לכל ההורים

לכל ההורים

שאלה קטנה וחשובה לי אליכם. לא מעט הורים מספרים כל פעם על שינוי כדורים שינוי מינונים שינוי מטפלים וכו'. איך בינכם ביתכם מגיבים לכל השינויים במיוחד שכל פעם מנסים עליהם כדור אחר. אני שואלת כי בני בן 11.5 ואני צריכה להחליף לו את הריטלין או להוסיף לו מינון אך יש לו התנגדות נחרצת לכך. גם כך 10 מג ריטלין כל בוקר יש לי איתו סיפור וסיפור וסיפור. איך אצלכם? איך הם בולעים את הכדורים האם אוכלים לפני כן? האם בולעים ברצון האם עושים סנקציות? וכשאתם יוצאים מוקדם מי אחראי לתת לילד את הכדור? אשמח לשמוע איך זה אצלכם? תודה מראש אמא.

מה גורם לילד להתנגד? ניסיוני עם

ילדיי לימד אותי שאם הם מתנגדים, משהו מפריע להם. אם המינון שהוא מקבל נמוך מדי, אינו מתאים,אז הילד חווה יותר תופעות לוואי מלבד העובדה שההשפעה אינה טובה אם המינון אינו נכון. אולי יש ריבאונד לאחר סיום ההשפעה של הריטלין הרגיל, הילד מקשר את התחושות לתרופה ואינו מעוניין לקחת. האם ניסית להסביר לו שהחלפת סוג הכדור היא על מנת לשפר את ההשפעה ועל מנת שיפיק את התוצאות הרצויות מהתרופה? מעבר לסוג אחר, ארוך טווח ובמינון המותאם למשקלו, ישפר גם את הרגשתו וגם את התוצאות החיוביות ויפחית את התנגדותו. אצלי הם אוכלים בבוקר לפני נטילת התרופה. אין סנקציות, כי הם מודעים גם לעזרת התרופה ולתרומה שלה ללימודים ולעצמם וגם- שזה לא נושא לדיון. בהצלחה!

דליה.ד

New member
אצלי אין מתנגדים

חד וחלק, את מרד הנעורים שיעשו על משהו אחר...כאן אני לא מוותרת.

למעלה