסה

יש לי בעיה עם זה שמכריחים אותם לשים, אבל זה כבר עניין של ההפקה המטומטמת. אני מבינה שהם הזוג החזק ובגלל זה שמים להם, הפריע לי הכעס של עקיבא וענהאל על כך שהאחים לא רצו לעזור להם ולהזכירך זה היה אחרי פעמיים רצופות שעקיבא וענהאל סיימו במקום הראשון בין היתר בגלל עזרה של אחרים (לדוג' משימת השירים שהם לא הועילו בה בכלל), אני לא מבינה איך זה נראה לך א בסדר שהאחים לא רצו לעזור להם. הכעיס אותי ממש שמוטי ופונדק שמו לאחים פרסה בלי לחשוב פעמיים על זה שאז במשימה של לספור את המעקה הם עזרו להם (ובגלל זה בעצם הסתכסכו עם עקיבא וענהאל). נכון שזו תחרות על מליון שקל, אבל זה משהו שאני אישית לא הייתי מסוגלת לעשות למישהו שעזר לי גם בשביל מליון שקל.

shoham95

New member
אין להם אלוהים

בעיקר מוטי, הוא משחק מלוכלך. אני ממש לא אוהבת את זה וגם אני כמוך- לא הייתי מסוגלת לעשות את זה.

Just Neta1

New member
קודם כל- אני מסכימה איתך לגבי הסיבוב פרסה,

גם אותי ממש מעצבן שההפקה מכריחה אותם לשים אותו, אף פעם לא חשבתי שזה הוגן, אבל בטח לא בשלב כזה של המשחק כשנשארו כל כך קצת מתמודדים וזה ממש יכול להכריע גורל של זוג במירוץ. כמו שאמרתי, אני לא אומרת שזה לא בסדר שהאחים לא רצו לעזור להם, אני אומרת שהדרך שבה זה נעשתה לא הייתה יפה- הם ממש זלזלו והשפילו את עקיבא, ואני מבינה למה הוא נפגע. אני גם לא חושבת שהם זוכרים להם את זה מאז, אלא שהמקרה ההוא יצר דינמיקה מסוימת בין הזוגות (הרי עקיבא וענהאל הזכירו שנוצרו מחנות), שמשפיעה על הבחירות. אגב, יש לי הרגשה שיש הרבה תיאומים בין הזוגות לגבי הסיבוב פרסה. לגבי מוטי ופונדק- אני מסכימה, בכלל, אני ממש לא אוהבת איך שהם משחקים את המשחק, אני מתה שהם יהיו הבאים בתור ללכת.

MoRoSH11

New member
דווקא אני חושבת שהסיבובי פרסה כן הוגנים

אבל אכן לא בשלב כזה. הם טובים לשלבים שיש יותר זוגות.
על הפסקה השנייה שלך. למה את לא אוהבת את מוטי ופונדק?

MoRoSH11

New member
מסכימה איתך בקשר להפקה והסיבוב פרסה

וזו רק אני או שיש יותר מדי פעמיים סיבובי פרסה במירוץ? בערך כל פרק. אני דווקא מבינה את הכעס של עקיבא, ומאיפה הוא נובע. היחס של האחים לעקיבא וענהאל הוא לא בדיוק נחמד או חברי (וכן, אני יודעת שזה כל הלחץ של המירוץ והכל, וזה בסדר). מספיק להזכר באז שהם כעסו על עקיבא ולא נתנו לו לשמוע. מלבד זה, שבין עקיבא וענהאל לבין האחים- אני כ"כ בעד עקיבא וענהאל. אני חושבת כשהם שמים סיבוב פרסה הם יותר חושבים על השלב הספיציפי שהם נמצאים בו, ולא על מה היה קודם ומי עזר למי. לא רק מוטי ופונדק, אלא כולם.

MoRoSH11

New member
בדיוק

בקטעים האלו האחים מתנהגים כאילו מי ישמע מי ומה הם, וזה מעצבן אותי.

אורישקי

New member
טוב אני מסכם גםםםם

אלון ואורן הם פשוט הזוג הכי טוב בלי ספק במירוץ הזה, לא האמנתי שהם ככה הגיעו למקום הראשון. הם באמת תותחים וממש משעשעים אותי. התימניות עצבנו אותי כשרבו אבל במשימת פילים כמה שהן הצחיקו אותי "נשלם לך אחכ כפרה"
ושתיארו איך טום רב עם אדל ועם הבעל חנות ואת ענאהל צורחת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. טום ואדל מצחיקים והכל אבל די הם מיצו לגמרי. נקווה שהם יעופו, או ש... מוטי ופונדק בבקשה תעופו! לא סובל אותם באמת, הם כאלה וואנבי שנונים ומצחיקים כאלה. לא אוהב את זה אוף. הלוואי ויעופו. והמלכות של התוכנית בר ואינה, איך אני אוהב אותן
.

למעלה