לכל החברים שלום!

כמו עלה

New member
לכל החברים שלום!

התגעגעתי אז באתי.... אין לי הרבה מילים היום- רק רציתי לומר שאני חיה ונושמת.... מאוד עסוקה בלימודים ובעבודה, עוברת הרבה תהפוכות בעבודה החדשה ובלימודים ובפנים.... רוב הזמן אני ללא מחשב ולא מספיקה להגיע ולקרוא, מציצה עליכם לפעמים כדי להיזכר... מקוה שבקרוב אתרגל יותר לעומס ואהיה יותר נוכחת.... שיהיה חודש טוב לכולם! לילה טוב!

שלום גם לך

האמת היא שאני ודנה שאלנו עלייך אתמול והחלטתי בלי שום קשר להודעתך ליצור איתך קשר היום. אז כשמתקשרים אלייך מקידומת 04 - נא לענות.

kelly האחד

New member
יש תקופות כאלה.....

מאחלת לך שלאט לאט העומס יתפזר,ואם לא כמו שכתבת שתתרגלי אליו! בהצלחה בהכל!

סאני42

New member
כמוני כמוך.........

העבודה וקצב החיים לא תמיד מותיר זמן..........

לנשום זה בריא !!! חודש טוב ...

כשחושך בחוץ אך בפנים יש אור ... כשעסוקים בעבודה ולימודים ,הכיוון קדימה ולא אחור... כשחושבים על הטוב ושמים חיוך על הפנים .... נזכרים בחיבה על רגעים מאושרים .... כשילדינו מקפצים בגיל ובאושר... מבינים שזכינו בשעת כושר.... לקבל מתנות חיים מבורא עולם... שנתן לנו זכות להעניק לכולם... מעט אושר ורגעי התרגשות ושמחה לחלק בלי חשבון ועם המון תקוה לעתיד טוב יותר משמח ועליז שלכיוון פרק ב' אותנו יזיז ונרקוד ונעלוץ בשלמות ושלווה של התרת הספק שמחה והשלמה לאיפה השירים שלך נעלמו ?

כמו עלה

New member
תודה לכולם!

יש תקופות בהם צריך להקשיב פנימה, כדי שבהמשך אוכל להוציא החוצה.... לפעמים צריך לדעת לקבל... לקרוא דברי חוכמה של אחרים... אז שוב תודה! לילה טוב.

touti

New member
היי אמיגה../images/Emo13.gif

טוב שקפצת לבקר ולו בכדי לאותת שאת בחיים
עלי והצליחי ותפציעי בפניני שירה וחוכמה כמו שהרגלת אותנו:)

למעלה