לכל הגיטריסטים !

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
לכל הגיטריסטים !

סתם כדי לדעת, על מה כל אחד מנגן ? איזה גיטרות, אפקטים, מגברים נעלי בית משומשות ותחתונים...

אוקי

איבנז gt240 מגבר לני 30 וואט חוסכת עכשיו לרישיון נהיגה אבל אח``כ או באמצע בטוח יהיה אפקטים....(מולטי קטן ונחמד שעולה רק:)?!) אלפייה) ויש לי וושבורן קלאסית... ועל מה שבא לי בעיקר פרוגרסיב סולמות וחארטות.. ואני יודעת 4 שירים של דרים 2 מלאים ו2 התחלה וחלק משיר של ליקוויד טנשיין אקספירמנט... נארף לי:]

Meddle

New member
תראי, אני לא רוצה להתערב, אבל...

לא הייתי ממליץ לך לקנות מולטי קטן וזול. הסיבה שאני אומר את זה? כי הוא ישמע כמו מולטי קטן וזול. יש אנשים שיגידו שבכלל לא כדאי לך אפקטים אלא פדאלים איכותיים של אפקט אחד, וכאלה לא חסרים בשוק (אם כי הבחירה הזו היא לא ממש זולה). אם כבר ללכת על מולטי אז כדאי לחסוך ולקנות מולטי גדול ואיכותי שגם כאלה לא ממש חסר, כמו הGT3 והGT5 של חברת BOSS, ה2120 של DIGITECH ועוד רבים וטובים. וזהו... פשוט נמאס לי לראות אנשים שהמוכרים בכלי צמר מזבלים להם את המוח והם קונים ציוד חרא אחרי ציוד חרא בגלל שלא מספרים להם על אופציה אחרת.

the real flea

New member
חרם על כלי צמר!!!!!

אני לא סובל אותם הם אחת משתי החנויות היחידות בנתניה לכלי נגינה והיא דפוקה!!! עכשיו אני צריך לסוע לגינצבורג (שזה בתל אביב) כי בנתניה אין מקום נורמלי לקנות בו כל מה שקשור למוזיקה!! אפילו החוברות אצלהם יקרות!! הם גנבים!!!!

wiz

New member
הם באמת לא נחמדים...

וזאת הסיבה שכמעט את כל הציוד שלי קניתי בחו``ל... אני מנגן על איבנז ג`ו סטריאני, עם מולטי אפקט Boss GT-3 , ומגבר מרשל 20 וואט (בשבילי זה מספיק, לא לצחוק...).

S.C

New member
איזה עשירים אתם...

כנראה אני היחיד שמנגן על חרא של כלי פה... אני מנגן על בס של cupid בס ברמה גבוהה יחסית לחברה המסריחה הזאת , אבל הצליל שלו לא משהו... מגבר cupid 30 שמספק את העבודה כמעט... ואחרי הרישיון אני ידאג לספר לכם מה אני יקנה...

Meddle

New member
גם לקיופיד יש יציאות

יש לי אקוסטית של קיופיד. אחלה גיטרה, צליל בכלל לא טיפוסי לגיטרה מפייבר, והיא נשמעת הרבה יותר יקרה ממה שהיא עולה (לא שהיא זולה במיוחד) אבל היא נשמעת יותר טוב מאוביישן של 5000 ועולה חצי... בקשר להודעה על אפיפון ממקודם, גם לאפיפון ואפילו לסקוואייר יש יציאות... אני כבר שמעתי גיטרות שלהם שהן לא פחות ממדהימות (ביחוד הסקוואייר היפניות של שנות השמונים ושמעתי גם פנדרים וגיבזונים שלא שוות חצי ממה שהן עולות....כל גיטרה היא אינדוידואלית ואין זוג גיטרות עם אותו סאונד מדוייק, בטח לשא כזה קשור בנגנים. אני עצמי מנגן בין בעיקר על סקוואייר ישנה ששופצה להחריד והיא אחת מגיטרות הבלוז הכי מדהימות ששמעתי... היא נראית טוב כמעט כמו שהיא נשמעת.

z.StarDust

New member
ובכן;

לי יש Gibson-Epiphone-שיש לי אהבה גדולה אליה... מגבר-סתם של 30-חיקויי עלוב ל-Fender-אבל כנראה גם כן אחרי כל הרשיון והבלגאנים-יש תיכנון על Marchel... ואפקטים:כרגע רק wa-wa, של vox,כמובן... נעלי-בית-רק קיפי.

wiz

New member
צר לי להודיע, אבל

אפיפון זה גם סתם חיקוי עלוב (!!!) לגיבסון...

z.StarDust

New member
עכשיו תלמדו סמל מיסחרי:

p-: וזה אומר-חריצת לשון! לא משנה לי כמה שתרדו על האפיפון!! יש לגיטרה הספיציפית שלי ערך סנטימנטלי נעלה, וחוץ מזה-היא מעולה-ואני ממש מרוצה ממנה!! וזה בעצם מה שמשנה, אתה לא חושב כך?

the real flea

New member
האמת....

לפי מה שאנ הבנתי, אפיפון וגיבסון היו פעם חברה אחת או משהו כזה ואז הם התפצלו, אני חושב...

Hell is beige

New member
אני

יש לי איבנז סילבר קאדט שקניתי ב120 דולר בפאון שופ ומסתבר שהיא מודל נדיר שלא מיוצר 15 שנה... יש לה צליל מגניב וזה העיקר, אבל נחשו כמה היא שווה? יש לי קלאסית ימאהא CG100A. ומגבר Parksons. אני משתמש במפרטי אלומיניום ונחושת וקונה מיתרי ארני בל לחשמלית ואוגוסטין גולד לקלאסית. יש לי נעלי בית של נייק

the real flea

New member
אני מנגן בס

וושבורן AXXESS BASS ואני משומה לא מצאתי אותה באתר שלהם, אז כנראה לא מייצרים אותה כבר

למעלה