לכל הגולים...

לכל הגולים...

הייתי רוצה שתענו לי על שאלה מסויימת: האם בגלל שגליתם למקום אחר ורחוק, האם זה אומר שצריך לנתק את הקשר עם אחיכם הקטנים שנשארו כאן, בא"י הקטנה?? אז מה? אז מצאתם משהו יותר טוב, אבל מה איתנו? אז מה אם רבנו איתכם כשהיינו קטנים (זה במילא היה תמיד באשמתכם)? גם עם אבאמא הייתם רבים אבל איתם אין בעיה לשמור על קשר. אני כבר שומעת את התירוץ: צריך להגיד להורים כל יום שאנחנו בסדר כי הם דואגים. אז מה זה אומר, שאתם לא דואגים לנו?? מתי תתחילו לדאוג, כשיום אחד ניפול עליכם כרעם ביום בהיר בדירה שלכם ב-DC? ובנימה אופטימית זו אני רוצה לסיים ולומר: היום במקום להתקשר להורים או לאיזה חברת ילדות מהיסודי תתקשרו אלינו. ואולי עכשיו גם המנהל של הפורום יקלוט את הרמז!

Yaniv-DC

New member
תגובת מנהל הפורום

שאגב, התקשר לאחותו האישית לפני כמה ימים ונותק באכזריות... אותו מנהל פורום מקבל טלפונים מידידה טובה שלו מהיסודי. שני דברים: 1. הפוסל במומו פוסל- משפט שאני די מאמין בו (אם כי לפעמים מסתייג ממנו). למה הכוונה? קו ישר עובר בין שתי נקודות וקו טלפון עובר בין שני מכשירים. 2. מנהל הפורום, שמנהל גם פורום אחר שם קיבל גם שם לפני כמה ימים "רמזים" מאוד עבים ממישהו אחר, והחליט שלמי שיש לו עניין אישי איתו - מוזמן אליו לאי מייל שגלוי וידוע ומופיע בכרטיסו האישי (לאחותו האישית אגב, יש אותו). עד כאן, סוף דיון.

lilo

New member
סליחה שאני מתפרצת...

מנהל הפורום אמנם התקשר לאחותו, אבל הניתוק לא היה בגללה, אלא בגלל אחות אחרת שלו... ואם הוא היה בארץ, הוא היה מסונג´ר במקומה!!! חוץ מיזה, איך אתה בכלל יכול להשוות שיחת טלפון דואגת ואוהבת למייל קר ומנוכר?! אמממ... זהו... אתה אמנם לא מכיר אותי, אבל, אני מכירה אותך... מקווה שמתייחסים אליך יפה שם בחו"ל... ומי יודע, אולי עוד ניפגש... לילו (חברה של האחות של... שהולכת לחטוף מכות על התגובה)...

**Blue-Lagoon**

New member
הופה סיכסוך במשפחה...

FIGHT FIGHT FIGHT FIGHT חח סתם.. יאללה תתקשר 10 דקות ויהיה עולם יפה יותר.

fantom

New member
תודה רבה לכם !!!!!!!!! ../images/Emo47.gif

באמת תודה לכם אחי ואחותי הקטנים ראו את מה שכתוב כאן והם שוטפים אותי ויורים עליי - אפילו שלפחות פעם בשבוע אני מדבר איתם מה יהיה עכשיו??????

למעלה