מתבוננתתתתת
מ מתבוננת מהשחקים New member 29/4/06 #27 אני כבר "אטפל" בו בבית../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif זזתי להתקלח, נהייה לי חםםםםםםםםם
א אלופה אחת New member 29/4/06 #22 תזהרי יאשימו אותך בכך... שאין לך יחסי אנוש הבדיחה הכי טובה שקיבלתי
מ מתבוננת מהשחקים New member 29/4/06 #25 מממ, אני חושבת שאיך שהתנהגת שם קצת הצביע על סוג כזה של חוסר יחסי אנוש, לפחות שם. אני מאמינה שזה בורות לתקוף בשם נאורות... ראית איך מגעיל התייחסו לנועה בפורום חרדים? אז את התנהגת שם בדיוק אותו דבר...
מממ, אני חושבת שאיך שהתנהגת שם קצת הצביע על סוג כזה של חוסר יחסי אנוש, לפחות שם. אני מאמינה שזה בורות לתקוף בשם נאורות... ראית איך מגעיל התייחסו לנועה בפורום חרדים? אז את התנהגת שם בדיוק אותו דבר...
א אלופה אחת New member 29/4/06 #30 שיהיה ../images/Emo178.gif לא מרגישה צורך להסביר את עצמי... אני כותבת מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה בחרת לפתוח את ההודעה שלי זבש"ך זה הכל
שיהיה ../images/Emo178.gif לא מרגישה צורך להסביר את עצמי... אני כותבת מה שאני רוצה ואיך שאני רוצה בחרת לפתוח את ההודעה שלי זבש"ך זה הכל
כ כוסון בצפון 20 New member 29/4/06 #23 רק ביום שלישי נכריז על המנצחת (או על "המנצח") אבל עד אז לא חותכים שום דבר...
כ כוסון בצפון 20 New member 29/4/06 #29 אם את מחליטה לחתוך לי אז אני רוצה שתחתכי כבר לכל *חברי הברנז'ה* איך אומרים בעברית רהוטה? הכינו את ישבנכם...
אם את מחליטה לחתוך לי אז אני רוצה שתחתכי כבר לכל *חברי הברנז'ה* איך אומרים בעברית רהוטה? הכינו את ישבנכם...
ל לירן הסקסי ביותר New member 30/4/06 #34 אם יש לך מלא כסף תתחתן אם לא אל תתחתן המחייה בארץ קשה אחי .