לכל הבנים........

• פותח הנושא LI$A
  • פורסם בתאריך

LI$A

New member
לכל הבנים........

וגם לבנות שמתחילות---- שמעו את המשפט הכי פצצתי להתחיל עם בחור/ה, לי בכל מקרה זה עשה את זה ורק בגלל המקוריות אז לא להעביר!! שישאר בנינו: < אני ירשום את זה בלשון זכר לפני שתעירו לי> אתה ניגש לבחורה החמודה הזאת שנדלקת עליה, אחרי שחרשת לה במבטים חושניים על הפרצוף כמובן, ושואל אותה במין התפלאות-תמימות שכזאתי: ``תגידי את לא עייפה?`` היא כמובן, הקורבן התמים, תסתכל עליך במבט עוד יותר מופתע ואף רמז של חיוכון: ``למה שאני אהיה עייפה?`` ואתה אומר לה בחיוך ערמומי: ``מכל הריצות שאת רצה לי בראש...`` והולכים לעבר השקיעה....... לא סתם קחו הכל בהומור אתם אוהבים להתקיף כבר למדתי....... אבל זה באמת עובד ומקסימום לא היא/הוא בטוח ת/יהנה

dominik

New member
התסריט האמיתי

(מצטערת, אני כנראה עמוק בקטע של תסריטים היום) נורא נחמד, הרעיון, אבל איכשהו הדברים המדהימים האלה תמיד נראים ככה במציאות: מישהו(ברוב המקרים איזה ערס שמתלהב מעצמו): תגידי.... (מבט רב משמעי) את לא עייפה? מישהי:(בצעקות) אמרת משהו? המוזיקה.. אני לא שומעת כלום! מישהו: (בהרבה פחות ביטחון)נו, את לא עייפה? מישהי: אה??? (מלווה בציחקוק עצבני לעבר פמליית החברות שלה) מישהו: לא, כי אם את עייפה, אז זה בגלל ש.. הא, את צועקת בראש שלי.. לא, רגע זה לא נשמע טוב..רצה בראש שלי! אני מתכוון רצה בראש שלי! זאת אומרת, יש לך ראש נורא יפה.. מישהי: אתה יודע מה? טוב שהזכרת לי. אני חייבת לרוץ.. עייפות, אתה יודע.. (מתרחקת לעבר השקיעה, עם החברות שלה שבשלב הזה כבר עברו לצחוקים היסטריים) בנות, יש למישהי אקמול? הערס השיכור הזה עשה לי כאב ראש לא נורמלי...

goldy

New member
יש לך עוד כאלה?

לפעמים המציאות עולה על כל דימיון :)

Sprite

New member
גם לי יש סיפור...

אני נוסעת ברכבת. טוב, אני אתחיל לספר... אז ברכבת לכל הבורים יש כרטיסנים חלקם צעירים... אז אני באה לצאת מקניון עזריאלי אל גשר הרכבת המוביל לתחנת הרכבת... ואז כרטיסן צעיר ומשועמם ניקב לי על הכרטיס וסתם התחיל לנקב ולנקב... אני השתוקקתי ללכת לרכבת... אך הוא עוצר אותי ושואל אותי עם אני יודעת למה משמש החלק הריק בכרטיס... אני לא קלטתי שזהו משפט התחלה... אז שיחקתי איתו את המשחק ואמרתי בתמימות כדי שינקבו עליו והוא אמר לא תנחשי, לי לא היה כוח לזה אז אמרתי כל הזמן לא יודעת... עד שהוא אמר מס, טלפון בשלב מסויים הבנתי שהוא רומז לגבי מספר טלפון אך העדפתי לא להגיד... ואז אמרתי שיש לי חבר והלכתי! באותו הזמן באמת היה לי חבר... טוב אז זה היה ממש נחמד ואני תוהה עד היום אם הוא השיג מס טלפון של מישהי (עד היום עברו שבועיים מאז) טוב ביי ביי ולילה טוב רונה

N0

New member
למה שהיא לא תהיה עיפה ?

באמת N0 עייף רוב שעות היום אם הוא יגש למישהי וישאל אותה עם היא עייפה והיא תגיד לו שלא הוא כבר יבין מראש שהם לא מתאימים. ובקשר להתחלות ומועודונים - N0 : תגידי רוצה לרקוד ? (כן כן לא היה לN0 שמץ של מושג מה הוא עוד יכול להגיד ) קורבן מס א` : מה? N0 : את רוצה לרקוד איתי ? קורבן מס א` : מה??? אם אני רוצה לזכות בך ? וזהו N0 איבד כל סיכוי בגלל איזה טראס מסריח שהתנגן לו כל הערב, וכוסיות ששומעות המתחת , N0 גם ניסה לעשות את הסמל הבינלאומי של ריקוד אבל זה לא ממש עבד לו , הקיצר אם N0 לא היה בטוח עד עכשיו התחלות והוא לא הולכים ביחד. N0

למעלה