לכל הדרומים

idan578

New member
לכל הדרומים

היום עשיתי טסט במכון אלן ואז גיליתי איך עושים עלינו כסף החיפושית שלי עברה טיפול ובדיקה מקיפה לפני הטסט שכוללת החלפת תפוחים + כיוון ברקסים +כיוון פרונט+כיוון אורות+ כיוון קרבורטור בשביל ה CO וגם ביטול נזילת שמן מהמנוע ובנוסף גם בדיקה שהאגזוז תקין + החלפת צמיגים ל-165/R15ׁ (ברישון זה 155/R15 ) וכמובן שגם הבאתי אישור מהמוסך לכל זה (מוסך האיכות בב"ש מומלץ לבקר שמה תותחים) אבל במכון אלן המגעילים עושים עלינו כסף וכמובן שאמרו שהמידה של הצמיגים לא מתאימה למרות שהוא לא טרח לבדוק ברישומים וגם המציאו שהצינורות ברקס מפותלים למרות שהן לא יבשים ולא כלום ומיותר לציין שאת הבדיקה של הבלמים עברתי בלי בעיה בכלל (ברנו שיש לי התאמצתי יותר בשביל לעבור את הבדיקה של הבלמים) ואז הבנתי שסתם מנסים לסחוט מאיתנו כסף ממש מבאס כי אחרי כל ההכנה לטסט לא עוברים ממליץ לא להגיע למכון אלן הם פשוט רמאים. שבוע הבא נסיים את כל הסיוט המגעיל הזה וזאת הפעם האחרונה שאני דורך שמה וממליץ לכולם לא להכנס לשם.

bug1973

New member
אתה צודק,גם אני מאוכזב מהם,טסט אחרון הכשילו א

אותי על כיוון אורות, המטרה שלהם זה שאני יעשה בדיקה במוסך לידם ששייך להם כנראה, הלכתי לחשמלאי שלי הוא נתן לי אישור ולא היתה להם ברירה אלא להעביר אותי! מוסך האיכות חבל"ז

אתם צודקים אבל יש שני מכונים בבאר שבע

אותי תמיד מכשלים על כיוון אורות מה שאני עושה יוצא ל-10 דקות מהמכון וחוזר אלהם כמובן ששוב בודקים את כיוון האורות הפלא ופלא האורות מכוונים מבחינתם זה רק אומר שהמשכיר שלהם זקוק לכיול אמיתי.

למעלה