לכל החברים שלום!

liorbar

New member
לכל החברים שלום!

קראתי את חלק מההודעות של החברים והגולשים בפורום נוער הליכוד, וכאחד שפעם היה בתוך הנוער אני פשוט לא מבין על מה הויכוח. לכולכם מטרה אחת:קידום נוער הליכוד והצבתו כגורם משפיע וכגוף גדול ודינמי, בעל כוח השפעה רב ככל האפשר. בפוליטיקה כמו בפוליטיקה (בכל העולם אגב) בעל הכוח האלקטרולי הגדול ביותר הוא הראש, הוא זה שלוקח את ההגה ומוביל את אותו הגוף אל התפתחות ושגשוג, השאלה שכל אחד\ת מכם צריכ\ה לשאול את עצמו\ה היא מיהו בעל כוח ההשפעה הגדול ביותר? מי הביא כמות גדולה יותר של בני נוער? מי הכי פעיל ובולט? למען נוער ליכוד גדול בעל מספר רב יותר של חברים עם יכול השפעה של כבירה ואיכותית, תענו לעצמכם על השאלות הנ""ל ללא שיקולים מיותרים של מי חבר שלי יותר, או מי נחמד יותר, השאלה החשובה ביותר היא: למי היכולות להביא את נוער הליכוד אל מספר רב של חברים, מי הביא עד היום מספר רב יותר של חברים(ולא משנה אם זה הבן-דוד או השכן או החבר מהכיתה, זה ממש לא משנה!!!), כל חבר זה עוד כוח עוד ענף למדורה וככל שלמדורה היתווספו עוד ענפים כך העוצמה שלה תלך ותגדל. אז לכל החברים שמנסים "להשתיק" את אלה שתרמו לנוער והביאו אותו לרמות שלפני שנתיים או שלוש אף אחד לא חלם עליהם, אני מציע לרדת מהעץ שהם תיפסו עליו ולהירתם למטרה של כולכם והיא הגדלת מעגל החברים בסניפים ברחבי הארץ. אז חדל קשקשת, וקדימה לעבודה! בהצלחה לכולם!

eviv

New member
זה לא עובד ככה

זה לא קומוניזם לא עומד בראש האדם הכי טוב בראש עומד האדם הכי חזק יכול להיות שלא תרם דבר אבל בכל זאת הוא יהיה בראש

liorbar

New member
אתה רק מחזק את דבריי...

הרי מיהו בסופו של דבר האדם הטוב ביותר עבורנו? מי שיש לו את מספר התומכים הרב ביותר! הוזכר פה באחת מן ההודעות שפורסמו לאחרונה שכל יו"ר יוכל להצביע עבור הסניף שלו, ולכל יו"ר יהיה את אותו המשקל, נראה לך הגיוני? אם לסניף X יש 300 חברים ולסניף Y יש 50 חברים הם בעלי אותו משקל? (מתמטיקה פשוטה) התשובה היא: לא! לכל סניף יש את המשקל שלו וכך יהיה, מכיוון שאין את הלוגיסטיקה להצבת קלפי בכל סניף יחושבו מספר המצביעים על פי החלטת היו"ר של אותו סניף בהחלטה פנימית משותפת. מצד אחד אתם מנופפים בדגל הדמוקרטיה ומצד שני אתם סותמים לאנשים את הפה ופועלים על פי אינטסים אישיים, אני אזכיר לכולכם כי נוער הליכוד לא שייך לאף אחד פה, תיפעלו על פי עקרון הדמוקרטיה. עוד דבר הועלתה פה גם ההערה על ענין "החברים הלא אידאולוגים" תגידו אתם מקשיבים לעצמכם?? מה אתם חושבים שבנוער עבודה\מרצ יש בחינות קבלה וראיון אישי, למי הזכות פה לקבוע מי חבר "אמיתי" ומי חבר "מזויף", כנראה שמי שהעלה את הנושא מכיר אותו מקרוב ועדיף שיעשה בדק בית יסודי לפני שהוא יוצא בהצהרות ובסיסמאות. אתם עסוקים במלחמות פנימיות בזמן שקבוצות נוער אחרות בצד השני של המפה הפוליטית כבר מוכנות עם אסטרטגיה ופעולות שידהימו גם את הוותיקים מבינכם. הזמן הזה יקר מאוד (אחרי הבחירות אתם תבינו עד כמה) ואתם מבזבזים אותו לריק.

למעלה