לכל ההומואים

kichi mullen

New member
לכל ההומואים

זה שאתם אפסים ואתם לא יודעים לעשות כלום בסקייט זה לא אומר שאחרים גם לא יודעים לעשות אני מוכן להתערב כאן עם כל אחד שאני עושה את כל התרגילים שכתבתי ואם אתם רוצים לראות בואו לבית בירם בחיפה ואם אתם מכירים מישהו מישם אז תשאלו אותו מי זה ילד הפלא

באם

New member
היי ילד פלא... איפה אתה לומד?

אני לומד בריאלי... מכיר את אבן או את זיו?

באם

New member
תגיד זה נדמה לי או ש...

זיו זה התותח של הסקייט בחיפה.?.. הוא ממש חיי את זה וכל החרא הזה... ממני הוא קיבל סחטן...
... ובקשר לאבן הוא לומד גם באליאנס כיתה י איך שהבנתי... אבן זה השם משפחה... יש אחלה רייב בבית בירם דרך אגב חבל שאני גר בקריות...

turkasaf

New member
תגיד..

קוראים לך מיכאל? או אורי בלייכר? אם אף אחד מהם אז איך קוראים לך?

turkasaf

New member
אם הבנתי מי אתה אז...

אתה חבר של עידן סטאר ולי קראת רויאל מן. אם אתה לא מבין אז שכח מזה? נ.ב. אם זה אתה אז שמעתי ששברת את היד לא?

turkasaf

New member
דרך אגב...

אם זה אתה אז אתה שקרן בקשר לרשימת התרגילים כי ראיתי אותך נוסע - אתה טוב אבל לא כלכך.

kichi mullen

New member
turkasaf

טוב אז ככה אלף כל אני יודע מיזה עידן סטאר וכל אלה הם נוסעים בבית בירם ודבר שני אני באמת יודע לעשות את כל מה שרשמתי אולי ראית אותי לפני איזה 4 חודשים או קצת פחות אבל עכשיו אני באמת יודע לעשות את כל התרגילים שכתבתי

turkasaf

New member
לא שברת את היד לפני איזה חודש?

ככה שמעתי מעידן ומעוד כמה. דרך אגב גם אני השתפרתי: אני נוחת קיקפליפ והילפליפ מעל סקייט וכמון בפקיא אבל לא מעל סקייט. וגם הצלחתי כמה פעמים לנחות וריאל קיקפליפ.

למעלה