לכל הבודקים..

• פותח הנושא obbo1
  • פורסם בתאריך

obbo1

New member
לכל הבודקים..

רציתי לדעת אם יש סיכויי לא לעבור את המבחנים הפסיכוטכניים? עשיתי אותם שבוע שעבר ויש כבר מישהו שהתקבל לקורס של יום ראשון! יש לי עוד סיכויי..? ומתי ניפתחים עוד קורסים?

כן, יש סיכוי לא לעבור.

מי שלא מתקבל, מקבל תשובה שלילית בדואר אחרי שבועיים בערך. מי שעובר את המבחנים, מוזמן לראיון בנתב"ג. בהצלחה!

obbo1

New member
ו..

יש לי אפשרות לערער על זה? הראיונות שלי בכפר המכביה היו מעולים וגם הפגישה עם הפסיכולוג.. רק לגבי המבחנים הפסיכוטכניים אני לא בטוחה.. תודה בכל זאת..

לא נראה לי שאפשר לערער

ברגע שלא עוברים טופ-שיא העניין אבוד... לפחות זה מה שידוע לי. אבל אם עדיין לא קיבלת תשובה שלילית,אולי יש עוד סיכוי.

יש לי דבר אחד להגיד...

מיום המיונים בכפר המכביה, אף אחד מהרשות לא יצר איתי קשר. לא טלפון, ולא מכתב- כלום. ואני עוד שבוע מסיימת את הקורס. איך? כי אני התקשרתי אליהם ודרשתי תשובות . ואז ענו לי "אה, לא היית בראיון עדיין? טוב, תבואי ביום א'". ואחרי הראיון, אף אחד לא התקשר להודיע לי שום דבר. אז שוב התקשרתי , ואמרו לי "אה, נכון, תגיעי לקורס עוד שבוע." מסקנה- תתקשרי אליהם את. אל תחכי לתשובות. המקרה שלי הוא חריג, אבל מה אכפת לך, תתקשרי. בהצלחה.

obbo1

New member
הקטע הוא ש.. ../images/Emo4.gif

יש קורס שמתחיל ביום ראשון-עוד יומיים.. והודיעו כבר למישהו שהיה איתי במיונים שהוא יהיה בקורס הזה. השאלה היא האם יש לי טעם..?! הרי כבר ניסגר הקורס... ובלי שום קשר (או אולי כן..) הם לא כל כך נחמדים שם בכוח אדם..
וממש תודה לכל מי שענה לי !! נ.ב יש עוד מישהו בפורום שהיה במיונים ולא קיבל תשובה?

שמעתי את המדריך שלי אומר למישהו

שבזמן הקרוב יש רצף של קורסים, אז לקורס שהתחיל מחר לא הלך, אולי לקורס הבא... ואז מה אם הם לא נחמדים, תהיי אסרטיבית, הם ייתנו לך את המידע שאת צריכה.. בהצלחה

obbo1

New member
קיבלתי תשובה

חיובית. ותודה לך גויאבה על התשובות!!

בכיף ושיהיה בהצלחה

היום סיימתי את הקורס שלי, והיה ממש כיף, אחרי הכל ולמרות השעות ההיסטריות. אז תהני

למעלה