*סניף* *סניף*
ח חייכנית מקסימה New member 21/9/04 #17 זה לא יפה? אני נורא אוהבת לראות את לואיס מקבל מכות. זה עונש משמיים על זה שהיה כל כך חרמן.
א אפרת ונירו המדהימים New member 21/9/04 #6 חחחחחחח גידי גוב ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ח חייכנית מקסימה New member 21/9/04 #8 את עושה צחוק מטובי שלי? לא כי אם כן את תחטפי מכות עד שתראי כוכבים ואני לא מדברת על בראד פיט ואורלנדו בלום!
את עושה צחוק מטובי שלי? לא כי אם כן את תחטפי מכות עד שתראי כוכבים ואני לא מדברת על בראד פיט ואורלנדו בלום!
ט טרול משוגע New member 21/9/04 #10 אז איזה כוכבים?../images/Emo12.gif תיזהרי כי אם תגידי אפרת היא תגיש לך את הפרצוף לאגרוף!!!
ח חייכנית מקסימה New member 21/9/04 #12 כוכבים נצנצים כאלה. נוגה..... חחח נוגה זה באמת כוכב............
ח חייכנית מקסימה New member 21/9/04 #22 ואני קופיפה קטנה???? ככה יפה? ווווווווווואאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! איים קראינג דונט להפריע
ואני קופיפה קטנה???? ככה יפה? ווווווווווואאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! איים קראינג דונט להפריע
ט טרול משוגע New member 21/9/04 #9 הילוווווווווווווווווווווש טובטוב הגמדה מובטלת תגעגתי לייך לושששששש
א אפרת ונירו המדהימים New member 21/9/04 #28 עכשיו הבנתי ! לכל הגמדים - טובטוב הגמדה והוהוהווהה טוב שאני קולטת
ט טרול משוגע New member 21/9/04 #35 גוד../images/Emo45.gif פעם הבאה אני יכולה לצלצל בפעמון בשבילך הילושלושלוש עדיין לא ראיתי את הסירטון שהכנת אז אני תיכף בוכה מחדש...סניף ....סניף.....רגע זה מגיע
גוד../images/Emo45.gif פעם הבאה אני יכולה לצלצל בפעמון בשבילך הילושלושלוש עדיין לא ראיתי את הסירטון שהכנת אז אני תיכף בוכה מחדש...סניף ....סניף.....רגע זה מגיע
R RaZiK4 New member 21/9/04 #31 ../images/Emo7.gifוור איס מי גמד../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo105.gif גמדדדדדוני גמדוווווני אתה פה
../images/Emo7.gifוור איס מי גמד../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo105.gif גמדדדדדוני גמדוווווני אתה פה
ט טרול משוגע New member 21/9/04 #37 וור איז מיי גמד../images/Emo7.gif תגיד תודה שיש לך גמד ....סניף....סניף... או ענק...