לכל החברה משהו חשוב ומעניין!!!

לכל החברה משהו חשוב ומעניין!!!

בקוב אני מארגן תחרות פורקס, יהיה איזה כנס כנראה בפ"ת אני חושב, וכל מי שיגיע יקבל כסף לסחור למשך שבועיים, מתוך קבוצה של 30 אנשים מקום ראשון יקבל א. את הכסף שהרוויח ב.1000$ מתנה מזומן מקום שני יקבל את הכסף שהרוויח ו 750$ מתנה מקום שלישי יקבל את הכסף שהרוויח ו 500$ מתנה מזומן וגם כל המשתתפים יקבלו מתנות, פרטים נוספים בקרוב, אבל: יש משהו שמתעניין?

אם היו יותר מ 30

אז אני יעשה פרסים יותר גדולים או שנתחלק לכמה קבוצות... ואחר מכן מי שהרוויח יספר לנו איך הוא עשה את זה מה שיטת המסחר שלו וכו' מה אתם אומרים?

Megapuzik

New member
מה הבטחונות שלך?

או בקיצור, מאיזה גוף אתה ומה אתה מנסה למכור?

ולמגי'ק

מסתמה אחת החברות יממנו את זה, אבל למי זה משנה... אם הייתי בארץ הייתי בא לוקח את ההטבה וממשיך הלאה..

פרטים לתחרות, לעמיאל וכולם

מה שהיה זה דבר כזה, נבחר צמד לדוגמא: יורו\דולר או פאונד\דולר. וכל אחד מקבל שלוש שבועות לסחור בו בעסקאות (אני מקווה) של 10,000 $ כל פעם שסוגר עסקה אפשר לפתוח חדשה וכו' בסיכום כל מה שהרוויח שלו, ומה שהפסיד לא משלם ועוד מקום ראשון ושני ושלישי יקבלו פרסים, ועוד הזוכה יכתוב מאמר ע"פ מה הוא סחר וכו' כאן בפורום אני מקווה בהצלחה, התאריך כנראה עוד לא סופי 17.12 חבר'ה אפשר קצת תגובות?

למגהפוזיק

אני במשא ומתן אם כמה, מי שייתן את התנאים הכי טובים אני ילך איתו יש לי כבר אחד חצי סגור (והפרטים שכתבתי זה לפי ההצעה שלו) ואם יהיה משהו יותר טוב אני יודיע, ואם יש לך איזה רעיון לשתף את האתר היפה שלך אני ישמח... או בכלל כל רעיון. תודה רועי,

Megapuzik

New member
בהצלחה

תנסה לאתר אחד עם MT4

Megapuzik

New member
אגב

לסחור שבועיים זה הימור. כדי לסחור נכון לפי אסטרטגיה צריך לפחות 3 חודשים.

benseg

New member
רעיון מצויין אני בתחרות

יש כבר תחרות כזות בלונדון שאירגנו MT4 היגיעו לשם טריידרים פשוט מיקצועיים ברמות. אולי נצליח לאסוף גם את המיקצועיים שלנו.......... בכל מיקרה אני נירשם, ובהצלחה מראש לכל הנירשמים

למעלה