לכל החברה שיש להם windows XP

rubber duck

New member
ועשיו שאלת מיליון הדולר ../images/Emo13.gif

האם לעבור לאיקס פי או לא
ולמה
שרון

אשכר

New member
כל הזמן אותה גישה מוזרה

למה את לא שואל את עצמך "למה כן" ? רע לך? שיקולים בעד ונגד לעבור לאקס פי: נגד: צריך יותר זכרון לאותם מטלות בדיוק, צריך יותר כוח עיבוד מהCPU, צריך כרטיס גרפי יותר חזק, צריך יותר הרד-דיסק, אף אחד עוד לא מכיר את כל פרצות האבטחה (קרוב לודאי שיצוצו עוד המון - זה תמיד ככה עם כל תוכנה חדשה), הממשק שונה וצריך להתרגל לממשק במקום להתחיל לעבוד, המחיר יותר יקר (ואם אתה מעתיק, אז דע לך שיותר בודקים אותך דרך האינטרנט), העומס על הפס אינטרנט שלך יותר כבד (XP גונבת רוחב פס לצרכים לא ידועים). בעד: זה ניראה אחרת. לא שאני יודע מה כל-כך טוב בזה, אולי תשאל בחורה - יש להן יותר חוש אסתטי מאשר לי. אבל אם זה השיקול שלך, תקנה מקינטוש. הוא ניראה הרבה יותר סקסי.

rubber duck

New member
היי אשכר ../images/Emo13.gif

תודה בקיצור אני נשאר עם ה 98 המוכר והבעייתי כמו כל מערכות ההפעלה של מייקרוסופט
שרון
ובדיחה לסיום למה זונות לא אוהבות את ביל גייטס ? כי יש לו מיקרו וספוט

deep ocean

New member
אני מאד מרוצה מה-XP

חוץ מזה שבהתחלה הייתי צריכה לשבור את הראש ולשנות כל מיני דברים. כרגע הבעיה היחידה שיש לי היא בתוכנה של הצורב. הדבר העיקרי שהכי טוב לי-המחשב לא נתקע פעם אחת מאז שהתקנתי XP!!!!!! לא נתקע!!!!!!!! תאמין לי אצל מיקרוסופט זה הישג שהמוצרים לא יתקעו חהחהחה

deep ocean

New member
פרסומת מעצבנת בתפוז!!!!!!!!!!!!!!!

גם לכם צצה פרסומת של קוקה קולה או משהו כזה ביומיים האחרונים? מאתמול היא צצה לי על המסך, ומפריעה לי לפעילות התקינה של העבודה במחשב. אתמול לא היה לי זמן, אבל עכשיו מצאתי זמן ונכנסתי להגדרות של ה- NORTON INTERNET SECURITY 2002 שיש לי! בקליק אחד ביטלתי את הפרסומת המעצבנת. למי שיש את זה, בגירסאות גם קודמות, הנה ההסבר: לפתוח את התוכנית ללכת ל- OPTIONS אחר כל לבחור INTERNET SECURITY אחר כך ADVANCED OPTIONS ואז למצוא ברשימת האתרים את האתר של TAPUZ זה מופיע בתור TAPUZ.CO.IL ושם ללכת ל- ACTIVE CONTENT יש קטגוריה שנקראת MISCELLANEOUS ושם לבחור - BLOCK ANIMATIONS REPEATING מתנות אפשר לשלוח אלי הביתה
חהחחהה

deep ocean

New member
סליחה טעות

הנה מה שצריך לעשות: לפתוח את התוכנית ללכת ל- OPTIONS אחר כל לבחור INTERNET SECURITY אחר כך ADVANCED OPTIONS ואז למצוא ברשימת האתרים את האתר של TAPUZ זה מופיע בתור TAPUZ.CO.IL ושם ללכת ל- ACTIVE CONTENT ואז ללכת ל-SCRIPT ולשנות ל- BLOCK SCRIPT POP UPS ONLY

deep ocean

New member
פתאום היא חזרה (הפרסומת)

אני אמשיך לעבוד על זה ואדווח לכם!

deep ocean

New member
אשכר-האם אתה יכול לעזור בזה?

הממממ הפרסומת הזאת קופצת כל הזמן!

אשכר

New member
לא

ולי אין בעיה כזאת. פשוט ביטלתי את כל ה ACTIVEX בבראוזר שלי, ושום דבר לא קופץ ומתרוצץ. אני מפסיד קצת גימיקים, אבל מקבל תוכן - נטו.

deep ocean

New member
מעולה. אני אנסה זאת

גם אני לא צריכה כל מיני גימיקים. יש לי מספיק בחיים שלי

נסי את האופציה הפשוטה..כשאקספלורר

לא מחובר לאינטרנט...להכנס לכלים אפשרויות ולמחוק קבצים זמניים וגם לסמן ב וי מחיקת קישורים אוףליין...ואם לא עוזר ..נסי לחפש במחשב שלי וינדוס אם לא הותקן לך במקרה משהו...פחות או יותר......מנסיוני הממש בלתי מקצועי כפי שאופן כתיבת ההודעה מוכיח (אני מניח)
.

למעלה