לכל הבנות...

מיצי007

New member
וואי....

בכל פורום אני רואה את השאלה הזאת! למה זה מפחיד אותך?זה נראה לי די נחמד......

Deppaholic

New member
אני לא יודעת למה זה כ"כ

מפחיד אותך.. אולי זה סתם חור או פאשלה שהם לא עלו עליה... או שהם עשו את זה בכוונה, אולי גם אבא של וויל לא לקח ת'מטבעות.. בגלל שהוא אמר שמגיע "להם" להיות מקוללים ולהישאר מקוללים... אבל בעצם הוא נתן לוויל מטבע אז הוא כן לקח חלק מהאוצר.. חחחח.. ניראה לי שפשוט נצטרך לחכות לסרט השני.

לא.

כי ברגע שהקללה הוסרה הוא מת. מה שהביא אותי לנקודה המחויכת כי ויל בעצם הביא למותו של אביו ו... בקומנטרי של התסריטאים בשה"ק הם דיברו על אותו עניין שבמשך כל הסרט הוא בעצם יכל להיות עדיין שם בקרקעית הים. דיי מצחיק

Johnnit

New member
אני חושבת שהוא יצא מהמים...

כמו שהיה את הקטע שכל השודדים הלכו על קרקעית הים ואז יצאו ככה גם הוא יכל היה לצאת במשך כל השנים...

ThE pEt RoCk

New member
לא נכון...

כל הפיראטים האחרים לא מתו כשהקללה הוסרה, הקומודור נורינגטון ההוא והחיילים שלו לקחו אותם לתלייה/לכלא/whatever ברבוסה מת כי ג'וני בדיוק ירה בו. ככה שלא בטוח שאבא של וויל מת כשהקללה הוסרה. אלא אם כן הוא עדיין היה מתחת למים, אז הוא מן הסתם נחנק..

Johnnit

New member
טוב אבל יכול להיות שהוא לא מצא אותו

איך הוא היה אמור לדעת איפה הבן שלו? עכשיו וויל קצת היתפרסם בתור אהובה של זאתי (למה היא נחשבה? הבת של הדוקס?!) אז ככה יהיה יותר קל למצא אותו. אולי בסרט השני מי יודע...

הבנת את הסרט בכלל!?

איך השודדים האחרים מצאו את אליזבת?! לפי הזהב כי הזהב קורא להם והוא לא התפרסם בזכותה, הוא התפרסם בזכותו בן של שודד ים. אני יודעת שזה סרט של דיסני אבל לא להגזים ולעשות מזה טלנובלה, אבא שלו מוצא אותו שמוצי שנוצי הוא מת סוף רע הכל טוב

Johnnit

New member
ואולי הוא לא רצה למצא את הבן שלו...

אין לדעת ניקול, יכול להיות שהם יפגשו...

Johnnit

New member
די לבכות על זה ש...

אם הם יפגשו זה יקח זמן מסך מג'ק אבל אין מה לעשות... הכל אפשרי

מי דיבר על זמן מסך?

מי צריךב כלל את וויל? הוא מסריח דמות מעצבנת טיכו הוא פוסי והוא כלום בלי ג'ק, ויל צריך למות בתאונת ספנות כלשהי... ואז ג'ק יעשה חגיגה עם רום וזונות אם כבר מפגש אב ובנו אני בעד שקית' ריצארדס ישחק את אביו האובד של ג'ק כמו אינדיאנה ג'ונס ומסע הצלב האחרון

איזה מ-ג-ע-י-ל-ה! את !!!!!!

לכי, לכי..תביני ששניהם שחקנים מעולים!, ואף אחד לא תלוי אחד בשני!!!! *חולה על אורלנדו בלום* *ג'וני..לא שחכתי אותך...*

Johnnit

New member
בלי ג'ק שודדי הקריבים לא היה

זוכה לכל כך הרבה תהילה וויל הוא ה"טוב" של הסרט...וה"טוב" הוא תמיד משעמם כזה....

moran14h

New member
הוא לא ה"טוב"

הוא ה"חננה" גם ג'ק "טוב" וגם אליזבת' "טובה" לא קשור..הוא שם משעמם..זה איך ששיחקו אותו.. השחקן עושה את הדמות כמו שאומרים (אבל הסרט באמת לא היה כזה טוב בלי הג'ק של ג'וני)

Johnnit

New member
ג'ק הוא לא ה"טוב"

הוא פיראט הוא עושה מה שצריך כדי להשיג מה שהוא רוצה...

כותבים "שכחתי" ולא שחכתי

ילדתי האנאלפבתית. מגעילה את יכולה לקרוא לאורלנדו בלום הקאווקאזי הזה. אורלנדו משחק גרוע, למרות שזה לא כל כך משנה בסרט כמו שודדי הקאריבים, אבל הוא פשוט כל כך מצחיק כשהוא אומר את הטקסטים שלו, רואים כמה שהוא מנסה להיות טוב ולא מצליח במיוחד לא ליד ג'וני

למעלה