לכל הבנות המקסימות

לכל הבנות המקסימות

משום מה יש לי הרגשה שאתן לא ממש מעריכות את עצמכן. הייתי מצפה שהודעה כמו שכתב הבחור מהבוקר תקפיץ אתכן ותקומם, לפחות כפי שהיא קוממה אותי. אף אחד לא עושה לכן טובה שהוא נמצא איתכן, ממש רציתי להעניק לבחור מהבוקר את אות "חסידי אומות העולם" שהוא "מוכן" להיות איתכן. אני עדיין לא מבינה וקצת המומה מכך שקיבלתן את ההודעות שלו כמחמאה. מה המחמאה פה? אם יש לכן תסמונת טרנר זה אומר שאתן זקוקות לסטוצים ולא למערכת אוהבת? הדברים לא נאמרים מתוך פרימיטיביות, כל אחת יכולה לעשות עם חייה כטוב בעיניה - סטוצים, אורגיות ושאר ירקות, אבל רק בגלל שהיא בחרה את זה ולא בגלל שהיא פחות טובה. שאף אחד לא יעשה לכן טובה. אם מישהו איתכן שיהיה איתכן כי הוא מעריך אתכן ולא בגלל שהוא נשמה טובה ש"מוכנה" לעשות לכן טובה. יצא לי קצת להכיר את אחת מכן, ואם כולן כאן מקסימות וחכמות כמוה אם אין שום סיבה שלא תמצאו בן זוג שיעריך אתכן ויעניק לכן אהבה (או בת זוג-לפי בחירתכן).אני בכל אופן מחנכת את הבת שלי לכך שמותר להיות עם מי שהיא רוצה ועם כמה שהיא רוצה, רק שתהיה עם אדם שמעריך אותה ואת כל הטוב שבה. בהערכה כנה - אורית

elitp

New member
ממש לא מתרגשת מהבחור ההוא

קראתי את האשכול ההזוי מהבוקר, וחייבת לציין שהוא יוצא דופן בפורום הנידח הזה. יש בחורים שאוהבים לפטנז על שוטרת, יש כאלו שנהנים לפנטז על בת הוואי, והנה אחד שמפנטז על טרנרית. פנטזיה ביזארית למדי, אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. אז הבחור החליט לשתף אותנו בחלומות הרטובים שלו, So What! אסור להתרגש ממה שהוא אמר כי אני יודעת שיש פה בנות שכן נהנות מזוגיות ארוכת טווח,נישואים, ואפילו ילדים. ואף אחד מהבחורים שמחלקים את חייהם עם טרנרית לא עושה את זה מתוך רחמים אלא מאהבה אמיתית. בגילי המופלג אני עדיין מחפשת את הנפש התאומה שלי, ועדיין לא אמרתי נואש.הפורום הזה נותן לי הרבה מאד כוח להמשיך הלאה.

elitp

New member
בת 33../images/Emo7.gif

ולמרבה הפאדיחה עדיין גרה עם ההורים, שלא בדיוק מתנהגים כמו הורים. רק להסתכל במראה ולהבין כמה אני פאתטית.

את נשמעת עצובה

מותר לי לשאול מדוע את גרה עדיין עם ההורים? למרות שזה לא פאתטי בעיניי ואני מכירה עוד לא מעט אנשים בגילך שגרים עם ההורים, למרות שזה לא ממש בריא בעיניי. במה זה בא לידי ביטוי שהורייך לא ממש מתנהגים כהורים? אם תרצי לדבר אני אשמח. אורית

elitp

New member
ננסה בקיצור:

קשה לי לשים את האצבע על הסיבה שבגלל אני עדיין לא בדירה משלי: היום יש לי משכורת, אבל אני עובדת בהייטק והבטחון התעסוקתי שלי לא גבוה במיוחד. אם חו"ח לא תהיה עבודה, אני לא אוכל להרשות לעצמי לחזור להורים. הסיבה השניה זה שאני לגמרי לבד בסיפור בלי עזרה. לו היה בן זוג בסביבה, זה כבר סיפור אחר ולא הייתי חושבת פעמיים. ואולי אני סתם פוחדת מהחיים... הלוואי וידעתי... ההורים שלי לא מתנהגים כמו הורים בעיקר בגלל שאי אפשר לדבר איתם בצורה רצינית בלי שיצחקו עלי. הם עדיין חושבים שהם מדברים עם ילדה בת 4, ושוכחים שאני בן אדם מבוגר. אז אלו החיים שלי בקיצור. הלוואי שכשהבת שלך תהיה בגילי היא תוכל לסמן V על דירה משלה, בן זוג, עבודה קבועה ואולי גם ילדים.

תמונה לא נעימה

אבל כל החיים האלה הם סיכון אחד גדול, ואם תמיד תחשבי כפי שאת חושבת כעת יהיה קשה להתקדם לאנשהו. הצעד הראשון מפחיד והלא נודע תמיד מפחיד, אבל אני בטוחה שאחרי שתעשי את הצעד הראשון יהיה לך הרבה יותר קל. אין לך אפשרות לשכור דירה עם שותפה, ואז הנטל הכלכלי יהיה קטן יותר? אנני חושבת שהחופש שלך יקר יותר מכל דבר אחר. ושוב, אני אשמח מאוד לדבר איתך.

doodoodaa

New member
אם את עובדת

אז אין מה לדאוג. יש לי חבר, שעבד בחו"ל והרוויח כל שבוע 600 דולר אחרי 3 שנים חזר ועבד כאן בישראל בשליחויות וכך תוך 6 שנים הצליח לחסוך ולקנות דירה בפ"ת. אבל האמת שהוא היה קמצן נוראי וחי על חשבון האבא שלו (עד היום) והוא כבר בן 30. אבל הוא ואבא שלו עוברים מהדירה שלהם אל הדירה החדשה ואת הדירה שהם גרו בה עד עכשיו הם ישכירו. כל זה אני כותב, כי אני מנסה לומר, שאם את עובדת (ועוד בהייטק - שבהייטק מרוויחים המון כסף כל חודש) אז תוך מס' שנים את תצליחי לקנות בית משלך. ולגבי ההורים שלך, הם בסך הכל דואגים לך. אם הם לא חוסמים אותך ולא לוקחים לך את העצמאות אלא רק מדברים אליך כאל ילדה קטנה, אז אין לך מה לקחת אותם כבד. מפני שהם אוהבים אותך, דואגים לך ואין יקר יותר מהם. את צריכה לאהוב אותם ולכבד אותם קודם כל, לפני כל בנאדם אחר, לפני כל גבר ולפני כל חברה. בסך הכל, הם מבוגרים, ועם כל הצער שבדבר, זמנם קצר יותר מאשר זמנם של אחרים ולכן כדאי לסלוח להם, להבין אותם ויחד עם זאת להנות מהחיים ולא לשפוט לרעה אנשים אחרים מבחוץ וסתם לעשות סבתוחה מהחיים ולערבב בין אנשים וכו'.....

היי

יש סיכוי לדבר בטלפון או שלא ממש בא לך? בכל מקרה שתהיה לך שבת נפלאה. אני מאוד רוצה לדבר איתך!

תודה על ההבנה שלך

כתבת דברים מאוד נכונים. רק שאני שלא חושבת שאף אחת כאן חושבת שהיא צריכה להיות עם מישהו בגלל שהוא עושה טובה . ממש לא ! ההיפך. אני עדיין מחפשת את החיבור שלי. גבר שיודע להשלים אותי ושיהיה לי טוב איתו. הבחור שכתב לנו כאן הביע משהו נכון והעלה נקודה דווקה נורא מעניניית. הוא הביע סך הכל עניין מיני בבנות כמונו.כלומר חיצונית. וזה אין בזה רע . נורא סקרן אותי שכתבת " או בת זוג לפי בחירה.." נשמע שאת מאוד ליברלית. יפה. אני יכולה רק להגיד לבת שלך כאן שיש לה מזל שיש לה אמא כמוך. חזקי ותהיו חזקות דרומית

תודה

אני פשוט חיה על הקרקע ורק רוצה שיהיה לרוני טוב. שתזכה להרגיש אוהבת ונאהבת, שתהיה מוערכת בזכות מי שהיא והמין ממש לא משנה. אגב, בת כמה את? מה את עושה בחיים? מהו הגובה שלך?

doodoodaa

New member
ערב טוב, אני רק רוצה להעמיד דברים על דיוקם

לא היתה לי כוונה לפגוע, לא היתה לי כוונה לפנות אל המקומות של חוסר הערכה העצמית. בסך הכל היתה לי כוונה טובה להכיר בנות כי ידוע לי (מאחת שכאמור יש לה טרנר בעצמה) עשויים להיות מחשבות הרסניות במהלך החיים וממש לא היתה לי כוונה רעה אלא להיפך. מעולם לא טענתי שמישהו נמצא איתן "כי מישהו הוא עושה להן טובה". ממש לא. להיפך, אפשר להבין מכל השירשור והתחינה שלי לבנות הפורום שדווקא שהבנות כאן יעשו טובה לגבר אם הן יסכימו לצאת איתו, כיוון שהן נראות טוב מעולה. בהחלט אני מחמיא לנשים שמרגשות אותי, ואין לעוות את הכוונה שלי במחמאה כאילו היא השפלה. אני חוזר על דברי שאין יותר יפה בנשים מאשר אישה עם טרנר, אולי את חושבת אחרת אבל על טעם וריח אין מה להתווכח. ועוד משהו, זה שבחור פונה אליך בשביל סטוץ זה לא אומר שהוא רוצה אותך בגלל מצבך אלא מפני שהוא רוצה כל אישה אחרת בכל מצב לסטוץ בלי קשר למצבך. אצלי הדגשתי שהרצון שלי לקשר של סטוץ הוא בגלל המצב האישי שלי. אז מדוע לומר עלי דברים בסיגנון שבכלל לא אמרתי לעולם ? כתבת "אם יש לכן תסמונת טרנר זה אומר שאתן זקוקות לסטוצים ולא למערכת אוהבת?" זה ממש פוגע בי כי זה מייחס לי דברים הפוכים ממה שהתכוונתי. אינני אצא עם בחורה עם טרנר בגלל שאני "עם נשמה טובה כהגדרתך" כשם כשאם אצא עם בחורה בלי טרנר (את היא זו שמכריחה לתייג את הסיווג של עם או בלי) לא אצא איתה בגלל שאני "עושה לה טובה". אני בסך הכל בנאדם, שאם הייתי זוכה בטוטו למשל, אז היה לי את האומץ להתחתן עם בחורה בכלל. וכיוון שאני נמשך לבחורה עם טרנר אז הייתי בוחר קרוב לוודאי בחורה עם טרנר לחיות איתה את חיי. והסיבה שאני לא מתחתן עם בחורה (עם טרנר או בלי זה לא משנה) היא לא בגלל שאני לא רוצה קשר מחייב עם בחורה עם טרנר ועם אחת בלי טרנר כן, אלא בגלל סיבות אישיות שלי מפני שאני לא רואה עצמי נשוי לאף בחורה, עם טרנר או בלי טרנר, כיוון שאני טיפוס שבלי אמצעים כלכליים לא מסוגל להיכנס למשהו שאינני יכול למממן אותו. אני אדם אחראי בסך הכל וזה בכלל לא קשור לטרנר ולא לבנות ולא להערכה העצמית של הבנות כאן. ממש לא. עשית השלכה מהמצב שלי אל ההערכה העצמית של הבנות ופיתחת דרך פרשנות משלך. כיוון שהספקתי להכיר שסך הכל את אישה טובה, אז אני מבין שאין לך כוונה רעה כלפי בכלל, אלא שפשוט לא הבנת את הכוונה שלי. אגב, סטוץ זה לא דבר חומרי שנעשה בלי אהבה. לא קיים משהו שעושים בלי אהבה (חוץ מאלימות). ואני יכול להרחיב על זה בפעם הבאה. אני מצטער שהובנתי לא נכון אורית. ואני מצטער אם פגעתי בבנות בכך שכתבתי שאני מעדיף רזות. אני מבין שזה עשוי לפגוע כשגבר כותב שהוא מעדיף רזות. אבל אין צורך לקחת ללב, אני למשל לא מפתח שרירים ולא גורילת שרירים וכשאני קורא על בחורה שכותבות שהן רוצות בחור שרירי מאוד אני לא נעלב.

אני בטוחה שכוונותיך הן טובות

הדברים לא כוונו אליך כמישהו שבא מרצון לפגוע, אבל יש משהו לוקה בחסר כשגבר נכנס לפורום כזה ומצהיר שהוא מחפש סטוץ עם "מותג" מסויים. אני באמת מאמינה לך שאתה חושב שבנות עם תסמונת טרנר הן יפות, והן באמת יפות(!)אבל גם אם אתה לא עושה את זה בכוונה (ואני בטוחה שאתה לא) יש משהו לא ממש מוסרי בעיניי, וקצת מתנשא, לפנות בפנייה כפי שפנית הבוקר, אבל שוב, אני בטוחה שכוונותיך טובות ויכול להיות (למרות שתמוה בעיניי) שאתה מעוניין בבנות רק עם תסמונת הטרנר, ואגב, גם אם היית כותב שאתה רוצה להתחתן עם בחורה רק עם תסמונת טרנר, זה עדיין היה נראה מוזר. אני לא אוהבת שמתייגים אנשים, זה כמו שמישהי תיכנס לאתר של פגועי הלם ותצהיר שהיא רוצה סטוץ רק עם בחור כזה, אני בטוחה שהתיוג היה מכעיס אותך, כי כל אדם הוא אדם בפני עצמו, עם רצונות משלו, מחשבות משלו וכו' ולא משנה אם יש לו איזשהו פגם. לא כל בנות התסמונת הן אותו דבר, בדיוק כמו שלא כל הבחורים פגועי ההלם הם אותו דבר. ושוב, מאחלת לך רק טוב בחיים, הרבה שמחה והרבה אהבה

doodoodaa

New member
לא רק כאן

טעות, אני לא פניתי רק לפורום הזה, אלא פניתי גם לפורום סקס. אלא שבפורום הזה, גיליתי את העדפתי, בניגוד לפורום סקס, ששם הבלטתי את התנהלות הפנטזיה. אני לא תייגתי אף אחת, את הכרחת אותי לתייג עם או בלי, וטבעי שבפורום שעוסק בתסמונת טרנר אכתוב על בנות עם טרנר כי אחרת זה לא יהיה קשור לפורום ומה גם שההעדפה שלי של המראה, היא אישית ואת הסכמת איתי שבנות טרנר הן מקסימות. וזו ההעדפה שלי. אין כאן תיוג, אחרת כל הפורום הזה כולו תיוג אחד גדול. כפי שאת רואה, בכך שפניתי גם לפורום סקס, המצב אינו דומה למקרה שבו מישהו פונה לפורום של פגועי הלם בלבד.... כיוון שאני נכנסתי וכתבתי גם בפורום סקס. אלא ששם לא התלהבתי מהבנות שם בכלל. את יכולה למצוא את תוכן הודעתי. שם היא מינית (מותאמת לפורום סקס) אבל לחלוטין אפשר לראות לפי התוכן שלא התלהבתי מהבנות עצמן. לעומת זאת, כאן אני כן מתלהב מהנשמה הפנימית והמראה החיצוני של בנות שעשויות להימצא כאן.

כולנו רוצות רק לטוב

ומערכת יחסים תקינה וחופשית. מקווה בקרוב לכל אחת .. אני בת 33 בקרוב 34 . עובדת כמזכירה במשרד.ולומדת. הגובה שלי בערך 145 . בוקר טוב דרומית

למעלה