לכל החברים

limor761

New member
לכל החברים

מקדישה לכם באהבה את אושרי אברג'ל- את החיים שלי האזנה נעימה ושבוע נפלא.

shoham95

New member
השיא של הפרק-

ישראל המציאה את המנורה ואת היונה

Zohar 01

New member
איזו סתומה היא

ולדעתי יש מצב רציני שההפקה עזרה (בלשון המעטה) לתימניות ולטום ואדל במשימות אתמול, בעיקר בזו של המבוך.

MoRoSH11

New member
סוף סוף יצא לי לראות.

אני חייבת להגיד שטום היה ממש מעצבן כשהוא הצטלם עם הבנות הסיניות האלו, ואם היו עושים את זה לי בתוך כל הלחץ של המירוץ הייתי ממש מתעצבנת. בכלל, אין לי כבר סבלנות לאדל וטום ולכל הריבים שלהם. למה האחים מתייחסים רק לעקיבא? כל הזמן "עקיבא ואשתו". אוף, הלוואי שיעופו כבר. אני מלאת הערכה לבר ואינה, הן מפתיעות אותי לטובה. למרות שאני לא מתה עליהן, באמת כל הכבוד להן. התימניות מזמן מיצו את עצמן שם. עקיבא וענהאל מוזמנים לנצח בכיף.

Zohar 01

New member
וואי, נכון

ה"עקיבא ואשתו"הזה משגע אותי. שילמד כבר איך קוראים לה, מעצבן.

Zohar 01

New member
אם הוא היה יודע, למה הוא לא היה אומר?

בטח סתם לא בא לו לזכור.

Zohar 01

New member
נו, הוא מעצבן כי הוא לא זוכר.

למרות שאני בעד האחים, הם ממש טובים.

MoRoSH11

New member
הוא מעצבן באופן כללי.

אני חושבת שהוא כן זוכר, אבל משהו מה בוחר להתעלם ממנה. אני לא בעדם.

tamiamir

New member
מישהו רוצה לשמוע ספויילר על התוכנית?

אני לא אכתוב את זה כדי לא להרוס אפילו בטעות לאף אחד אבל אם את מישהו זה מעניין אז אני יכולה לכתוב במסר..

tamiamir

New member
דווקא נרדמתי מולו..

היה דיי משמעם ונמאס לי כבר שהמשימות כאלה סתמיות.. מה שאהבתי בפרק זה שסוף סוף שמו לאלון ואורן סיבוב פרסה מה שגרם להם להידרדר למקומות האחרונים. טום ואדל הסתומים לניצחון
(הם הורסים אותי מצחוק.. לא יעזור כלום!) התמניות הביתה, נמאסתם!!

moshavnikit

New member
לא ראיתי, אבל קראתי את התגובות שלכם ואני מוחה

קודם כל, אני חולה על האחים ובעיקר על הקשקשן. עקיבא וענהאל חושבים שחייבים להם משהו, אני ממש לא רוצה שהם ינצחו!
עיצבנו אותי עם התגובה לזה שהאחים לא רצו לעזור להם אז במשימה ומאז הם שמים אותם בלוח כמעט באופן קבוע
. להזכירם, האחים לא עזרו להם אחרי כמה פעמים שעקיבא וענהאל סיימו סיבובים במקום הראשון, אז זכותם לא לעזור למי שנתפס חזק בעיניהם. אבל.. אני מודה שזה מעצבן שאלון אומר כל הזמן עקיבא ואישתו במקום עקיבא וענהאל, אין לי מושג למה הוא עושה את זה, זה פשוט מוזר!

למעלה