לכל הגברים ..

לכל הגברים ..

שאלה לי אליכם : היה לי חבר 4 שנים, היה לנו הכי חרא בעולם , גומרים , חוזרים , גומרים , חוזרים לפני חודש וחצי שוב גמרנו והאקס שלי הראה איתותים קטנים לגבי ( פגישות עם אחי, שיחת טלפון לאימי בראש השנה וכו') אני לקחתי את כל אלו כרמזים שהוא רוצה בקרבתי אך פצצה נחתה עלי כשהתקשרתי וגיליתי שיש לו חברה חדשה לא ויתרתי רציתי להפגש ואכן הוא נפגש איתי חזר להיות רגיש ואוהב אבל פתאום יום למחרת הוא מדבר על הגיון ולא על רגש ושזאת הייתה טעות . מגיעים אלי מסרים מחברים קרובים שלא רצו לפגוע בי שהוא פשוט מתחנן אליהם שלא יגידו לי שיש לו חברה , שכל מי שרואה אותו הוא מחביא אותה או משהו כזה... אתם לא מתארים איך הבן אדם שהכי אהב אותי בחיים דבר אלי כאילו עבר שטיפות מוח קטלניות ביותר.. מה אתם אומרים? בחודש וחצי אפשר לשכוח בן זוג שחווית איתו כל כך המון דברים?

כןןןןןןןןןןןןן

הזמן יעשה את שלו והאביר הנכון יגיע.מה שלא הורג מחשל ואת החכמת מתקופה זו איתו.יהיה בסדר לא להתייאש.לצאת לבלות ולשכוח. הוא זה לא סוף העולם.

seeyou

New member
כן!../images/Emo7.gif בחודש וחצי אפשר לשכוח בן זוג

אפילו בפחות זמן! את תגלי עם השנים שיש זוגות שאחרי הרבה מאוד שנים ביחד נפרדים כזרים!! אין מה לבכות...הרי כפי שאת כותבת:" היה לי חבר 4 שנים, היה לנו הכי חרא בעולם ".... יש לך הזדמנות לחיים חדשים וללמוד מהקשר הקודם.... שנה טובה יוסי

ומה עם כל האיתותים מצידו?

למה לו מותר להיות בקשר עם כל המשפחה , חברות ולהראות סימנים????????????????????????????????????????? איך אפשר להשאר אדיש למראה של החברה שלך בוכה דם?

אש אש

New member
לא לא לא לא../images/Emo11.gif

לא שוכחים ביום,לא בחודש ולא בשנה הזכרונות יכאבו פחות עם הזמן,אבל תמיד שם 4 שנים חוויתם גם התרגשויות ודברים יפים הם לא נימחקים,אף אחת לא יכולה לקחת לו את הזכרונות הוא גם היה שם,גם הרגיש גם כאב להבדיל ממך,יש לו יותר כוח להמשיך מה שנכון לגבי שניכם. אחרי שכבר היה בעצם חרה אחרי פרידות ומי שניפגע הכי מכל,זה רק האגו שלך יאללה איספי שברים,אם לא היה לו איכפת ממך לא היה "מסתיר" את החדשה שלא תכאבי. את לא יכולה להיות אדישה לא,אבל חייבת לקחת אוויר ולהמשיך כולנו היינו שם,ויודעת מה? לא האמנו אז שאפשר להמשיך ותתפלאי למקומות קסומים יותר. יאללה למחות דמעות שימחי בשבילו וזיכרי: כל יום שעובר מקרב אותך,אל האחר שיהיה רק לך,ובשבילך. בהצלחה איימי.

seeyou

New member
אקס שלי הראה איתותים קטנים!

" אני לקחתי את כל אלו כרמזים שהוא רוצה בקרבתי ".... אז הבעיה היא לא בו זה האופן שאת מפרשת דברים... כאשר מסיימים קשר בינו לבינה, במיוחד בגיל צעיר, לא חייבים להיות אויבים אחד לשני או ברוגז לכול החיים! לא מתאימים? מחליפים בני זוג,עם כול הכאב שבלב... לא לבכות על מה שהיה ונגמר-זה לא יעזור... מה שכן יעזור , לפחות להרגשה כללית, לחייך על הרגעים הטובים והזיכרונות ביחד –ישנם בנות שגם זה לא היה להן. יוסי keep smiling יוסי

Vdrums

New member
אם הוא היה חרא 4 שנים למה היית

איתו? הוא הכי אהב אותך בעולם ועם זאת היה גוש חרא? איך זה יתכן? הסיבה היחידה היא שאת אוהבת שמתעללים בך כנראה. את סותרת את עצמך על ימין ועל שמאל. מתנהגת כמו עיוורת. יאללה שילך קיבינימט!

../images/Emo7.gifבוכה

אני לא סותרת את עצמי זה שהיה חרא זה משהו אחד זה שהוא אהב אותי מאוד זה משהו אחר.. פשוט לא הסתדרנו כל כך טוב היו המון חילוקי דעות ... זה לא העניין. העניין הוא שקשה לי להמשיך הלאה אני מרגישה שהעולם חרב, לא יוצאת מהבית , לא אוכלת ופתאום הדבר היחידי שנראה לי טוב בחיים זה הוא!!!!!!! מה עושים? איך שורדים?כולם כותבים היינו בסיטואציה הזו ובכל זאת אני מרגישה שאני הבן אדם היחידי שהיה שם ......

אורזמן

New member
הזמן יעשה את שלו.......

תעסיקי את עצמך בנושאים שונים, תהיי עם המשפחה, תצאי לבלות עם חברות.... את כבר לא ילדה קטנה, תתגברי עליו ותמשיכי הלאה..... בהתחלה זה קצת כואב, אבל זה עובר.

Vdrums

New member
יא אללה, אני מכיר מישהי בדיוק במצב

שלך. וכמו שאמרו הזמן עושה את שלו, את ראויה למישהו טוב יותר. אם שני אנשים לא אמורים להיות ביחד אז הם לא יהיו. וההפך.

ghatto

New member
נראה שאת צריכה

לעשות מעט חשבון נפש וחיפוש עצמי. להבין מה את רוצה ולמה.

ספיישיל

New member
כואב לדעת (וגם לי)אבל

גברים מחפשים (ויש גם נשים) מהר מאד תחלף כדי לא להשאר לבד ולצאת מבועת מעגל הקשר שהיה. כדי לא להיות עסוקים מוחית במה שהיה משמעותי עבורם.כדי למלות את החלל שסביר שיהיה נוצר. אם זה מעיד על:"איך אפשר לדפדף אחרי שהוא כ"כ אהב אותי?"- דווקא בגלל זה! היית משמעותית לגביו ובגלל שהוא לא יכול להתמודד עם האובדן- הוא מוצא תרופת תחליף. להגיד שזה מעולה? לא כ"כ חושבת. צריך איזה הפוגה לבחון את הדברים.להתחזק ולצאת מחודשים ונועזים לעולם החדש. קחי את הדברים בגדול- אם לא אהבת מי שהיית לידו. עם כל הקושי בעניין- יש חיים אחרי. אולי תגלי אחרי- שהם היו כדאיים ושוים את מסלול הדרך שעברת איתו, כדי להגיע לאותו מקום חדש.ואולי, הרבה הרבה יותר שווה. מגיע לך הטוב ביותר.

למעלה