לכל הדורבניסטים...

Bassיסט

New member
לכל הדורבניסטים...

אני יודע שכולם "לחוצים" (עלק) מהבחירות ליושב ראש מאמ"ה אבל דיברתי עם אלון ועלה לי רעיון שכבר שאלתי אותו בפורום אבל אני שוקל להפוך אותו לרציני בעזרתכם... חשבתי אם יש פה חברה רציניים שרוצים לעשות להקה של מאמ"ה... עם חזרות והופעות ומן הסתם יש פה מלא חברה ככה שיחצנות כבר תהיה. חוץ מזה שאלון אמר שבבארבי יש ערב פתוח בימי שני אז חשבתי למה לא? אנחנו רק צריכים מקום להיתאמן בו וכלים וזהו (חחחח זה הכל) אבל העניין פה שצריך חברה רציניים, אני יודע שיש פה חברה מוסיקאים אז חשבתי למה לא ליזרום את זה ולפתח את זה... מה אתם אומרים?

InFecTeD LOVER

New member
טיפשע

שכחתי

Bassיסט

New member
סבבה!!!

ומי שחושב שהוא יכול לתרום משהוא לעניין אז זה יהיה ממש טוב כי יאללה להזיז עניינים!!! כדי להצליח צריך לעבוד קשה... וואו איך נישמעתי כמו איזה מאמן טניס קשוח... חחחח

InFecTeD LOVER

New member
הדבר היחיד שאני יכולה לעשות

זה חיזוק חיובי!
אממ אני יכולה לשיר...:]

עדנונית

New member
הייתי תורמת

אבל אם אתם רוצים שכולםפ יברחו ממכם אז אני אבוא לשיר
חח או שאם בא לכם לעבוד במועדונים שבדויק רוצים לסגור אותם ואף אחד לא הולך אז נופיע שם ואז אני אתחיל לשיר וכולם יברחו!!

כתמונית

New member
רון כפרות!!!

אל תקלקל לנו את התוכניות!!! חחח!! :) תן לסיים עם הבחירות!! בסדר?! אם נבחר לי ולאפרת יש תוכניות בסטוקיות (גם מוסיקליות כי יש פה אללף פוטנציאל)

Bassיסט

New member
תיראו...

גם אם יש לאנשים תוכניות וגם אם לא בכל זאת עדיף שחברה יתנדבו אבל בקטע רציני... לא קשור אם יש תוכניות או לא כי גם אם יש אז חברה שהתנדבו יהיו גם ככה בתוכניות... הבנתם? מה לא????? לא משנה נו מי מיתנדב?

למעלה